kia güzel tasarımlar yapmaya başladı yeni rio da bunlardan biri
Eh işte kibar yapmışlar ama marka imajı???
marka imajı bence gün geçtikçe yükseliyor. cerato ve sorento markanın gözdelerinden..
sportage yi unutmamak lazım bence tasarım olarak tuscon dan daha iyi
kaputta celica çizgileri, stoplar imprezadan bozma... bence mükemmel bi tasarım... ahh biraz daha geniş ve uzun olsaymış, genç tuner lerin ilgisini çekerdi.
aracın arkası ıyı değil ya.ne ole o göt.
abi subaru impreza ile karşılaştıramazsın herhalde ama eski rio ya göre bence mükemmel
kia dediğiniz gibi çıkardığı yeni modellerle çıtasını daha da yükseltti.bu yeni tasarımıda hoş olmuş.ama müşteri potansiyeli olacakmı o konuda biraz düşünmek lazım....
quote:
Orjinalden alıntı: hayalet34
kia dediğiniz gibi çıkardığı yeni modellerle çıtasını daha da yükseltti.bu yeni tasarımıda hoş olmuş.ama müşteri potansiyeli olacakmı o konuda biraz düşünmek lazım....
fiyatını düşük tutması lazım. Yoksa satmaz. Marka imajı kötü çünkü...
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
kaputta celica çizgileri, stoplar imprezadan bozma... bence mükemmel bi tasarım... ahh biraz daha geniş ve uzun olsaymış, genç tuner lerin ilgisini çekerdi.
Bu benzetmeyi yapmak da.. Helal yani elmayı armuta benzetmişsin
Bence hoş bir tasarımı var eğer donanımı, malzeme ve işçiliği iyi olur da CRDİ motorla satarlarsa Clio Sümbüller tırssın valla
Ön taraf focusa benziyor. Eski kasadaki işçilik kötüyse işi epey zor olacak
onu lancer a arkasi citroen xsara ya benziyo...
biraz mantıklı düşünün ya.fiyatı iyi olursa adamlar acayip satar.sorentoyu bi düşünün.
evet katılıyorum fiyat iyi olursa iyi satar dizel motoru da olacakmış ayrıca iç tasarımının da iyi olduğunu düşünüyorum çünkü eski rio nun içi tasarım olarak bence güzeldi
sozümü geri alıyorum çünkü yeni rio nun içi pek güzel gelmedi bana
bilmiyolar araba tasarlamayı yok yok olmamiş
kia alinmazzz verdiginiz paraya yzik kardesim yaa tofas grubu alin daha iyi
yaa bu yorumunu laf olmuş olsun diye yazdığını yorumluyorum Nerde tofaş nerde korenin kia sı. Hangi teknolojiden bahsediyorsun sen Tofaş 1985 ten 1-2 sene önceye kadar aynı motorları süsleyip millete sattı hiç bir geliştirme olmaksızın adamların ilk çıkardığı sepia sı bile kedi gibi kaçıyordu ama gel görkü pirim yapmadı arabada donanım olarak emsallerine göre yok yok
quote:
Orjinalden alıntı: helpfb
örnek verdim onun gibi demedim kiaa alinmaz alinirsa sade sorenta jeep i digerlerineee gülerim
quote:
Orjinalden alıntı: helpfb
yok artık daha neler. atıp tutma öle hiç bindinmi? kullandınmı?