kia güzel tasarımlar yapmaya başladı yeni rio da bunlardan biri
Eh işte kibar yapmışlar ama marka imajı???
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Eh işte kibar yapmışlar ama marka imajı???
marka imajı bence gün geçtikçe yükseliyor. cerato ve sorento markanın gözdelerinden..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
marka imajı bence gün geçtikçe yükseliyor. cerato ve sorento markanın gözdelerinden..
Alıntıları Göster
sportage yi unutmamak lazım bence tasarım olarak tuscon dan daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: mustafabahtiyar
sportage yi unutmamak lazım bence tasarım olarak tuscon dan daha iyi
Alıntıları Göster
kaputta celica çizgileri, stoplar imprezadan bozma... bence mükemmel bi tasarım... ahh biraz daha geniş ve uzun olsaymış, genç tuner lerin ilgisini çekerdi.
aracın arkası ıyı değil ya.ne ole o göt.
quote:
Orijinalden alıntı: toksin
aracın arkası ıyı değil ya.ne ole o göt.
abi subaru impreza ile karşılaştıramazsın herhalde ama eski rio ya göre bence mükemmel
quote:
abi subaru impreza ile karşılaştıramazsın herhalde ama eski rio ya göre bence mükemmel
Alıntıları Göster
kia dediğiniz gibi çıkardığı yeni modellerle çıtasını daha da yükseltti.bu yeni tasarımıda hoş olmuş.ama müşteri potansiyeli olacakmı o konuda biraz düşünmek lazım....
quote:
Orijinalden alıntı: hayalet34
kia dediğiniz gibi çıkardığı yeni modellerle çıtasını daha da yükseltti.bu yeni tasarımıda hoş olmuş.ama müşteri potansiyeli olacakmı o konuda biraz düşünmek lazım....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hayalet34
fiyatını düşük tutması lazım. Yoksa satmaz. Marka imajı kötü çünkü...
quote:
Orijinalden alıntı: hektorSTK
kaputta celica çizgileri, stoplar imprezadan bozma... bence mükemmel bi tasarım... ahh biraz daha geniş ve uzun olsaymış, genç tuner lerin ilgisini çekerdi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
Bu benzetmeyi yapmak da.. Helal yani elmayı armuta benzetmişsin
Bence hoş bir tasarımı var eğer donanımı, malzeme ve işçiliği iyi olur da CRDİ motorla satarlarsa Clio Sümbüller tırssın valla
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
Bu benzetmeyi yapmak da.. Helal yani elmayı armuta benzetmişsin
Bence hoş bir tasarımı var eğer donanımı, malzeme ve işçiliği iyi olur da CRDİ motorla satarlarsa Clio Sümbüller tırssın valla
Alıntıları Göster
Ön taraf focusa benziyor. Eski kasadaki işçilik kötüyse işi epey zor olacak
quote:
Orijinalden alıntı: jackle
Ön taraf focusa benziyor. Eski kasadaki işçilik kötüyse işi epey zor olacak
Alıntıları Göster
onu lancer a arkasi citroen xsara ya benziyo...
quote:
Orijinalden alıntı: Lakerman
onu lancer a arkasi citroen xsara ya benziyo...
Alıntıları Göster
biraz mantıklı düşünün ya.fiyatı iyi olursa adamlar acayip satar.sorentoyu bi düşünün.
quote:
Orijinalden alıntı: mygokhan
biraz mantıklı düşünün ya.fiyatı iyi olursa adamlar acayip satar.sorentoyu bi düşünün.
Alıntıları Göster
evet katılıyorum fiyat iyi olursa iyi satar dizel motoru da olacakmış ayrıca iç tasarımının da iyi olduğunu düşünüyorum çünkü eski rio nun içi tasarım olarak bence güzeldi
quote:
evet katılıyorum fiyat iyi olursa iyi satar dizel motoru da olacakmış ayrıca iç tasarımının da iyi olduğunu düşünüyorum çünkü eski rio nun içi tasarım olarak bence güzeldi
Alıntıları Göster
sozümü geri alıyorum çünkü yeni rio nun içi pek güzel gelmedi bana
quote:
sozümü geri alıyorum çünkü yeni rio nun içi pek güzel gelmedi bana
Alıntıları Göster
bilmiyolar araba tasarlamayı yok yok olmamiş
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetdpu
bilmiyolar araba tasarlamayı yok yok olmamiş
Alıntıları Göster
kia alinmazzz verdiginiz paraya yzik kardesim yaa tofas grubu alin daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: helpfb
Alıntıları Göster
yaa bu yorumunu laf olmuş olsun diye yazdığını yorumluyorum Nerde tofaş nerde korenin kia sı. Hangi teknolojiden bahsediyorsun sen Tofaş 1985 ten 1-2 sene önceye kadar aynı motorları süsleyip millete sattı hiç bir geliştirme olmaksızın adamların ilk çıkardığı sepia sı bile kedi gibi kaçıyordu ama gel görkü pirim yapmadı arabada donanım olarak emsallerine göre yok yok
quote:
Orjinalden alıntı: helpfb
quote:
Orijinalden alıntı: excellent
yaa bu yorumunu laf olmuş olsun diye yazdığını yorumluyorum Nerde tofaş nerde korenin kia sı. Hangi teknolojiden bahsediyorsun sen Tofaş 1985 ten 1-2 sene önceye kadar aynı motorları süsleyip millete sattı hiç bir geliştirme olmaksızın adamların ilk çıkardığı sepia sı bile kedi gibi kaçıyordu ama gel görkü pirim yapmadı arabada donanım olarak emsallerine göre yok yok
quote:
Alıntıları Göster
örnek verdim onun gibi demedim kiaa alinmaz alinirsa sade sorenta jeep i digerlerineee gülerim
quote:
Orijinalden alıntı: helpfb
Alıntıları Göster
quote:
yok artık daha neler. atıp tutma öle hiç bindinmi? kullandınmı?