|
Yeni Kia Sportage'ın donanım seviyelerinde hangi özellikler sunuluyor?
-
-
Çok değil geçen Temmuz'da en üst paketi 450~460bin fiyatında olan bir araçtı.
-
830 bin bana çok geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence avrupa olmayan versiyonlar daha iyi görünüyor üstelik bagaj hacmi avantajıda var
-
Bir daire bir araba
-
olmadı ki yaa
-
Kavsak donus destegi ve arka carpisma uyarisi ilk kez duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazdıklarının hepsi 560 binlik c5a nın en boş paketinde standart
300 bin tl fark nereden çıktı anlam veremiyorum hadi 50 bin tl malzeme kalitesi desek 250 bin tl fark ne hacı
üstelik c5a dizel sportage low level benzinli
-
İç mekanı rakiplerine göre en iyisi.Dış tasarımı olarak ön farlar kazalı araç gibi kötü duruyor.Fiyat anlamında gereksiz yüksek.Tercih edecek olsaydım bu sınıfta bir araç, bundan önce Yeni Tucson ilk tercihim , yeni Qashqai ikinci tercihim olurdu.
-
-
Orta segment bir aracı orta gelirli bir memurumuz 100-120 ayda alabiliyor. Yani 9-10 yıl boyunca tüm gelirini vermesi gerekiyor.
Şaka değil gerçek…
O fiyat a daha saglam bir arac bulunabilir diye dusunuyorum
Bana biraz abartı geldi. Al bi keyif çayı iç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Orta segment bir aracı orta gelirli bir memurumuz 100-120 ayda alabiliyor. Yani 9-10 yıl boyunca tüm gelirini vermesi gerekiyor.
Şaka değil gerçek… |
İç mekanı rakiplerine göre en iyisi.Dış tasarımı olarak ön farlar kazalı araç gibi kötü duruyor.Fiyat anlamında gereksiz yüksek.Tercih edecek olsaydım bu sınıfta bir araç, bundan önce Yeni Tucson ilk tercihim , yeni Qashqai ikinci tercihim olurdu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X