Şimdi Ara

Yeni konsollara güç verecek AMD Flute yongası sızdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fps oyunlar favori oyunların değilse fifa yada single hikayeli oyunlar oynuyorsan konsol bence senin için ilk tercih olmalı. Ama iş fps ve mouse a gelince direkt pc almak gerekiyor ne yazık ki. Bu zamanda da düzgün bir pc toplanamaz 5bin tl ye şöyle yüksek hz ekranlı ve onu besleyecek ekran kartlı vs.
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Ara nesil gelicek malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tahminen 500 $ a satılacak konsolun içine 1000 $ lık donanım koysunlar istekleri yine havalarda uçuşmuş.
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Yeni konsollar için benim fiyat beklentim muhtemelen 499-599 USD arası. Umarım daha düşük çıkar ama hiç sanmıyorum açıkçası.
  • Hocam ben pc fos bile oynarken game pad kullanıyordum klavye mouse kullanamıyorum oyüz den farke den bişiy yok benim için en iyisi beklim şu ps5 bi görelim bakalım gerçi görsek nolucak ara nesil sıkıştırıcaklar sonra araya

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Hdr 4k ekran da aldım diyorsun. Mouse ile işim de yok diyorsun. O zaman senin için 2 seçenek var ya ps5 ya scarlett. Bunların arasında seçim yapman lazım. Ara nesil önemli değil. 2-3 sene sonra anca çıkarırlar onu. O da geçmeye değer olursa eski konsolu satar yenisini alırsın. ps4 pro nun yapıp da ps4 ün yapamadığı bir fonksiyonalite yok diye biliyorum. Arada fps farkı var tabii.
  • istedikleri kadar optimizasyon yapsınlar "120 FPS ve 8K" hayalden başka bir şey değil pc tarafında amd nin aldığı performans belli(nvidia içinde 120 FPS ve 8K çok zor) tabi süper mario tarzı oyunlar ile 8k da 120 fps alabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deswaaa

Hocam kafam çok karışık ya pc toplayasım var bütcem 5 bin ama ps5 kafamı kurcalıyor hala bişiy almadım bekliyorum ps4 kullanıcısıyım bu sisteme bakarak bana kalırsa da kesinlikle ara nesil konsol çıkıcak bu şerefsizlik diyil mi şimdi ben 4k hdr 32 inç monitor aldım 4k oynamak ve film izlemek için boşunamı aldım diye kendime soruyorum kafam kazan gibi çok karışık napıcam bilmiyorum ya :/
    o parayi dovize yatirip kesinlikle bekle derim, daha ortada cok birsey yok ama 5 bine toplayacagin 5700 li pcden daha guclu bir konsol olacak bu konsol ve cok daha iyi grafikler elde edilebilecektir.en kotu daha iyi kartlar cok daha ekonomik fiyatlara cikacaktir senin paran dovizde oldugundan deger kaybetmez.zaten seneye nvididada 7 nmye gecicek onların kartları bugunkulerden cok daha guclu olacaktir, belki 200 dolara 2060 super ayarında kartlar satilacak.

yani bu cikacak konsollarda gucsuz olmayacak kesinlikle ,bugun 5700 bile vega 64 ayarında performans veriyor nerdeyse ki bu kart ps4 gpusunun 7 kati grafik gucune sahip.bunun uzerine %25 daha koyup 10 tfyi yakalayabilirlerse, nerdeyse 9 kat guclu bir gpu elde edicekler, 4k icin de, grafik gelisimi icin de yeterli olacaktir bu.cpu zaten eski nesle gore fordun yaninda ferrari gibi kalir.

ara nesilede kafani takmana gerek yok cunku o cikacaksa 4k hedeflemesiyle degil 8kyi hedef alarak cikacaktir.

• Cpu nun çok güçlü olmasına gerek yok sonuçta arkada çalışan windowstur odur buduru hiçbir uygulama yok exe yok pc mantığıyla bakmamak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çip sony ps5 çipi değil. Belli ki Microsoft Xbox scarlett in. Fakat ms Xbox konsollarını her daim ps konsollardan bir tık daha iyi yapar. Bi nevi şirketin konjüktürü böyle. Yani yazılım tarafında olan zayıflığını, donanım tarafıyla yamamaya çalışır. Eğer durum buysa ps5 daha iyi gelmeyecek. pc oyuncuları için sevindiri bi haber. En azından hem elimizdekileri daha uzunca süreler kullanma imkanımız olacak hemde nihayet pc gpu larının hakkını veren oyunlar çıkmaya başlayacak.
  • Bu özellikler yetersiz. 2-3 yıl sonra ara konsol çıkar

• Zen 2'ye geçiş konsollara iyi geleceği kesin.
  • tablet işlemcisinden beter dandik işlemciye rdr 2, gow gibi masterpieceler oynatılabiliyor. zen2 ipcli 3 ghz çalişan bi 8/16 işlemci çok rahat 4-5 yıl 60 fps taşıyacaktır oyunları

ama işin gpu tarafını bilemem

ana konsolların bu sefer 1080p 60 fps moduyla cıkacagını düşünüyorum. gtx 1060-2060 arasında bir gpu gücü olacagını düşünüyorum. o şekilde optimizasyon tarafını da katarak 1080p 60 fps, native 4k + 30 fps, upscale 4k + 60 fps gibi değişik seçenekler sunabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 26 Temmuz 2019; 1:23:53 >
  • Konsolda donanım o kadar önemli değil. Ps4 özel oyunlarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bu oyunlar için konsola devam.

• Spinata S kullanıcısına yanıt
    Microsoft un yazılım ı sony nin gerisinde mi?
    Pardon alternatif evrende mi yaşıyorsunuz :)
    Sony nin arayüzü ve ps deki işletim sistemi ile Xbox ın işletim sistemini hadi karşılaştırmadınız hiç mi araştırmadınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı satış yongaları ve işlemciler satış raporları açıklanırklen PS ve XBox hesaplanıyor mu ya?Adamlar ciddi rakamlarda tedarik veriyor bunlara.Belki PC tarafında üzerine fazla gitmeme sebebi bile bu olabilir."Ya birine 100 milyon öbürüne de 50 milyona yakın yonga veriyorum zaten ne uğraşıcam" mı diyorlar acaba?
  • wither kullanıcısına yanıt
    200 dolardan aza mâl edecekler ama.

• Spinata S kullanıcısına yanıt
    Günün fıkrası için teşekkürler.

• msy kullanıcısına yanıt
    Paralel evrende yaşamıyorum amma,

meramımı anlatamamışım, daha doğrusu yanlış anlaşılmaya mahal vermişim.

Yazılım derken, işletim sistemi, arayüzü, ıvırı zıvırı kast etmedim tabi ki.

Oyunlar bazında demek istedim.

Takdir edersiniz ki oyunlarda bir nevi yazılım değil mi?

Söz konusu konsol olduğu için, oyun demek yerine yazılım diye yazıvermişim işte,

aklımın ucundan oyun dışında bi dünya şey anlaşılacağı gelmezdi, pardon.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.