Şimdi Ara

Yeni kulaklık aldım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

D&R dan bir kulaklık aldım ama ses kalitesi gerçektende kötü. daha birkaç gün oldu ve doğal olarak kutusu açıldı. İade edebilirmiyim? Dr iade alıyormu? bilgisi olan varsa cvp bekliyorum.

• aynı durumdayım arkadaşım, merak ettim iade edebildin mi?
  • nuttu kullanıcısına yanıt
    Cihazda sorun yok. o yüzden etmedim ama müşteri hizmetleri ile görüştüm iade ediliyor herşekil açmış ol olma kutusunu içerik tam olsun yeterli
  • aynen üründe sorun yok ama ses kalitesinden memnun kalmadım bugün gidicem bakalım ne olacak. sağol.
    Merak ettim marka model ne? Çunku kulaklık kullanımı değişiyormuş bende kotu diyordum şu anda gerçekten iade etmediğime çok seviniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklık buradakinden çok derinden geliyo ses . extra bass yazıyo ama ben o extrayı göremedim vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuttu -- 18 Kasım 2013; 13:19:15 >
    Benimki kulak içiydi. Bunu bilmiyorum hiç denemedim ama Sony mrd v55 güzeldir ona bakabilirsin biraz pahalı sayılır ama güzel bass veriyor alet.

kutusunun içerisine eksiksiz yerleştirip götürürsen alıyorlar kulaklığı faturasıyla birlikte. merkezlerine gönderip bakıyorlar eksiği vs varmı diye.. Eğer bir problemi yok ise para iadesini yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni laptop aldım ama kasıyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony pahalıymış gerçekten . kutusu eksiksiz gibi bir tek kabloyu tutturan teli bulamadım şimdi götürücem bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.