Bildirim
Yeni kulaklık aldım ama...
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı durumdayım arkadaşım, merak ettim iade edebildin mi? -
Cihazda sorun yok. o yüzden etmedim ama müşteri hizmetleri ile görüştüm iade ediliyor herşekil açmış ol olma kutusunu içerik tam olsun yeterli -
aynen üründe sorun yok ama ses kalitesinden memnun kalmadım bugün gidicem bakalım ne olacak. sağol. -
Merak ettim marka model ne? Çunku kulaklık kullanımı değişiyormuş bende kotu diyordum şu anda gerçekten iade etmediğime çok seviniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kulaklık buradakinden çok derinden geliyo ses . extra bass yazıyo ama ben o extrayı göremedim vallahi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuttu -- 18 Kasım 2013; 13:19:15 > -
Benimki kulak içiydi. Bunu bilmiyorum hiç denemedim ama Sony mrd v55 güzeldir ona bakabilirsin biraz pahalı sayılır ama güzel bass veriyor alet.
kutusunun içerisine eksiksiz yerleştirip götürürsen alıyorlar kulaklığı faturasıyla birlikte. merkezlerine gönderip bakıyorlar eksiği vs varmı diye.. Eğer bir problemi yok ise para iadesini yapıyorlar. -
sony pahalıymış gerçekten . kutusu eksiksiz gibi bir tek kabloyu tutturan teli bulamadım şimdi götürücem bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X