Şimdi Ara

YENİ KULLANICI İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ? CITROEN XSARA NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftaya yakındır otomobil forumlarının tamamını takip ediyorum, kısmetse ilk arabamı alacağım 17-18 bin TL gibi bir rakama çıkabilirim. Forumları okudukça kafam karıştı iyice bana sorunsuz çok arıza yapmayacak bir araç lazım, sadece işe gelip giderken günde 7-8 km kullanacağım, malum ufak şehir 2 kişiyiz kalabalıkta değiliz. Aklıma Citroen Xsara takıldı sizce nasıldır?

http://www.sahibinden.com/78_000_km_de_lpg_li_2003_model_citroen_xsara_15_000_tl-69WQQaXQQ21174477WQQpXQQdisplayitem

Yada tecrübeli arkadaşların bana tavsiyesi ne olur?

• Honda Civic e yönelmenizi tavsiye ederim yada Toyota Corolla
  • Honda Civic benim de aklıma yatıyordu ama yeni kasalar pahalı eski kasalarda güvenlik donanımı olarak zayıf gözüküyor.
  • Japon dostu :) Avrupa düşmanı.

quote:

Orijinalden alıntı: japon dostu

Honda Civic e yönelmenizi tavsiye ederim yada Toyota Corolla
  • Arkadaşlar Xsara hakkında hiçbir yorumu olan yok mu? Tek söyleyeceğiniz Japon arabası al mı olacak?
  • Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Arkadaşım benim abimin var xsarası, ehliyeti aldıktan sonra kullandığım ilk araba oldu, debriyajı biraz hassas fakat en geç bir haftada alışıyorsun, 2 senedir hafta sonları arabayı hep ben kullanırım ve kesinlikle sorunsuz bir araba olduğunu söyleyebilirim, gayet performanslı bir motoru var ve buna rağmen çok az yakıyor hemde benzinli olduğu halde, herkes civic demiş bilmiyorum civic daha iyi midir değilmidir fakat xsara alırsanda pişman olmayacağını söyleyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pejo Partner için Akü tavsiyesi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende xsara kullanmıştım bir süre. yüksek hızda gittiğin zaman resmen yola yapışıyor. ve çok sorunsuz bir araç . tavsiye ederim...
  • Ben bu model hakkında pek bir fikir sahibi değilim fakat arkadaşım C3 ile kaza yaptı citroen parçaları çok pahalı.

Bunu da dikkate alarak düşünmenizi tavsiye ederim ki bu eski bir model ve bunun içinde aynı durum söz konusu mudur bilmiyorum, araştırmak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 9 Nisan 2010; 9:05:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.