Şimdi Ara

yeni kurallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alinan bir kararla casus sondalariyla saldiriya kisitlama getirilmistir.

28 Temmuz Cuma saat 12:00 den itibaren bir saldirida max. 5 casus sondasi kullanimina izin verilecektir.
    Ayni zamanda sondalarin tasima kapasitesi de tekrar oyunun basinda oldugu gibi "0" yapilacaktir.

max.5 sondaya izin vermemizin sebebi de Haraba Alani (HA) olusumunun saglanmasi icindir. Bundan sonra sondalar sadece "casusluk" amacina hizmet edecektir.

karara uymayanlara, saldiri kurallari ihlalinden ceza verilecektir. ( 3 gün)
    tekrarinda 6 gün, ve 3.kez saldiri ihlali yapilmasi durumunda hesap kapatilacaktir.

Bu karari lütfen tüm tanidiginiz oyunculara ve mümkünse ittifak sirküleri icinden müttefiklerinize iletiniz.

iyi oyunlar

ps: Cuma günü kurallarda yapilan diger degisiklikler ve ceza sistemine yapilan ekler aciklanacaktir.

kynk:http://board.ogame.com.tr/thread.php?postid=2926429#post2926429

• ne guzel artik elimdeki 33500 sondayi da ne yapacağimi biliyorum......

dürüm yaparim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertace

ne guzel artik elimdeki 33500 sondayi da ne yapacağimi biliyorum......

dürüm yaparim artık
    Bende casusluk 13 yerine sonda basmayı düşünüyordum iyiki casusluğa yatırmışım parayı

Elinde casus sondaları kalanlar ne yapacak şimdi bende merak ettim bazen saçmalıyorlar gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

Bende casusluk 13 yerine sonda basmayı düşünüyordum iyiki casusluğa yatırmışım parayı

Elinde casus sondaları kalanlar ne yapacak şimdi bende merak ettim bazen saçmalıyorlar gerçekten

Alıntıları Göster
    ben de sonda yapayim lazim olur diyordum iyi ki yapmamisim bizim arkadasin de 10k cs si vardı simdi tatilde duyunca guzel olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

Alıntıları Göster
    kristalden aylar yapacagiz 2 gun icinde arkadaslara

• quote:

dürüm yaparim artık
    quote:

Orjinalden alıntı: sertace

dürüm yaparim artık

sen birine yolla onları saldır çöpüde topla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatayli

quote:

dürüm yaparim artık

sen birine yolla onları saldır çöpüde topla :D

Alıntıları Göster
    resmi forumda okuduma göre 2.evren oyun 3.sünün 110k sondası varmış,bozdurur bozdurur harcar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ©em

resmi forumda okuduma göre 2.evren oyun 3.sünün 110k sondası varmış,bozdurur bozdurur harcar artık

Alıntıları Göster
    evet zaten o 110K sonda ile birinci oldu ama onun yanında 40 dan fazla da OY si var.

Beni anlamadığım şu baştan beri süregelen bir kuralı pat diye değiştiriorlar.

Bzim bu sondaları imha etmek için 48 saatimiz var bu sure daha uzun olmalı idi en azından

• quote:

dürüm yaparim artık
    quote:

dürüm yaparim artık

sondaları De ye ya da Uk ya yolla orda böle bi kural yok olmayacak ta çoook önceden konuşuldu (adamlar sözünden dönmezse) sondalarını burda faydalı amaçlarda kullanabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 26 Temmuz 2006; 11:49:17 >

• quote:

evet zaten o 110K sonda ile birinci oldu ama onun yanında 40 dan fazla da OY si var.

Bzim bu sondaları imha etmek için 48 saatimiz var bu sure daha uzun olmalı idi en azından

Alıntıları Göster
    quote:

oyunun başındada bu kural varmıştı ama bir ara bırakmışlar şimdi nedense geri getirdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: hatayli

quote:

oyunun başındada bu kural varmıştı ama bir ara bırakmışlar şimdi nedense geri getirdiler

Alıntıları Göster
    yuh yani neden yasaklanıyorki çalışan kazansın kardeşim.
    ogamenin suyu çıkıyor.....

• quote:

Orijinalden alıntı: derkin

yuh yani neden yasaklanıyorki çalışan kazansın kardeşim.
    ogamenin suyu çıkıyor.....

Alıntıları Göster
    ya bu nasıl iş kardesimm sondalar cok karizmaydı hızlı oluyordu bide hakeden kazınıyordu

RESMİYETİ WARMI BU KURALIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk kez

ya bu nasıl iş kardesimm sondalar cok karizmaydı hızlı oluyordu bide hakeden kazınıyordu

RESMİYETİ WARMI BU KURALIN

Alıntıları Göster
    cok yerinde bir karar süper olmuş... bir cacık bilmeyen ama genelde aydaki madenlere sondalarla saldiranlarin ne yapacani merak ediyorum.. ayrica cok sondasi olan adam buyuk savaslara gondererek gene karlı cıkar bir zarari olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunspeed

cok yerinde bir karar süper olmuş... bir cacık bilmeyen ama genelde aydaki madenlere sondalarla saldiranlarin ne yapacani merak ediyorum.. ayrica cok sondasi olan adam buyuk savaslara gondererek gene karlı cıkar bir zarari olmaz..

Alıntıları Göster
    ilk parti sondayi imha ettik hayirlisiyla

arkadasinda bir ayi oldu bu bağlamda
  • quote:

ilk parti sondayi imha ettik hayirlisiyla

arkadasinda bir ayi oldu bu bağlamda

Alıntıları Göster
    Hayır sonda saldırısını yasaklanırsa yasaklansın da niye yük kapasitesini 0 yapıyorlar nakliye gemilerine gerek kalmadan sömürgelerden mal çekebiliyorduk aynı zamanda. yazık olcak o kadar sondaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökgür -- 26 Temmuz 2006; 15:16:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ©em

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ©em

hangi evrende geri döndün?

• quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

Alıntıları Göster
    Benim de sondalarım dün vuruldu ii ki sölediniz bundan sonra basmam bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

Benim de sondalarım dün vuruldu ii ki sölediniz bundan sonra basmam bir daha

Alıntıları Göster
    Sağol Dostum Haber Verdiğin İçin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CW_Doktoray

Sağol Dostum Haber Verdiğin İçin...

Alıntıları Göster
    baya saçma bi kural bu : deut sorunu iyice artar yaşlı evrenlerde zaten filoyu kaldırmak için 2 gün sonda atıp duruyor , sağa sola biton ufak tefek saldırı yapıyorduk artık herhalde filoyu ayda bir kaldırırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: talaria

quote:

30.evren

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.