Şimdi Ara

yeni kurallar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun
  • Bu kural org'ta da gecerli mi?
  • elimizdeki sondalar silinecek mi kalacak mı bilen var mı?
  • silineceğini sanmıyorum açıkçası. ben kural dışı kullanmayacam belki? silinirse de neye göre silinecek? ne kadarı silinecek?

ayrıca 1 sonda atıldığında vs sorun yok sanırım. ben genelde sondayı harabe oluşturmak için kullanıyorum savaştan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 28 Temmuz 2006; 3:44:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

elimizdeki sondalar silinecek mi kalacak mı bilen var mı?

Sondalar silinmeyecekte, elinde fazla miktarda varsa bi ise yaramicak gibi duruyo.Benimde elimde patladı sondalarım. Çok yerinde olmayan saçma bi kural bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamlet

Bu kural org'ta da gecerli mi?

değil
  • öncelikle bu karar kesindir. konu üzerinde yeterince düsünülmüstür.
    diger ülkelerde bu uygulama yok diyenlere: kapasiteleri eskiden oldugu gibi, bug olusmadan önceki hali, 0 a düsürülünce ( tasima kapasitesi) zaten tüm ülkelerde otomatik olarak ayni uygulama olacaktir.

aciklik gerektiren konular:

1. Normal filonuzun icine sonda koyup saldiri yapabilirsiniz( üst limit yok), bu yasaklanmayacaktir.
    2. Elinizde kalan sondalari, izin alarak ay denemeleri icin kullanabilirsiniz.

kesinlikle yasak olan:

Tek basina sadece "sonda" gemileriyle rakibe saldiri ( azami 5i gececek sekilde)

ama tekrar söylüyorum, normal bir filonun icine koydugunuz ( savunma sasirtmak icin ) sonda gemileri ceza sebebi olmayacaktir. ( tasima kapasitelerinin de sifirlanacagini unutmayiniz lütfen ) azami 5 gemi kisitlamasi bu durumda gecerli degildir.
    kaynak.-http://board.ogame.com.tr/thread.php?postid=2933398#post2933398

• olsun ta elinizdeki casuslari kullana kullana arsira patşar filan azalir kris lazim oldukca patlatir ha alirsiniz valla bende 2k casus vard kaldi artik 5 sene casus bsmam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.