Merhaba sevgili forum sakinleri. Bir kaç gün önce bir arkadaşımın yardımıyla hem oyun oynayabileceğim ve ben işte olduğum süre zarfında Etherum mining yapabilecek bir sistem kurduk. Fazla uzatmadan sistem özelliklerine geçelim X99 Anakart sodim DDR-4 16 Gb ram ximatech gold plus 750 power intel i7 5820 işlemci gtx 980 ti ekran kartı kingston 250 gb ssd. 1 tb harddisk kule tipi soğutucu ile birlikte 6500 Tl gibi bir rakama toplandı makine. Myetherwallet üzerinden cüzdanım oluşmuş bulunmakta. Ethermine.org sitesi üzerinden gerekli dosyalar indirildi ve mining hazır şuanda sistem, benim tecrübeli arkadaşlardan ricam, 1-Elektrik tüketimi nekadar olur nasıl hesaplarım? 2-Havuz seçimim doğrumu? 3-Getirisi ne kadar olur? 4-Sistem fiyatı uygunmu toplanmış sizce şimdiden her birinize teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı..
Mining bakımdan 19-22 mh aralığı gibi bir değer veriyordu yanılmıyorsam.Güç tüketimini çeşitli sitelerdeki eth hesap makinelerden yapabilirsin birçok sitede hesaplanıyor.Havuz seçimin bence güzel.Getirisini yine eth calculator aratarak bulabilrisin ama en verimlisi mininge başlayınca kendi gözünle görmen hashrate ler birbirini tutmayabilir.Sistem fiyatı ise bana biraz fazla geldi ama piyasa şuan uçmuş durumda parçalar çok pahalı 1050ti bile 1000 lira seviyelirinde satılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Wish Death
Mining bakımdan 19-22 mh aralığı gibi bir değer veriyordu yanılmıyorsam.Güç tüketimini çeşitli sitelerdeki eth hesap makinelerden yapabilirsin birçok sitede hesaplanıyor.Havuz seçimin bence güzel.Getirisini yine eth calculator aratarak bulabilrisin ama en verimlisi mininge başlayınca kendi gözünle görmen hashrate ler birbirini tutmayabilir.Sistem fiyatı ise bana biraz fazla geldi ama piyasa şuan uçmuş durumda parçalar çok pahalı 1050ti bile 1000 lira seviyelirinde satılıyor.
teşekkür ederim
getirisi düşük olacaktır üretimi arttırmanız lazım. 20mh alsanız ayda tahmini 0.05 eth kazar(24 saat çalışacak tabi). eth türkiyeye aktarımında ve türkiyeden tl'ye çevirmede bir sürü komisyon alınacağı için 5-6 ay biriktirip öyle bozdurabilirsiniz ancak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme