Bildirim
YENİ KURULACAK BİR ALIŞVERİŞ SİTESİ İÇİN HANGİ DOMAİN DAHA GÜZEL ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim için hiçbirisi. bunların hiçbir isminin özel bir anlamı yok.
bir alışveriş sitesinin tercihinde en önemlisi güvenilir olmak ve takiben ucuz olmak.
şöyle bir site ismi daha güvenilir.
anadolupazarlama.com
xyzbilgisayar.com
böyle isimler ile siteye trafik çekebilirsiniz ancak satış bağlamak zor. -
bencede bu ısımler pek ıı dııl, daha ıyılerı cıkarılabilir.. bırazdaha arastırın derım! -
ama benyukarıdakı orneklerede katılmıorum.. yıne alısverıs magaza shopteknoloji içeren kelimelerden turetılebilir.. ornegın teknolojix alisverisdunyasi, gibi temel jenerık kelmelere eklenecek eklerle turetılebilcek yenı ısımler daha mantıklı, hem akılda kalıcı olması hemde marka olması adına! bence -
quote:
Orijinalden alıntı: webkruvazör
quote:
Orijinalden alıntı: deividman
YENİ KURULACAK BİR ALIŞVERİŞ SİTESİ İÇİN HANGİ DOMAİN DAHA GÜZEL ?
www.ehizli.com
www.tiklasepete.com
www.varburada.com
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ....
merhaba,
size önerebileceğim 2 isim var elimde dilerseniz pm ile ulaşın bana
http://resim.donanimhaber.com/m_37820963/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37820963 hesaplisiburada.com
http://forum.donanimhaber.com/m_37821220/tm.htm ucuzagelsin.com
saygılar...
hesaplisiburada birazcık hepsiburada.com'u anımsatıyor, markalaştırıp satmak için güzel olur, ucuzagelsin ise akılda kalıcı denebilir. tiklasepete diğerleri arasında en düzgün duran ama şu ikisi ilk üçünden gerçekten daha cezbedici duruyor.
-
freepazar.com işine yararsa ve hoşuna giderse sana satabilirim, benim e-ticaret projemin maliyeti 20 bin lirayı bulduğu için domain adını bekletiyorum, 20 bin lirayı şimdi bulsam hiç düşünmeden freepazar.com adında süper bir e-ticaret sitesi açardım, umudunu kırmak gibi olmasın da çok zorlaştı dostum bu işler, kafaya koyduysan bu işi elini çabuk tutmanı ve freepazar.com' u tavsiye ederim... saygılarımla.. Umut KODAL 0 533 939 39 27 -
bende bulunan ve bomboş bekleyen başka bir teklifte bulunayım...
www.doymakbilmez.com
:D
tekliflerinizi beklerim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X