Şimdi Ara

Yeni Lada Niva Urban (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40 bin olsa o bayi yikilir kuyruklar olusur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya gırmeden nıva ılanlarına bakıyordum 20 yılda degısen tek sey ızgara, ayna ve tampon. havadan 17 18 bın gelse dırek 2. arac olarak alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

Ilk gordugum gun asik oldum araca resmen. Bu kadar sevimli bi arac olabilir mi. Hadi 40 olmasin 50 olsun. Ilk geldigi gun bayinin kapisina gider acilmasini beklerim. Ilk alan ben olurum.

• Evet. Cok kapsamlı bir degisiklik olmus

• Gidip 90 model Niva alayım. Ön panjuru değiştirip 4 tane çelik jant taktım mı 2016 model arabaya binmiş olurum

• 1.5 dci 90 ps üniteyle 45-50 aralığında satsinlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam da 2010 modeli var, arazide kullanmak çok eğlenceli, her yere çok rahat girebiliyorsun. Şehir de kullanmak ise tam tersi işkence oluyor.
  • senged kullanıcısına yanıt
    50 bin bile eder cok iyi guclu durusu var gelse bile 50.000 lira olmaz yedirmezler biz turk halkina :)

• Benim eski 2000 Niva'nın aynısı. Özledim keçiyi...

Hidrolik direksiyon da ülkemizden çekilmeden önceki yıllarda gelmişti sanırım .

Bir dönem 1.6 PSA dizel motorlu olanı da üretilmiş bunların .

Dizelin torku lazım bu alete .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

35-40 bin dolaylarından girerse tutar.Bu araç keçi gibidir nice landroverlleri cherokee leri kardan çamurdan kurtardı insallah telrardan ülkemize girer lada özellikle ofroad cıların ağızları sulanır.

Beklenen tahmini fiyat 32bin civarı diyorlar. Bende aşmaz diye düşünüyorum

• Arazida dusterdan iyi. 2sinide kullandik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niva'lar fiyatlarına göre çok iyi arazi kabiliyeti sunmaları ile bilinir. Konforun, k'si yoktur yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

Ilk gordugum gun asik oldum araca resmen. Bu kadar sevimli bi arac olabilir mi. Hadi 40 olmasin 50 olsun. Ilk geldigi gun bayinin kapisina gider acilmasini beklerim. Ilk alan ben olurum.

Tahmini 30-32bin fiyat bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

1.7 benzinli motoruyla zaten ülkemize girdiş yaptığı anda ölü doğar, Renault 1.5 dizelini bu araçta kullanırsa ve uygun fiyattan giriş yaparsa efsane olur.

katılıyorum, niva aslına sadık kalarak ama bazı detaylarda reno'dan destek almalı, artık sovyet döneminde yaşamıyoruz niva da değişime biraz açık olmalı yoksa yerinde sayar durur.
  •  Yeni Lada Niva Urban
     Yeni Lada Niva Urban

• quote:

Orijinalden alıntı: pkm

Esasında hayranları çok kendi segmentinde. Ben önceki modeller gibi bu modelinde belli bir kesime hitap edeceği kanaatindeyim. Mamafih sizinde degindiginiz gibi 4K ve fabrika çıkışı tüplü olursa o zaman efsane olur bence...

Bir video vardı karlı arazide x5 ve nivaya kıç bölgelerinden ip bağlamıilar niva x5 i çekiyırdu ucuz ama işini en iyi yapan modeldir niva yaklaşık 15 sene önce babamın kullandığı şirket aracıydı giresun trabzon taraflarında bindim sonra bidaha binmedim

• senged kullanıcısına yanıt
    Chevrolet Niva için elektrik aksaminda sıkıntılı diyorlar genel yorum olarak. Genel maksatli kullanimda Lada Niva dan daha tatminkar olsa da, iş ağır arazi sartlarina gelince bence de Lada nın Niva sı tartismasiz lider

• Bu ülkeye biraz zor gelir esp zorhnluluğu var o da lada nivaya çok lüks kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

benim mesajimdan sonra editleyip resim eklemişsiniz. Mesaj zamanına bakarsınız

uzatma lan adam eklemiş işte sanki sen forumda herşeyi dört dörtlük yapıyosun beğenmiyorsan başka konuyla ilgilenirsin

olayın sizinle alakası yok. Kapanıp gitti mevzu. Ben olayı unuttum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 25 Temmuz 2016; 20:39:33 >
  • yeni bir mitsubishi attrage vakası , ne firmaymış arkadaş bizde gidip orda çalışalım tasarımcı diye , kıçıkırık bi minibüs için ince eleyip sık dokuyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.