Şimdi Ara

Yeni Lada Niva Urban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Malumatiniz olduğu üzere Rus Lada firması Niva modelinde köklü değişikliklere giderek Urban modelini takipcilerine taktim etti 2015 yılında. ancak yine sizinde bildiğiniz gibi yaşanan başta uçak krizi ve yan sebeplerden ötürü araç 2.serisini piyasaya sürmüş olduğu halde henüz Türkiye yollarında görülmedi. Ana hatları ile Niva evsanesine sadık kalan model, abs/bas/klima/elektrikli aynalar/hidrolik direksiyon Vs Vs gibi yeni teknik donanımlarla kendini aşmış durumda... Niva bildiğiniz gibi toplumun geniş kitlesine hitap etmeyen bir araç olmakla birlikte sevdalıları için vazgeçilmez bir efsanedir.
    Urban modeli ile kapsamlı ve açıklayıcı bir konu bulunmadığı için bu konuyu açmış bulunmaktayım. Bundan sonra dilerseniz fikirlerimizi bu başlık altında paylasabiliriz. Saygı ve sevgilerle... Yeni Lada Niva Urban
     Yeni Lada Niva Urban
     Yeni Lada Niva Urban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkm -- 25 Temmuz 2016; 17:48:38 >

• pkm kullanıcısına yanıt
    resim, video, teknik bilgi paylaşmadan çok açıklayıcı ve kapsamlı bir konu olmuş.
  • Biraz daha geliştirip Duster'a rakip yapsalardı daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

resim, video, teknik bilgi paylaşmadan çok açıklayıcı ve kapsamlı bir konu olmuş.

Dikkat ettiyseniz resim eklenmiş durumda. Teknik bilgi verme maksatlı acmadim konuyu "fikir paylaşımı" dedim metnin sonunda. Onu da gözden kacirmissiniz. Video youtube de bol miktarda mevcut kirlilik yaratmak istemedim. Ama youtube açma imkanıniz yoksa sizin için yukleyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCARF4CE

Biraz daha geliştirip Duster'a rakip yapsalardı daha iyi olurdu.

Şüphesiz konfor olarak duster ile yarisamaz. Bence fiyatı yukarı çekmemek için hayati öneme haiz olmayan parçaları yine bildik dandik kalitede tutmuşlar. Yine mekanik olarak duster in üstesinden geleceğini düşünüyorum arazide iş başa düşünce...
  • pkm kullanıcısına yanıt
    benim mesajimdan sonra editleyip resim eklemişsiniz. Mesaj zamanına bakarsınız
  • Niva Türkiyede tutmaz 1.7 motor ayrıca 4 kapılısı var Türkiyeye 4 kapılı modeli 1.6 motor+lpg ile gelirse makul bir fiyatla satılır
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    40 saniye önce yazmışsınız foto yok diye. Bravo, tebrik ederim, helal size, alkışlıyorum, kupa da taktim ederdim ama.....
    cep telefonundan anca bu kadar oluyor, idare ediverin artık...
  • quote:

Aslında bizim halkımıza en gerekli araçlardan biri. Al bunu, köye git dağa bayıra tırman yaylaya çık. Duster iki olur. Fakat Putin Reyiz izin verirse gelmesine
  • quote:

satılmayacaksa anlamı yok. ne zaman satılacak?
  • Esasında hayranları çok kendi segmentinde. Ben önceki modeller gibi bu modelinde belli bir kesime hitap edeceği kanaatindeyim. Mamafih sizinde degindiginiz gibi 4K ve fabrika çıkışı tüplü olursa o zaman efsane olur bence...
  • Düşük bütçeli doğa severler tarafından hayli talep gören bir araç. İşin ilginç yanı fiyatının 4kati markalarla bile böy olcusuyor nivalar
  • 2005 model araç gibi duruyor, hiçbir gelişme yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C0967079

2005 model araç gibi duruyor, hiçbir gelişme yok gibi.
    1.7 benzinli motoruyla zaten ülkemize girdiş yaptığı anda ölü doğar, Renault 1.5 dizelini bu araçta kullanırsa ve uygun fiyattan giriş yaparsa efsane olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pkm

40 saniye önce yazmışsınız foto yok diye. Bravo, tebrik ederim, helal size, alkışlıyorum, kupa da taktim ederdim ama.....
    cep telefonundan anca bu kadar oluyor, idare ediverin artık...

20:33 te konu açıp 20:39 edit yapıp resim eklemişsiniz. Acele etmeyip 6 dakika daha bekleyip resim ekleseydiniz o zaman. Ben cevap yazdığımda resim yoktu. Nokta. Söyleyecek başka birşey var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

2005 model araç gibi duruyor, hiçbir gelişme yok gibi.

Ne 2005'i anca 95 model gibi duruyor. Ki sanırsam zaten orjinali daha da eski ve bu model de hiç birşey değiştirilmemiş hali olduğu için...
  • Aslında kendi kendini aşmış ama diğer emsalleriyle kıyaslandığında sönük kalıyor tabi
  • ben beğendim sayenizde resmen 20 yıl önceye yolculuk yaptım
  • 35-40 bin dolaylarından girerse tutar.Bu araç keçi gibidir nice landroverlleri cherokee leri kardan çamurdan kurtardı insallah telrardan ülkemize girer lada özellikle ofroad cıların ağızları sulanır.
  • Chevrolet niva. Su tasarimla 40 bine cok ivir zivir olmadan ciksa ortaligi kasip kavurur.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Lada Niva Urban
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.