Arabayı öyle biçimsiz yapmışlar ki PhotoShopla ancak bu kadar adam edebildim...
FOcus olmuş bu
farlari sonradan cıkma kat yapmislar herhalde
Farlarından başka yerlerine de tokandım ama görememişsiniz...
tasarım göreceli bir kavram. lagunanın her zaman bir karizması vardır. belli bir kitleside vardır. 2. ele düştüğünde aynı fiyata daha çok donanım ve konfor veren ve daha iyi fiyat performans oranı veren araç bulman zordur.
ARKADAŞLAR BEN 207 CC DEN CAYDIM GİBİ. C4 PİCASSO GRAND ÇOK HOŞUMA GİTTİ. 207 CC ALMANIN ANLAMSIZ OLDUĞUNA KARAR VERDİM. İŞİM GEREĞİYLE BÖYLE Bİ KARAR ALDIM. GALİBA FRANSIZLARDAN VAZGEÇEMİYECEĞİM
bu fransızların tasarımları nedense bana pek iyi gelmiyor. acaba diyorum böyle tuhaf tasarımları kasıtlı olarak mı yapıyorlar. yoksa bu tip dizaynlı araçların maliyeti daha mı düşük oluyor?
bana göre renault megane ikiyi ilk çıkardı zamanki gibi tasarım biraz zor tutturacak benim şu ana kadar beğendiğim tasarımları ilk çıktığı zamanki megane 2 ve clio rs renault tasarım ekibini değişmeli yada baş sorumlu kimse onun ordan almalı adam gibi bir tasarımcı koymalı...
Yeni Laguna nın da kendine göre bir zerafeti var. Ancak sınıfındaki diğer araçların daha heybetli ve albenili görünüşte oldukları da bir gerçek. Yeni Laguna'da beni en çok üzen; İngiliz AutoCar'n testinde bahsettiği "bozuk zeminlerde önden gelen gümbürtü şeklindeki sesler". Ülkemiz yollarında umarım C4 lerin arka süspansiyonları gibi nam yapmaz, yazık olur.
bence çok güzell olmuşş.
Ben yolda gördüm çok şaşkın bir şekilde laguna yazısını okudum.Benim hoşuma gitmedi ama yeni megane da ilk çıkışında çok tepki görmüştü. Bu kaç bin sattı.Yolu açık olsun...
Ben bir laguna aşığıyım şuanda da ilk serisi var 2.0 16v rxt modeli arabayı ilk gördüğümde hasta olmuştum ve 2. el olarak almıştım, konfor ve çekicilik olarak mükemmel bir araç benim gözümde, ama 2 ve 3. serilerinde bu çekiciliği göremiyorum. Son kasada iç mekan güzel olmuş sadece, dış tasarımı ise maalesef vasatın altında, sadece akşamları kısa hüzmeli farları yanmış halde gördüğüm zaman hoşuma gitmişti biraz, eğer laguna coupe nin tasarımı binek laguna da olsa idi bu araç Türkiyede yok satar idi ve bende hemen almayı düşünenlerden birisi olurdum herhalde; fakat şimdi ya gözümün alışmasını bekleyeceğim! buda epey zaman alacak gibi görünüyor; yada lV. versiyonunun çıkmasını bekliyeceğim. Eğer renault söylendiği gibi her beş yılda bir kasa yeniliyorsa 2 yada 3 yıl kaldı yeni modelin çıkmasına; o zamana kadar ilk kasa lagunamla idare ederim, yenisinin tasarımı güzel olursa da ondan alırım artık, bu arada lV versiyonda laguna ismini de değiştirmezler inşallah.
Konu hortlamış ancak nedense bana ilk seri lagunalar daha bir özel geliyor. Bence renault üst segmentteki aracını daha göze hoş yapabilir.
Arkadaşlar olan olmuş artık bırakın Laguna'nın tasarımını eleştirmeyi,bu arada bilmeyen varsa bu iğrenç! tasarımları yapan,''tasarımlarım uzaktan bile renault olduğunu göstermelidir'' diyen Patrick Le Quement çoktaan Renault'dan emekli oldu.22 yıllık Patrick amca ve ''ya sev ya nefret et'' devri bitti.Yerine kim geldi dersiniz:Laurens Van Der Acker. Yanii Mazda'nın tasarım şefi! Artık bir sonraki jenerasyon renaultların tasarımcısı olacak kendisi. Mazdanın tasarımlarını seviyorsanız gelecektede bunu Renault için düşleyiniz.En azından bir sonraki nesil Laguna onun eseri olacak. Ben şimdiden heyecanlandım bile. Zoom Zoom tarzı bir Laguna '
Daimler ile olan ortaklığın etkisi yeni gelecek olan Lagunaya yansır ve Laurens Van Der Acker Mazdada çizdiği gibi bir otomobil çizerse kalite olarak zaten iyi yerde olan Laguna sınıfında çok daha iyi yerlere gelebilir.
Renaultun içine başka firmalardan tasarımcı sızmış olmalı,kötü tasarlaması üzerine.O derece kötü yapmışlar maalesef.
I II III
araç iğrenç ötesi.
Eski kasası üretilse yenisinden çok satar kategorsinde bir araç..Bir Laguna II'ye bakın bir de III'e
şu eblek eblek bakan ön farlarına uyuz oluyorum yoksa güzel araç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme