Şimdi Ara

YENİ LAGUNA GİT GİDE İĞRENÇLEŞİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENCE RENAULT LAGUNA 1 DEKİ İDDAASINI KAYBETTİ İLK LAGUNA ÇOK GÜZELDİ. ama 3 cü nesil laguna çok iğrenç olmuş

• Neye göre kime göre iğrenç olmuş.
  • ilk lagunadaki alıcı çizgileri yansıtmıyor bence ilk laguna çok daha dinamik görünüyodu
  • Bence 3 nesildir güzel.
  • Bencede 3 nesıldır guzel ama fıyat olarak bıraz daha rekabetcı olması lazım rakıplerıne gore.
  • BEN LAGUNAYI ÇOK DAHA OLGUN BEKLİYODUM AMA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.
  • LAGUNA ORTA ÜST SINIF BİR ARABA. RENO BUNDAN ÇOK DAHA İİSİNİ YAPACAK GÜÇTE NEDEN DAHA İİSİNİ YAPMIYOR BİR TÜRLÜ ANLIYAMIYORUM. F1 ŞAMPİYONU OLMUŞ BİR MARKANIN CITROENLERİN ESKİ KASALARINI YANSITAN BİR GÖRÜNTÜ YAPMIŞLAR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fakat iç dizaynı çok güzel.. dışı kurtarmadadığı için şuan yeni c5'e yönelmiş bulunmaktayım..hem görüntü hemde focuslarda kullanılan 1.6 110beygir turbo dizel motoru var(mali duruma bağlı) yoksa lancer geliyor..

ayrıca şimdi devir, dizel araçlar devri..benzin artık çok pahalı bütün markalar dizel araca yönelmiş durumdalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 10 Kasım 2007; 20:52:41 >
  • 4 SENE ÖNCE ÇİZİMLERİ ELİMDEYDİ VE ARKADAŞLARLADA HEM FİKİRDİK BU KONUDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Bencede 3 nesıldır guzel ama fıyat olarak bıraz daha rekabetcı olması lazım rakıplerıne gore.

Hocam neresi güzel Allah aşkına şuna bakın ya. Kaliteli bi araç ama tip yok tippp.

Arkadan idare eder ama önden

YENİ LAGUNA GİT GİDE İĞRENÇLEŞİYOR

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Bencede 3 nesıldır guzel ama fıyat olarak bıraz daha rekabetcı olması lazım rakıplerıne gore.

Bnutmayalım ki Renault'dan bahsediyoruz. Fiyatını şişirmezse olmaz.

Renault Laguna Privilege 2.0 Konfor Paketi+Prestij Paketi 80,060

Passat 2.0 TDI 140 hp 4 Motion Highline 4 Motion 98.370,00 91.170,00

Yeni Mondeo Titanium 4K 2.0 TDCi A/T 73.352,13 YTL

407 SW EXEC. PREMIUM 2.0 HDi OTM. Otomatik 4 vites Dizel 75.760,00

Vectra 2.2 i YH 16V NB YH Elegance Active Select (AS) 87.992,00 YTL 5.037,00 YTL 82.955,00 YTL

C5 SXPK 2.0 HDI 16V 6 İleri Dizel 71.799 YTL 71.799 YTL

Skoda Superb Elegance 1.9 131 hp TDI Tiptronic 74.991 YTL 71.139 YTL

ACCORD Executive Otomatik Vites 2.0 Benzinli 67.370.- YTL

159 3.2 V6 4x4 DISTINCTIVE PLUS 66.000€ + 2.651 YTL*

Bu fiyatlara bakarak Laguna pekde pahalı değil gibi.

• ben mesala şimdiden 407 nin yerini alıcak aracı merakla bekliyorum. ama ilk laguna ilk aşkımdı desem yeridir ama yeni nesilleri hayal kırıklığına uğrattı ben renocuyum zaten. ii bitarafı olsa savunucam ama götürüpte 60 milyar paramı buna bağlamam
  • vectrada bozdu bence gitgide...
    laguna 2 makyajlı fena değil ya seviyorum onu ben....
    laguna 1 deki kızgın bakış hiç birinde yok ama...
    keza vecra şekilli kasa vardı ya aynaların hatları kaportadan başlayan...onlarda delişis tı
  • Evet bende bır laguna 1 kullanıcısı olarak ondakı karızmayı bulamıyorum ama tasarım hersey degıldır.

Arabnın alt yapısı cok daha gelısmıstır teknolojık olarak guvenlık olarak surus olarak cok daha ustundur o yuzden uygun fıyatlı olursa seve seve alırım
  • Ben 2. neslini beğenmemiştim. Şimdiki aracın arka görüntüsü ve iç dizaynı bence güzel. Ön tarafı beni pek açmadı. Ama zamanla alışılcak dizaynlardan biri belki ilerde fikrimiz daha farklı olur. Rakipleriyle kıyaslayıncada passat ve mondeo daha heybetli ve gösterişli araçlar. Lagunanın işi oldukça zor yani.
  • pek tutulmayacak gibi bu arac
  • yazılanlara katılmıyorum.bence her yeni gelen laguna bir öncekinden daha güzel.
  • Her yeni Laguna öncekiden berbat tasarıma sahip.

Son Laguna resimdeki ise . . .
  • bunun için yeni hesap alıp konu açmaya gerek yoktu.
  • Fiyat aralığı güzel görüp görmememde etkili olacak sanırsam.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.