Şimdi Ara

YENİ LAGUNA GİT GİDE İĞRENÇLEŞİYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c5 uçmuş abi laguna hiç olmuş yanında. göz var nizam var.
  • basligi degistirirmisin lutfen

hic hos degil
  • laguna 1 en güzeliydi
  • bencede laguna 1 çok güzeldi
  • Yeni Laguna' nın ön tasarımı herkesin kolay kolay beğenebileceği bir çizgide değil ama sadece buna bakarak ''Gitgide İğrençleşiyor'' demek de biraz abartılı olmuş. Neticede arabanın burun kısmı dışında kalan yapısı gayet de şık duruyor. Özellikle de iç mekan konusunda Renault kendini aşmış diyebiliriz.

Birkaç fotografını daha ekleyeyim müsadenizle;

YENİ LAGUNA GİT GİDE İĞRENÇLEŞİYOR

Şimdi bu resimlere bakarak bu arabaya iğrenç denilemez. Ön kısmını ben de hiç beğenmedim ama dediğim gibi iğrenç çok ağır bir ifade.

Bu arada Yeni Laguna' nın üretildiği konsept otomobil olan Laguna Coupe Concept' in de resimlerini koyalım:

İlk makyajda burun yapısını konsepte yaklaştırma ihtimalleri çok fazla, çünkü Renault' un huyudur bunu yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZMY3435 -- 15 Kasım 2007; 1:14:29 >

• laguna yerine citroen c5i tercih ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Arabayı öyle biçimsiz yapmışlar ki PhotoShopla ancak bu kadar adam edebildim...

FOcus olmuş bu
  • ya lagunanın iç kısmıda bence beklentileri karşılamıyor. neden diyecek olursan ön konsol sana cıtroenlerin iç kısmını hatırlatmıyormu sence biraz olsun sportif bi yapı bekliyordum iç konsoldan. bir önceki çıkan modelinin hemen hemen aynısını yapmışlar iç tasarımının
  • abi ya engüzeli lagguna 1. di. hemde cok atktı bnm enistede vardı 2 vitesle 130 la kesiciye giriodu onu sattılar laguna 2 aldılar arabada tık yok bea gitmiyo ya dün aksam caddeye indik resmen spor arabalar oynadı bizle :D (ama bırakta oynasınlar yani bizimki 1.6 120 bygr onlarda bi mini cooperS vardı birisindede honda civic type-R vardı:D ) neyse bunlarda gittikce sıcıo yanii ne yapmıslar bunar yaa
  • ya arkadaşlar lütfen biraz daha mantıklı olalım..bu tamamen göz alışması ile işlgili sizin gözünüz sürekli laguna 1 gördüğü için böyle geliyordur
    n
  • laguna kadar konforlu araçmı var
  • tasarım gerçekten çağın gerisinde..Ama iç tasarımı çok güzel Bmw 3'ü andırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HewaL.s

laguna kadar konforlu araçmı var

sorun buysa cevabı evet var
  • Ben iç dış tipini beğendim. Az satan herkeste olmayan sıra dışı bir araç havası var. Gerçekten de az satarsa sahibine ayrıcalık yaşatır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: HewaL.s

laguna kadar konforlu araçmı var

sorun buysa cevabı evet var

yeni modeli bilmiyorum ama eski model ful olan bri lagunanın konforu aynı yıla ait olan hiçbir araçta yok..segmenti,sınıfı ne olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 17 Kasım 2007; 0:10:56 >
  • ya arkadaşlar laguna 3 , laguna 2 nin hemen hemen aynısı ya dış tasarımda aynı iç tasarımda ben lagunadan büyük bi atak bekliodum. bekleneni veremedi. ben şimdiden laguna 4 ü büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum
  • evet arkadaşlar varmı sizce daha iisi
  • bu arada üstte yer alan coupe cabriolet lagunanın concept aracı değil. bu araçta piyasaya çıkacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Arabayı öyle biçimsiz yapmışlar ki PhotoShopla ancak bu kadar adam edebildim...

FOcus olmuş bu

aman beyler focusa hakeret olur

• quote:

Orjinalden alıntı: f16erhan

ya arkadaşlar laguna 3 , laguna 2 nin hemen hemen aynısı ya dış tasarımda aynı iç tasarımda ben lagunadan büyük bi atak bekliodum. bekleneni veremedi. ben şimdiden laguna 4 ü büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum

tasarım olarak tabiki düşünceler değişir saygı duyarımmm... ama...
    laguna kalite ve kullanılabilirlik....yani kendini çok iiddialı görüyor...araç gelmeden erken konusmayalım bence.....
    tasrım da deil de kalite olarak çok iidia li geliyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.