Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

2010 model Laguna 3 executive aldik bugün. 140 bin km de. 43 bin liraya geldi. Araç cok temiz bakilmis koltuklari direksiyonu vs tertemiz. İnşallah memnun kaliriz.

Bence iyi fiyat, güle güle kullanın. Sunroof var mı? 1.5 motor mu?
    8 ay önce 2009 dinamik + sunroof 1.5 dci aracımı 100.000 km'de iken 42000'e satmıştım. Benim araç da çok temizdi.

Edit: Harika arabadır, çok severek kullanırsınız eminim.

Teşekkür ederim. Sunroof yok, 1.5 dci motor.300 km yolda ceyrek depo bile yakmadi sayılır. Donanimina bayildim gercekten cok hos arabaymis. Gidisi yol tutuşu izolasyonu vs. Gayet iyi.
    Allah kaza bela vermesin, iyiki bu arabayi almışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

quote:

2010 model Laguna 3 executive aldik bugün. 140 bin km de. 43 bin liraya geldi. Araç cok temiz bakilmis koltuklari direksiyonu vs tertemiz. İnşallah memnun kaliriz.

Bence iyi fiyat, güle güle kullanın. Sunroof var mı? 1.5 motor mu?
    8 ay önce 2009 dinamik + sunroof 1.5 dci aracımı 100.000 km'de iken 42000'e satmıştım. Benim araç da çok temizdi.

Edit: Harika arabadır, çok severek kullanırsınız eminim.

Teşekkür ederim. Sunroof yok, 1.5 dci motor.300 km yolda ceyrek depo bile yakmadi sayılır. Donanimina bayildim gercekten cok hos arabaymis. Gidisi yol tutuşu izolasyonu vs. Gayet iyi.
    Allah kaza bela vermesin, iyiki bu arabayi almışım.

1 depoyla 1200 km gidemezsiniz ama 900-1000 km civarında yapabilirsiniz (uzun yolda çok hız yapmazsanız, 110 km/sa gibi)

• Hayırlı olsun.

İyi bir alış fiyatı ve çok iyi bir donanım seviyesi.
  • Arkadaşlar bir şekilde Laguna 3 ün bagaj amortisörleri bozuldu. Internet üzerinden takım halinde alabileceğimiz bir yer var mıdır?
  • Tesekkur ederim. Insallah pisman olmam.

• Hayırlı olsun Kazasız belasız keyifli sürüşler...

Aramıza hoşgeldiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Hayırlı olsun Kazasız belasız keyifli sürüşler...

Aramıza hoşgeldiniz...

Amin insallah tesekkur ederim.
    Aracla viraja girdigimde direksiyonu saga cevirdigimde ugultu geliyor. Sanki birsey surtuyormus gibi. Sola cevirince sıkıntı yok. Neden kaynaklaniyor olabilir?
  • Bu parcalar nedir? Sol taraftaki yok düsmüs sanirim. Nerden bulabilirim?
  • ebucendel kullanıcısına yanıt
    far yıkama sistemi. farlar açıkken camlara su sıktıgınızda farkları da yıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeş güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. Palyaştığın noktadaki kapaklar far yıkama fıskiyesinin kapağı. Aracında xenon var yani adaptif viraja duyarlı farlar....
  • Tergener kullanıcısına yanıt
    Maslak Atatürk Oto Sanayi de Oto Ay, Oktay Usta ya götürdüm. Sağolsun bir şekilde bulup taktılar. İşçilik dahil çifti 100 liraya geldi bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 5 Şubat 2016; 15:22:57 >
  • Yolcu koltugunda ayaklarimi cok ileri itince(torpidonun altina dogru) plastik bisey ayagima degiyordu. Bugun gördüm ki o plastik parca cikmis. Yerine nasil takcam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebucendel -- 6 Şubat 2016; 16:35:04 >

• Tergener kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim de bozulmuştu aynı uzunluktaki skoda amortisörü taktım gayet iyi çalışıyor... 30 TL
    Ayrıca arkadaşlar benim araçta karter contasından hafif yağ sızıyor uzun süre araç beklediğinde (1-2 hafta) . Daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu...
    Bir de gazdan çekip tekrar gaz verince hafif vuruntu olması normal mi... Bazı arkadaşlar akisten yapar dedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damla2004 -- 6 Şubat 2016; 12:22:31 >
    Bu akşam koltuk altındaki hava kanallarına baktım. Döşemenin içine gayet iyi şekilde gömülü olarak duruyor. Belki bir döşemeci yada kaportacı yerine takar, döşemenin altına sabitlenmesi gerekiyor gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil becerdilerse ordan cikarmayi :)

• koltuğun altında var ona benzer bir sey ama tam olarak emin olamadım. Çıkarması da gerçekten emek istiyor.
  • Aracta usb girişi yok. Kol dayama yerinin orada aux girişi var. Ben buraya ne bağlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebucendel -- 8 Şubat 2016; 14:09:52 >
    telefonunuzu baglayabilir içindeki müzikleri oynatabilirsiniz veya mp3 player alırsınız onu baglarsınız. Teybin menusünden aux kısmını açmanızı gerek ama.
  • 2009 Laguna 1.5dCİ

128 Bin km yıllık bakım yetklili servis: 378 TL
  • Imzamdaki Laguna mı satmayı düşünüyorum. 130 binde, temiz ve kazasızdır. Expession ancak Trend paket ve Smart paket var. Yani üst donanımdan eksiği yok fazlası vardır. Sadece arka tamponun solunda boya var, yani kaporta boyası yok. Yetkili serviste olmasa da özel serviste bakımları tam yapıldı. Aldıgımda 120 binde akü, alt takım, yag, su, filtre herseyi degistirdim. Turbo, alt takım hepsi kontrol edildi. Mesaj atarak ulasabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.