Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bmw 3 ile laguna yi nasil kiyaslarsiniz ,3 kasa bir alt klasta kucucuk bir araba laguna D segmentinin arbasi ancak 5 kasa bmw ile kiyaslanabilir !
  • 15 Gun önce uzun sure laguna 2 1.9 dci kombi preville den sonra ,memnuniyetimizden dolayi laguna 3 yarim kombi 2.0 dci otomatik (120k km de 4.500 euroya :-) )almis bulunuyoruz .cok memnun kaldik ,laguna 2 den dahada kaliteli ,sessiz ,iyi calisan otomatik vites ,uygun yakit tuketimi ve yuksek konfor.......https://store.donanimhaber.com/b5/17/32/b51732303eb3142d06ed69d54d070c28.jpghttps://store.donanimhaber.com/b5/17/32/b51732303eb3142d06ed69d54d070c28.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: lubof

15 Gun önce uzun sure laguna 2 1.9 dci kombi preville den sonra ,memnuniyetimizden dolayi laguna 3 yarim kombi 2.0 dci otomatik (120k km de 4.500 euroya :-) )almis bulunuyoruz .cok memnun kaldik ,laguna 2 den dahada kaliteli ,sessiz ,iyi calisan otomatik vites ,uygun yakit tuketimi ve yuksek konfor.......https://store.donanimhaber.com/b5/17/32/b51732303eb3142d06ed69d54d070c28.jpghttps://store.donanimhaber.com/b5/17/32/b51732303eb3142d06ed69d54d070c28.jpg

Hayırlı olsun gule gule kullan kazasız belasız...

Hangi ulkedesin ? oradan bana bulabilirsen orjınal stok 204 HP olan 2.0T F4rT benzin motorlu bir Laguna 3 veya clio sport, megane RS veya nissan qasghai gibi aynı motoru kullanan bir aracın enjektor parca numarası lazım yardımcı olabilirmisin ?

Motoru F4R T 811 olan aracıma uygun orjınali 320 cc/min kapasiteli olan enjektorun daha büyüğü lazımda mesela 380 cc/min kapasiteli yada daha fazla ama Sagem S3000 ECU ya uyumlu olmalı... Yardımcı olabilirsen sevinirim Mevcut enjektorler ile 215 Hp olan aracım aradıgım enjektoru buldugumda 245 HP olacakta

Almanyadan bir 2.0T sase no buldum ama arac Türkiyede satılmadıgı ıcın yada bana gelen sase no yanlıs oldugundan sıstemde bulunamadı dedi reno dylogysis...

• quote:

15 Gun önce uzun sure laguna 2 1.9 dci kombi preville den sonra ,memnuniyetimizden dolayi laguna 3 yarim kombi 2.0 dci otomatik (120k km de 4.500 euroya :-) )almis bulunuyoruz .cok memnun kaldik ,laguna 2 den dahada kaliteli ,sessiz ,iyi calisan otomatik vites ,uygun yakit tuketimi ve yuksek konfor.......https://store.donanimhaber.com/b5/17/32/b51732303eb3142d06ed69d54d070c28.jpghttps://store.donanimhaber.com/b5/17/32/b51732303eb3142d06ed69d54d070c28.jpg

4500 euro ya mı aldın,

İçinin fotosunu da eklesene üstat,

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

4500 euro ya mı aldın,

Ne o icindeki Laguna aşkı ölemedi mi hala

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

4500 euro ya mı aldın,

Ne o icindeki Laguna aşkı ölemedi mi hala

Laguna aşkı ölürmü delimisin sen,

• Merhabalar 2008 model 2.0 dci 150 bg otomatik vites Laguna 3 üm var aracımdan çok memnunum lakin elektronik gaz pedalı canımı sıkıyor aracın performansında herhangi bir sıkıntı yok ancak aracı yavaşlatıp tekrar hızlanmak istediğimde gaz pedalı çok hissiz kalıyor tepki vermiyor ve araç kendini zor toparlıyor bu toparlama 3-4 saniye kadar sürüyor.Bu durum araç için normal bir durum mu yoksa bir ters bir durum varmı acaba?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum,herkese keyifli sürüşler diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    en kisa urede ekleyecegim
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Yani olayim ben size yardimci ,eger becerebilirsem
    Burada genellikle 2.0 turbo benzin var
    size sase numarasi lazimsa ben bulayim ,yok parca derseniz alin ben yollayayim .tam anlayamadim ne istediginizi acikcasi
  • Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 3 yıldır laguna 3 dynamique 1.6 kullanıyorum, Allah a şükür bi sıkıntım olmadı,araçla ilgili, aldığımda kapı gergisi sorunu vardı, bu forumu okuyarak damla2004 nick li arkadasin tavsiyesi ile yaptırdım, teşekkür ediyorum, herkese kazasiz belasiz yolculuklar dilerim

• quote:

bmw 3 ile laguna yi nasil kiyaslarsiniz ,3 kasa bir alt klasta kucucuk bir araba laguna D segmentinin arbasi ancak 5 kasa bmw ile kiyaslanabilir !

Laguna ile BMW 3 aynı segment arabalar. D sınıfı
    5 serisi exculusive sınıfı olarak geçiyor. E sınıfı yani.
    Ama 3 kasa BMW ye göre biraz daha geniş ve rahat bir araba.
    Belki de 5 kasaya alıştığımız için öyle geliyordur.
    Şu 2009 modeline göre Lag. Daha hoş duruyor donanım olarak ta son kasa bir başka :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yazdığımı okuduğumda ben bile anlamadım tekrar edeyim dedim :)
    3 kasa BMW Mercedes C serisi ile Laguna aynı sınıf. Yani D sınıfı.
    Muadil yıllara göre bakarsanız Laguna donanım olarak daha iyi. Ama araç ve malzeme kalitesi onlarla kesinlikle yarıştırılamaz.
    Denemeyin. Zorlamayın. Uğraşmayın. Olmaz..
    Yol tutuşunu karşılaştırabilirsiniz BMW ile. Ama C serisi ile biraz zor. Yani kafa kafaya da gelebilirler.
    Ben ikisini de kullanmadım (3-C) ama 5 kasa ile E kasayi epey sürdüm. İzdüşümleri geniş olduklarından oturaklıdır.
    Belek'i Mercedes in lastiklerini yatması ve arkaların açılması bir başkadır.
    Arkadan itmeli araç olduklarından onların sürüş keyfi biraz daha iyidir. Daha bir keyif verir insana.
    Ama dediğim gibi Lag. Donanım onlarda yok. İhtiyaç ta hissetmiyorlar. Mercedes 30 sene el freni kavramına yeni bakış getirdi öyle kullanıyor mesela. Ayakla
    Gerçi son kasada onu değiştirdi sanırım.
    Ama bundan önceki BMW 3 te ortada ekran bile yoktu. Dümdüz geliyor göğüs.
    Arkadaşta 2007 5 kasa var. Hız sabitleme yok. Komik. Kapıları içerdeysen açmak için 2 kere çekmen gerekiyor, ilkinde kilidi açıyor 2. De kapıyı.
    Ama aynı arkadaşta 2002 E kasa vardı. Direksiyonu bile kalkıyor rahat in bin diye.
    Hala bide arkadan itmeli oldukları için tümseklerden geçerken daha az zıplıyor. Motor önde ağır olduğundan az zıplıyor bizimki gibi. Ama aktarma organları arkada olduğundan ora da az zıplıyor. Daha ağır bizimkilere göre yani.
    Öte yandan BMW yi sevmem, ama acayip sağlam diyebilirim. Arkadaşın arabaya binişinin yarısı kadar hor kullansan bizim Laguna dağılır gider.
    Kayınpeder de 72 model Mercedes var dış yeni sattı. Yani hala kullanılıyor olduğundan laf söylemeye bile gerek yok. Ama yenileri ile ilgili fikrim yok.
    Özet olarak.
    Laguna nın rakibi Passat Mondeo Citroen C5 ve Peugeot 605 mi modeli pek emin değilim. Belki Volvo S60. - s40 çok kötü. Ben Laguna iyi seçerim direk - İnsignia yeni olduğu için civcivli duruyor da bir laguna etmez.
    Ama BMW Mercedes değil. Audi yi de sayabiliriz bu listede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lubof L kullanıcısına yanıt
    2008 model Laguna 3 2.0 T Dynamique (170HP) olan aracımda Renault un F4R T 811 numaralı benzinli motoru ve Sagem S3000 kodlu ECU var. Ve aracımdaki orjinal enjektorler in kapasitesi 320 cc/min. ( dakikada 320 santimetre kup puskurtebiliyor )

Türkiyede 2.0 Turbo benzinli Laguna araç cok fazla yok. Olanlarında hepsi 170 HP. Bana Avrupada satılan 204 HP olan Laguna 3 aracın sase nosu ve kullandıgı enjektor no su lazım. Yada Bana F4r T 811 nolu motora ve SAGEM S3000 kodlu ECU ya uygun ve 380 cc/min civarı veya daha fazla kapasiteli benzin enjektörünün parça numarası lazım. Her ikiside işimi görür :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 6 Mart 2016; 13:46:57 >
  • Merhabalar 2010 laguna 3 ececutive 1.5 dci 150bin km de aldim bikac ay once.37bin e aldim.Fiyati konusunda ne diyorsunuz arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bondd

Merhabalar 2010 laguna 3 ececutive 1.5 dci 150bin km de aldim bikac ay once.37bin e aldim.Fiyati konusunda ne diyorsunuz arkadaşlar.

Hocam eğer vuruk kırık yoksa, temizse çok iyi fiyata almışsın. Çünkü ben 2009 dinamik + sunroof 100.000 km aracımı 8 ay önce 42bin'e sattım ama boya kaza yoktu.
    Aracın durumu nedir temiz mi? Sunroof var mı?
  • Hocam sanroff yok ama onun harici full araç.2bin liralik bir hasar kaydi var sadece.bir tek sol arka kapi yrtkili serviste degismis.onun haricinde degisen boya felan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bondd

Hocam sanroff yok ama onun harici full araç.2bin liralik bir hasar kaydi var sadece.bir tek sol arka kapi yrtkili serviste degismis.onun haricinde degisen boya felan yok.

O zaman gayet iyi fiyat bence. Çok iyi araba, güle güle kullanın...
  • isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam sagolun

• Bondd B kullanıcısına yanıt
    Kardeş Allah kaza bela vermesin Güle güle kullan
  • Arkadaşlar imzamdaki Laguna için ilan verdim. Arayanlara 37 bin diyorum, çok kişi bakmadan 35 vereyim dedi, sanırım galericiler. Sizce satılacak fiyatı ne olmalı?
    Araç 130 binde, Expession Trend paket ve Smart paket var, ilgilenen olursa malum sitede ilan no 272816159 ilan
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.