Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç geçen gün yağ seviyesini tamamlayın diye uyarı verdi. Yol bilgisayarindan bakinca 6 seviyeden 2 seviye gorunuyordu. Bunun uzerine 150 km yol yaptim. Eve geldiğimde yağ çubuğuyla kontrol ettigimde yağ sadece cubugun sadece ucuna bulaşmış. Arabada yağ kalmamiş meğer. Bulundugum yer mahrumiyet bölgesi gibi, en yakin istasyon 60 70 km uzaklıklta. Buraya kadar idare edermi? Orada yağ eklemek istiyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

Araç geçen gün yağ seviyesini tamamlayın diye uyarı verdi. Yol bilgisayarindan bakinca 6 seviyeden 2 seviye gorunuyordu. Bunun uzerine 150 km yol yaptim. Eve geldiğimde yağ çubuğuyla kontrol ettigimde yağ sadece cubugun sadece ucuna bulaşmış. Arabada yağ kalmamiş meğer. Bulundugum yer mahrumiyet bölgesi gibi, en yakin istasyon 60 70 km uzaklıklta. Buraya kadar idare edermi? Orada yağ eklemek istiyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Çubuğun ucuna kadar inmesi zaten aniden olmamıştır büyük ihtimalle uzun süredir az yağla kullandınız o yüzden ekstra 100-200 km daha gitmek pek önemli değil bence. Zaten bu kadar kısa mesafeden birşey olmaz.
    Ayrıca yağınız tam bitmemiş yani sıfır değil, hem çubuğun ucunda var hem de 2 seviye var ekranda bu nedenle yağ var biraz az da olsa. Yağ tam bitik olsa çok acil derecede azalmış olsa yağ göstergesi dışında ayrıca uyarı lambası da yanardı.
    O yüzden çok büyük ihtimalle sorun olmaz. En kısa zamanda 100 km civarında yakınlarda biryerlerde yağ koydurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 22 Mart 2016; 21:34:43 >

• Tesekkur ederim,daha 2. Taksidi ödedik birde yatak sardirmayalim.. :) aracin yağ hacmi 4.5 litre. Ne kadar eklemem gerektigini nerden bilecegim? 1 litre eklesem gecici olarak daha sonra sanayide komple degistirtsem 350 400 km gider mi o 1 lt yağla?

• quote:

Tesekkur ederim,daha 2. Taksidi ödedik birde yatak sardirmayalim.. :) aracin yağ hacmi 4.5 litre. Ne kadar eklemem gerektigini nerden bilecegim? 1 litre eklesem gecici olarak daha sonra sanayide komple degistirtsem 350 400 km gider mi o 1 lt yağla?

Valla onu bilemiycem ama yeter gibi, kolay kolay bişey olmaz. Yani hiç ekletmesen bile 400 km gider belki çünkü yağ uyarı lambası daha yanmamış. Ama tabii ki eklet 1 litre hatta 2 eklet ucuzdur, zararı yok sonuçta.
    veya 1 litreden sonra biraz bekleyip seviyeye çubukla bakıp ona göre karar verirsin.
  • Dediginiz gibi daha mantikli. 1 lt ekleyip bakayim zaten memkelete gidince komple yag değişimi yaptıracağım. Tesekkur ederim.

• quote:

Dediginiz gibi daha mantikli. 1 lt ekleyip bakayim zaten memkelete gidince komple yag değişimi yaptıracağım. Tesekkur ederim.
    selamünaleyküm arkadaşlar,

benim gibi birçok laguna severi bir arada görmek çok güzel.bende inşallah almayı düşünüyorum.uzun süredir araştırıyorum.
    öncelikle almayı düşündüğüm model laguna 3 dynamic 1.5 dci 100.000 altı.veya executuve 1.5 dci.aracını satan veya
    etrafında tanıdığı olan varmı?

birde benim 100.000 km takıntıma ne dersiniz.bu araçlarda 100.000 km üstüde alınabilirmi?alınırsa kaç km ye kadar?

şimdiden cevaplar için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaplan42

benim gibi birçok laguna severi bir arada görmek çok güzel.bende inşallah almayı düşünüyorum.uzun süredir araştırıyorum.
    öncelikle almayı düşündüğüm model laguna 3 dynamic 1.5 dci 100.000 altı.veya executuve 1.5 dci.aracını satan veya

birde benim 100.000 km takıntıma ne dersiniz.bu araçlarda 100.000 km üstüde alınabilirmi?alınırsa kaç km ye kadar?

Bence aracın yaptıgı kilometreden çok O kadar km nin nasıl yaptırtıldığı daha önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: bkaplan42

Bence aracın yaptıgı kilometreden çok O kadar km nin nasıl yaptırtıldığı daha önemli

Alıntıları Göster
    Benim dizel laguna 1.5dci 250.000 de en ufak bir üfürme veya sorun yok. iyi bakılırsa 450 500 gider bu motor.

• bkaplan42 B kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam,
    Benim imzamdaki aracım trend ve smart paketli Expression, temizdir. İlgilenirseniz sahibinden de ilan nosu 272816159
  • Arkadaşlar laguna 3 otomatik 2.0 dcı,arabanın bilgileri sıfırladım,çok yoğun trafikte 20-30 km yol yaptım ve yol bilgisayarı ortalama 13-14 lt yaktığını gösteriyor,bu anormal değilmi ,bu arabanın en yoğun trafikte en fazla kaç lt yakması lazım ? Üzerinde kar lastiği var ama bukadar farkettirirmi anlamadım,arabayı almayı düşünüyorum deneme aşamasındayım ama bu yakıt anormal gibi geldi

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    .
    Bu mesaja eklenen görseller:

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)
  • mitrox kullanıcısına yanıt
    bir keresinde aracı yeni aldığımda benim 1.5 dizelde ayarlarını sıfırladığım için köpru trafiğinde 17 leri gördüm ve korktum ama toplamda şehir ici 900 kilo yol yapmıştım; demem o ki kısa sürüşlerde doğru hesaplama olmuyor.
  • bkaplan42 B kullanıcısına yanıt
    merhaba benim aracım 180 binde geçen ay her bakımını yaptırdıgım gibi son bakımını da yetkili serviste yaptırdım; aracım gayet güzel,diri seri ve yıpranmamış durumda deri direksiyon ve vitesi soyulmadı bile; bundan önce 140 binde pejo 407'im vardı bakımlarının nerede yapıldıgı belli değildi motorundan garip bir ses geliyordu, bu kadar seri değildi ve lagunadan daha yıpranmış gözüküyordu. kısaca araca bakarsan o da sana bakar
  • Evet 20-30 km de belki kıyaslamak doğru değil ama hergün aynı trafikle git gel yapsam yakıt miktarı 13-14 altına pek inmeyecek gibi bir his verdi,trafik bitti 10-15 km de 80-100 ile gittiğimde araç tüketimi 11.5 lt gösteriyordu ama yine trafiğe takılınca bu değerler 13-14 lt ye çıkacaksa sorun büyük,sonuçta dci motor,ben 14-15 lt tüketimi 2000 model 3500 atmosferik motor chryslerde yaşadım ona normal dedik ama bu motora normalmi emin olamadım,kar lastikleri mi acaba diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mitrox

Evet 20-30 km de belki kıyaslamak doğru değil ama hergün aynı trafikle git gel yapsam yakıt miktarı 13-14 altına pek inmeyecek gibi bir his verdi,trafik bitti 10-15 km de 80-100 ile gittiğimde araç tüketimi 11.5 lt gösteriyordu ama yine trafiğe takılınca bu değerler 13-14 lt ye çıkacaksa sorun büyük,sonuçta dci motor,ben 14-15 lt tüketimi 2000 model 3500 atmosferik motor chryslerde yaşadım ona normal dedik ama bu motora normalmi emin olamadım,kar lastikleri mi acaba diye düşünüyorum

Kar lastiği asla o kadar fark ettrimez. En fazla 1 litre fark eder.
    Araçta bir arıza yoksa o kadar çok yakması imkansız bence. En kötü trafikte bile 8-10 litreleri geçmez sanırım. 2.0 kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verecektir.
  • Birde depoyu fulleyip test etmeyi düşünüyorum,belkide yol bilgisayarı yanlış bilgi veriyor

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-mais-bakimli-full-plusfull-prins-lpg-li-sorunsuz-masrafsiz-287437165/detay

Arkadaslar cok sevdigimiz lagunamizi satiliga cikardik ilgilenen varsa ilandam bakabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-mais-bakimli-full-plusfull-prins-lpg-li-sorunsuz-masrafsiz-287437165/detay

Arkadaslar cok sevdigimiz lagunamizi satiliga cikardik ilgilenen varsa ilandam bakabilir

Hayırlı müşteriler .. Hayırdır Talisman mı alacaksın yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: sonurar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-mais-bakimli-full-plusfull-prins-lpg-li-sorunsuz-masrafsiz-287437165/detay

Hayırlı müşteriler .. Hayırdır Talisman mı alacaksın yoksa

Alıntıları Göster

Talisman test sürüşüne çıktık. 1,6 dizel 160hp tatsız geldi turbo benzin 170 hp den sonra :) abartmıyorum gercekten...
    ancak geri kalan her şey harikaydı..
    limit olarak 145.000 imkansız

ikinci el volvo s60 2.0T belki olabilir.. maddi durum yetmezse geçici olarak düşük kilometreli 1,5 dci edc fluence olabilir istemeyerek de olsa

• Ben önce talisman sonra da d sınıfı lideri Passat testine çıktım ve şunu artık çok daha iyi anladım ki turkiyede kaliteli olan değil ismi suksesi olan tercih ediliyor. Passat ile vallahi önümde giden 1.4 TDI cordobaya baya sure sonra yetiştim. Eğer logoyu kapatıp değerlendirme yaparsak kesinlikle talisman 150 bin ise Passat yüz bini zor eder. Ama malesef işler öyle değil. Ve Passat için 2.0 TDI full paket için 203bin fiyat verdiler gulmemek için zor tuttum kendimi

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.