Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba... Aracım 102000 oldu... Hep aklımdaydı şanzuman yağını değiştireyim diyordum... Hafta sonu Ankara Şaşmaz da çok ünlü bir otomatik şanzumancıya gittim.. Tüm ustalar baktı ve dediler ki " Biz bu şanzumanı ilk defa görüyoruz" Yağının nereden değişeceğini de bulamadılar.... Biraz önce de çayyolu Reno Servisi aradım ... Şanzumanda problem olursa veya şanzuman işlem görürse yağı değişir dedi...
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Laguna 3 1.5 Dci dan sonra imzamdaki 5 kapılı Honda Civic aldım, Malesef Laguna dan sonra araç bana hiç keyif vermiyor. Kismetse aracımı satıp otomatik Laguna 2.0 Dci alma niyetim var. Ancak bir arkadaş sakın bulaşma vergisi pahalı, hatta sigortası bile normalden 2-3 kat falan pahalı dedi. Vergisi yıllık 1.255 tl buna eyvallah. Ancak mesela Civic te 950 tl olan trafik sigortasının Laguna 2.0 Dci için 2500-3000 çıkması biraz mantıksız geldi. 2.0 Laguna 3 sahipleri en son kaç liraya trafik sigortası yaptırdılar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Arkadaşlar herkese merhaba... Aracım 102000 oldu... Hep aklımdaydı şanzuman yağını değiştireyim diyordum... Hafta sonu Ankara Şaşmaz da çok ünlü bir otomatik şanzumancıya gittim.. Tüm ustalar baktı ve dediler ki " Biz bu şanzumanı ilk defa görüyoruz" Yağının nereden değişeceğini de bulamadılar.... Biraz önce de çayyolu Reno Servisi aradım ... Şanzumanda problem olursa veya şanzuman işlem görürse yağı değişir dedi...

ünlü bir renault ustası der ki aracınızda sorun yok ise elletmeyin Bakımlarını yaptırın yeter

• Bu ara Talisman 1.2 TCe 130 HP yada 1.6 TCe 200 HP ülkemize gelip ikinci ele düşene kadar ekonomik nedenlerin ağır basması nedeniyle Lagunam ile devam etme kararı almıştım. Arac istanbulda yetkili serviste komple elden geçti temizlik ufak tefek değişimler vs. ile sıfır ayarına yaklaştı. Bir miktarda Beygirini arttırmıştım 245 HP olamadıama 225 HP olabildi. Şimdi sırada aracıma orjinal navigasyonu takma işi var... Navigasyonlu cd player, joystick ve ekran ve anteni aldım. Baglantı kablolarının pesine düştüm.

Her zaman ki gibi Renault beni şok etti ve ekran cd calar joystick ve anteni 1100 Tl ye ithalatcıdan sıfır buldum ancak kablo tesisatı komple satılıyor ve serviste sadece torpido tesisatı ki nav. tesisatının bir kısmı fiyatı 3800 TL civarı Komple gereken tesisat kabloları 7 8 bin TL yi bulacak gibi :))

Bakalım yurtdısından sitelerden cıkmacılardan kablo arayısım devam ediyor...

YANİ ÖZETLE DEDİKLERİMİ YAPIN YAPTIKLARIMI YAPMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 18 Mayıs 2016; 9:16:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Arkadaşlar herkese merhaba... Aracım 102000 oldu... Hep aklımdaydı şanzuman yağını değiştireyim diyordum... Hafta sonu Ankara Şaşmaz da çok ünlü bir otomatik şanzumancıya gittim.. Tüm ustalar baktı ve dediler ki " Biz bu şanzumanı ilk defa görüyoruz" Yağının nereden değişeceğini de bulamadılar.... Biraz önce de çayyolu Reno Servisi aradım ... Şanzumanda problem olursa veya şanzuman işlem görürse yağı değişir dedi...

ünlü bir renault ustası der ki aracınızda sorun yok ise elletmeyin Bakımlarını yaptırın yeter

Eyvallah abicim çok haklısın...

• Arkdaşlar buralarda 2.0 Laguna 3 sahiplerini görüyorum, en son kaç liraya trafik sigortası yaptırdılar acaba? pm de atabilirsiniz...
  • Tergener kullanıcısına yanıt
    TRAFİK 8 nisanda yaptırdım. Genel. aldıgım teklifler...

AK: 1118

ANKARA: 1006

GENEL: 779

ERGO: 1222

RAY: 1031
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, ben de Civic için 950 ye sigorta yaptırdım, çok da fark yok gibi duruyor.
  • Sigorta aracdan araca çok değişmez eğer aradaki model farkı çok yoksa onemli olan kayıtlı olduğu il kullananın yaşı ve trafik geçmişi ile ilgilidir. Yani kişinin kusurlu kazası varsa yüksek çıkar ya da yaşı genç ya da çok yasliysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hknn05 H kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam, bende böyle biliyorum, ancak bir arkadaş ısrarla araca göre de değiştiğini söyleyince ben de şaşırdım.
  • Arkadaslar 154.000 km deki sifirdan beri sadece mais bakimli 2009 model Laguna 3 2.0T aracimi 45.000 tl ye sattim 2 hafta once :(
    Yerine gercekten bi sure araba bulamadik. en sonunda buyuk boyut ve deri elektrkli koltuktan vazgecerek yeni 8 ileri sanzimanli 2012 model Bmw 1.16i aldik.
    Performans olarak ozellikle sehirici hizlarda sanzimandan kaynakli lagunadan cok daha seri ama ust hizlarda (140-160 dan sonrasi) Laguna daha iyi sanki :)
    Fakat bmw cok az yakiyor eco pro modda kullanirsan lagunanin tupte yaktgni bmw benzinli haliyle yakiyor.
    Sorulariniz olursa ben hala burdayim ;) iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurar

Arkadaslar 154.000 km deki sifirdan beri sadece mais bakimli 2009 model Laguna 3 2.0T aracimi 45.000 tl ye sattim 2 hafta once :(
    Yerine gercekten bi sure araba bulamadik. en sonunda buyuk boyut ve deri elektrkli koltuktan vazgecerek yeni 8 ileri sanzimanli 2012 model Bmw 1.16i aldik.
    Performans olarak ozellikle sehirici hizlarda sanzimandan kaynakli lagunadan cok daha seri ama ust hizlarda (140-160 dan sonrasi) Laguna daha iyi sanki :)
    Fakat bmw cok az yakiyor eco pro modda kullanirsan lagunanin tupte yaktgni bmw benzinli haliyle yakiyor.
    Sorulariniz olursa ben hala burdayim ;) iyi forumlar...

Hocam su aracını al gel Ankara cevre yolunda bir turlayalım :)) Ne kadar seriymiş bir bakalım birlikte

Hem söz veriyorum bak aracı benzine almıyacagım :)) ( sende prins cisin bilirsin ) ESP yi devre dışı bırakmıyacaım ve vitesi manuele almıyacagım. Öle dümdük basıcam Allah ne verdiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 23 Mayıs 2016; 22:30:09 >

• Arkadaşlar 2009 laguna privillege 177000 kmde aracımı satıyorum tahmini piyasası nedir malum sitedeki fiyatlar çok değişken hemen hemen aynı özelliklerde kmde benim aracım gibi aracları 30'a koyan da var 40'a koyan da sizce nekadar eder bilen yakın zamanda satan veya alan varsa bilgi verebilir mi?
    Edit: 1.5 dci manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk0892 -- 26 Mayıs 2016; 11:14:34 >
  • merhaba,

benim de aracım 2008 model, 127bin km de, şu ana kadar lamba değişimi dahil serviste yapıldı.
    müşteri sadakati programından %30 indirimim var. ama servisin söylediğine göre belli bir zaman sonra bu indirim kalkacakmış, bu servis fiyatlarıyla da indirimsiz gitmek çok mantıklı gelmiyor.
    son yapılan bakım;
    hava filtresi
    yağ kartuşu
    motor yağı
    polen filtresi
    tapa conta
    %30 indirimli hali ile 476TL tuttu.

şimdi ön fren disk ve balatalar değişecek.
    cüneyt oto iyi midir? siz ne dersiniz?
  • onurk0892 O kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 ay önce 133 binde 1.5 Expression u 36 ya sattım, takip ettiğim çok temiz 2009 2.0 dci otomatik 92 binde 40 bine satıldı. Fiyatlar çok değişken, sizin aracınız da 40-42 aralığında bir fiyata gider.
  • Tamam hocam çok teşekkür ederim bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mauvais

merhaba,

benim de aracım 2008 model, 127bin km de, şu ana kadar lamba değişimi dahil serviste yapıldı.
    müşteri sadakati programından %30 indirimim var. ama servisin söylediğine göre belli bir zaman sonra bu indirim kalkacakmış, bu servis fiyatlarıyla da indirimsiz gitmek çok mantıklı gelmiyor.
    son yapılan bakım;
    hava filtresi
    yağ kartuşu
    motor yağı
    polen filtresi
    tapa conta
    %30 indirimli hali ile 476TL tuttu.

şimdi ön fren disk ve balatalar değişecek.
    cüneyt oto iyi midir? siz ne dersiniz?

ön disk + ön balata ve sadece arka balata 700 lira civarı tuttu renault yetkili serviste yanlış hatırlamıyorsam. nisan ayında fren bakım kampanyasında yaptırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • damla2004 kullanıcısına yanıt
    Araç kitapçığında yazması lazım. Kaç km de değişeceği. Servis bence saçmalamış. Aynı zihniyetleri yüzünden gördüğüm laguna 1 lerin geneli şanzıman arızası yaptı. Dünya da böyle bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar elimde Laguna3 için özel diktirdiğim çadır(branda) bulunmakta. kalın bir kumaşı var (sanırım Amerikan bezi denilen)
    geçen yaz diktirtmiştim, 3-4 defa kullandım. aracımı kışın sattım, o telaşla unutmuşuz çadırı.
    konya civarından isteyen olursa pm atabilir
  • Öncelikle iyi aksamlar. Bizde kısa süre önce bu aracı aldık ve sizlere danışmak istediğim sorular var

1- Araçta usb ve aux yok buna bir çözüm bulabildiniz mi ?

2- Radyoda sadece 6 kanal mi kaydedilebiliyor daha fazla olmuyor mu ?

3- Anahtarsiz giriş doğru düzgün çalışmıyor özellikle sürücü tarafı hiç okumuyor. Elimi önce arka kapıya atıp kapılar açıldıktan sonra ön kapıyı acabiliyorum. Ön kapının sensoru hiç okumuyor. Bunun çözümü nedir bilen var mi ?

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.