Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xdarkx

Öncelikle iyi aksamlar. Bizde kısa süre önce bu aracı aldık ve sizlere danışmak istediğim sorular var

1- Araçta usb ve aux yok buna bir çözüm bulabildiniz mi ?

2- Radyoda sadece 6 kanal mi kaydedilebiliyor daha fazla olmuyor mu ?

3- Anahtarsiz giriş doğru düzgün çalışmıyor özellikle sürücü tarafı hiç okumuyor. Elimi önce arka kapıya atıp kapılar açıldıktan sonra ön kapıyı acabiliyorum. Ön kapının sensoru hiç okumuyor. Bunun çözümü nedir bilen var mi ?

Hoşgeldin hayırlı olsun... Öncelikle aracının ne oldugunu soylesen ki vazgectim cunku lagunalarda yıllarına gore fazına göre hatta aynı yıl aynı faz araclarda bile farklı malzemeler kullanılmış olabilir ne hikmetse :)

O yüzden aracını yeni aldıysen bir yetkili servise ugra önce.. Aracını cliple baglayıp bir kontrol etsinler. Parca değişim gecmisini ve bakımları serviste yapılmış mı ne zaman yapılmış gibi kontrol ettir bilgi sahibi ol. Oradaki arkadaslar sana radyon hakkında da yardımcı olurlar.

Radyo kac kanal hafızaya alır hiç merak etmedim 6 tus uzun sure basılı tutarsan ayrı ayrı hafızaya alır. ama hiç 7 nerede nasıl hafızaya alabilırım diye merak etmedim ihtiyacta duymadım.

Aux ve USB sonradan takılabilir. Servise media box diye sor. bilirler sana aracına uyarmı olurmu bilgi verirler. Yada sanayide bir oto elektrık teyp çiye gidersen onlarda uydurabilirler.. Bildigim yer yok internetten arastırıp once telefon ile konusursan dogru adresi fiyatı bulabilirsin. Yada forumdan yaptıran varsa yardımcı olabilir.

Muhtemelen sofor kapısı sensorun bozuktur yada soketinde temzssızlık vardır. 500 TL sanırım yenisi. Kontrol ettir soket kablo yada sensor problemi yok ise degismesi gerekiyor ise paran varsa yenisini yoksa arka kaıdan biri ile degistirebilirsin. Karar senin...

Hayırlı olsun gule gule kazasız kullanman dilegiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Öncelikle iyi aksamlar. Bizde kısa süre önce bu aracı aldık ve sizlere danışmak istediğim sorular var

1- Araçta usb ve aux yok buna bir çözüm bulabildiniz mi ?

2- Radyoda sadece 6 kanal mi kaydedilebiliyor daha fazla olmuyor mu ?

3- Anahtarsiz giriş doğru düzgün çalışmıyor özellikle sürücü tarafı hiç okumuyor. Elimi önce arka kapıya atıp kapılar açıldıktan sonra ön kapıyı acabiliyorum. Ön kapının sensoru hiç okumuyor. Bunun çözümü nedir bilen var mi ?

Hoşgeldin hayırlı olsun... Öncelikle aracının ne oldugunu soylesen ki vazgectim cunku lagunalarda yıllarına gore fazına göre hatta aynı yıl aynı faz araclarda bile farklı malzemeler kullanılmış olabilir ne hikmetse :)

O yüzden aracını yeni aldıysen bir yetkili servise ugra önce.. Aracını cliple baglayıp bir kontrol etsinler. Parca değişim gecmisini ve bakımları serviste yapılmış mı ne zaman yapılmış gibi kontrol ettir bilgi sahibi ol. Oradaki arkadaslar sana radyon hakkında da yardımcı olurlar.

Radyo kac kanal hafızaya alır hiç merak etmedim 6 tus uzun sure basılı tutarsan ayrı ayrı hafızaya alır. ama hiç 7 nerede nasıl hafızaya alabilırım diye merak etmedim ihtiyacta duymadım.

Aux ve USB sonradan takılabilir. Servise media box diye sor. bilirler sana aracına uyarmı olurmu bilgi verirler. Yada sanayide bir oto elektrık teyp çiye gidersen onlarda uydurabilirler.. Bildigim yer yok internetten arastırıp once telefon ile konusursan dogru adresi fiyatı bulabilirsin. Yada forumdan yaptıran varsa yardımcı olabilir.

Muhtemelen sofor kapısı sensorun bozuktur yada soketinde temzssızlık vardır. 500 TL sanırım yenisi. Kontrol ettir soket kablo yada sensor problemi yok ise degismesi gerekiyor ise paran varsa yenisini yoksa arka kaıdan biri ile degistirebilirsin. Karar senin...

Hayırlı olsun gule gule kazasız kullanman dilegiyle...

Araç 2009 model Dynamique paketli babam oto elektrikci zaten o pek usb aux ile ilgilenmediği için ben eksikliğini hissettim ona göre yapanların nasıl yaptığı hakkında bilgi alıp ona iletip yaptıracağım açıkçası. Sensör içinde dediğiniz mantıklı arka kapıyı ön taraf ile değiştirip kullanabiliriz. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xdarkx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben kendim aux kablo ile ipod bağladım;gayet sağlıklı çalışıyor ekranda şarkı isimleri yok ve uzaktan kumanda kullanılmıyor ama. Ebayden özel kablosunu satın aldım 25 tl falandı sonra teybi söküp arkadaki sokete bağladım. teypten expert modu açmanız lazım o da kolay bir işlem aslında alttaki linki inceleyin yardımcı olur size.https://www.youtube.com/watch?v=0aUHCGcaSq0
  • bloyjack kullanıcısına yanıt
    Ebaydan aldığınız kablonun linkini verebilirmisiniz ?

• 2.0 dci lagunasını satmayı düşünen var mı arkadaşlar. 120.000 km ve altı olursa iyi olur. malum sitedeki ilanlara pek güvenmiyorum.
  • "Park frenini kontrol ettiriniz." yazısı ekrana geliyor. Arıza gösteriyor. Ama park freni görevini sorunsuz yerine getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 5 Haziran 2016; 8:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

"Park frenini kontrol ettiriniz." yazısı ekrana geliyor. Arıza gösteriyor. Ama park freni görevini sorunsuz yerine getiriyor.

:))

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• quote:

Orijinalden alıntı: deedrah

2.0 dci lagunasını satmayı düşünen var mı arkadaşlar. 120.000 km ve altı olursa iyi olur. malum sitedeki ilanlara pek güvenmiyorum.

2.0 T olmaz mı
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Servis yolu göründü. Akü kutup başlarını söktürüp yol bilgisayarının sıfırlanıp tekrar başlamasını sağlayacağım. Sorun bitmezse böyle bir süre kullanacağım.

Yine de arıza lambası sinirleri alt üst etmeye yetiyor.
  • Arabanin teker inmis garajda. Oraya yanaşamadigim icin arabayi cikarmak zorunda kaldim. 5 metre geri geldim sonuç bu...
    2 tane bijon anahtarı bozdum vidalari da sökemedim. Moralim çok bozuldu, dağın başındayım napsam bilemedim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

Arabanin teker inmis garajda. Oraya yanaşamadigim icin arabayi cikarmak zorunda kaldim. 5 metre geri geldim sonuç bu...
    2 tane bijon anahtarı bozdum vidalari da sökemedim. Moralim çok bozuldu, dağın başındayım napsam bilemedim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

Lastiği şişiren spreyler var ondan 2 tane alırsanız sizi en yakın lastikçiye kadar götürür jant kötü olmuş inşallah değişmesi gerekmez.

geçmiş olsun

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Lastik janttan sıyrıldıgı için hava basılmıyorda. Kaldı öyle...

Orjinal jant nerden bulabilirim ki? Çıkma falan bulunur mu acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Teşekkür ederim. Servis yolu göründü. Akü kutup başlarını söktürüp yol bilgisayarının sıfırlanıp tekrar başlamasını sağlayacağım. Sorun bitmezse böyle bir süre kullanacağım.

Yine de arıza lambası sinirleri alt üst etmeye yetiyor.

Muhtemelen debriyaj pedal müşürü arızalı.

• Laguna 3 lerin bazı modellerinde bluetooth var galiba. Kendi aracimda olup olmadığını nasıl anlarim ?

• 2009 lagunam var zamanında alırken bayi hediye etmişti Bluetooth. Radyonun ordan çıkan ufak mikrofon tarzı bir uzantısı oluyor. Ama sadece telefon konuşmasına yarıyor müzik aktarılımıyor. Ama sonraki modellerde bu değiştiyse onu bilmiyorum.

• quote:

Laguna 3 lerin bazı modellerinde bluetooth var galiba. Kendi aracimda olup olmadığını nasıl anlarim ?

ototeyp ten menulere bak AUX varmı Aux var ise direksiyon kumandasından search tusuna basarak cevredeki bluetooth cihazları tarar bulunca kod sorar kod 0000 . birde aracında ayna cevresınde monte edilmiş mikrofon varmı onuda kontrol et...
  • Bugün yetkili servise gittim. Park freni beyni arızalı çıktı. Fakat park freninde bir sorun bulunamadı.

Parçanın komple değişeği belirtildi. Sadece parça fiyatı: 2.066TL. İşçilik hariç.

Araçların beyin arızalarıyla uğraşan bir yer buldum. (Çoğunluğun tavsiye ettiği) Yoğunluktan dolayı Salı gününe kadar bakamayacağını söyledi. Bekleyelim bakalım.
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. İyi forumlar

• İyi aksamlar. Aracı şehir içi çok kısa mesafeler de kullaniyoruz. Yani 1-2 km gidip stop ediliyor. Araç doğru düzgün isinamiyor. Ortalama hizim 20 civarı ve yakıt tüketimi 9.5 LT ye kadar yukseldi. Normal mi ? Sizlerin ortalama hizi ve yakıt tuketimi ne civarlarda ?

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.