Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza yeni katılmış biri olarak bu kadar çok Laguna severi bir arada görmek çok güzel..
    Herkeslere selamlar saygılar kazasız belasız Laguna il yaşamlar.. ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shible kullanıcısına yanıt
    Kardeş hoş geldin. Hayırlı olsun. İstersen biraz arabandan bahsedebilirsin. Tanımış oluruz seni
  • ebucendel kullanıcısına yanıt
    Kardeş çıkan parçanın ne olduğunu ve nereden çıktığını bulabildin mi?
  • Hoşbulduk teşekkürler..
    2009 Laguna m var. ( Cam tavansız ) :)
    2 senedir bende. Çok temiz bakmış birinden aldım Allah razı olur olsun.
    Hanım ı zor ikna etmiştim alana kadar. Şimdi herkese Arabayı anlatıp nazar ediyor.
    Değişik bişey Lagu. Zaten hepimiz biliyoruz. Duygusal bağ kuruyor insan. Hanım genelde kıskanır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Shible

Arkadaşlar aranıza yeni katılmış biri olarak bu kadar çok Laguna severi bir arada görmek çok güzel..
    Herkeslere selamlar saygılar kazasız belasız Laguna il yaşamlar.. ;)

Hoşgeldin :))
  • Hoş bulduk teşekkürler.. :)
    Forumda gezinirken aracın göğüs bölgesinden gelen sesten bahseden arkadaşları gördüm.
    O ses bende de var tabi ki.
    Lakin ben geldiği yeri buldum.
    Bu akıllı kartı taktığımız yerin içinde epey bir yay tertibatı var. Ordan geliyor.
    Anahtarı taktığınızda azalıyor.
    Takmasanızda ses çoğalınca anahtar yuvasına bastırın deneyin. Eğer bahsettiğimiz aynı ses ise kesecektir.
    Aslında Orayı biraz sıkılaştırırsak komple kesebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shible

Hoş bulduk teşekkürler.. :)
    Forumda gezinirken aracın göğüs bölgesinden gelen sesten bahseden arkadaşları gördüm.
    O ses bende de var tabi ki.
    Lakin ben geldiği yeri buldum.
    Bu akıllı kartı taktığımız yerin içinde epey bir yay tertibatı var. Ordan geliyor.
    Anahtarı taktığınızda azalıyor.
    Takmasanızda ses çoğalınca anahtar yuvasına bastırın deneyin. Eğer bahsettiğimiz aynı ses ise kesecektir.
    Aslında Orayı biraz sıkılaştırırsak komple kesebilir.

ilave olarak göğüsün ön cam ile arasından içeri kauçuklu silikon sıkıyorlar. tüpün çıkısına bildiginiz serum hortumu takıp içeri sokup sıkıyorlar. o bölgeden gelen sesleri kesiyor. Bu metod aklınızda bulunsun.

Birde öndeki kol dayama dolabının kapağının içinde arkada plastik bir plaka var menteşe gibi çalışır. iki tane tırnagı var aşınır yada tırnaklardan biri kırılırsa çok zevkli ses gelir aracınızdan. Hatta kapı içinden geliyor sanırsınız o sesi özellikle aracınız 5000 devirin üzerinde ise :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 17 Şubat 2016; 15:12:46 >

• mberat69 M kullanıcısına yanıt
    yok bulamadım, ayak üfleçi büyük ihtimalde, torpidonun altında bi yer vardı oraya sokuşturdum orda durdu. Herhalde ordan cıkmıstı zaten. Bilmiyorum doğru mu taktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebucendel -- 21 Şubat 2016; 22:21:07 >

• Torpidonun üflemesi de olabilir. Bir denersin yerine geçmişse nerden olduğu belli olur :)
    Benim de bir sorum var.
    Benim sol ön kapıda sinyal vermeye başladı. Hep kapalı garajda duruyor araba.
    Ancak bir yere gidip te soğuğu yiyince açılmıyor bazen. Anahtarla bir kaç kez açıp kapatıyorum öyle. Ya da arka kapıyı açıp kapı kolunun üstündeki kitleme düğmesine basıyorum o Zaman atıyor. Olmadı kolumu uzatıp içerden açıyorum.
    Lakin şunu da farkettim. İçerden açınca özelliklide, kapı kilitlenince bile aslında kitlenmiyor. Dışardan deneyince açılıyor. Mesela bir yerde durdun açtın kapıyı. Bindin tekrar gittin. Kilitli görünüyor. Ses te geliyor. Oysa kilitlenmemiş. Camı açıp dışardan deniyorum açılıyor. Tesadüfen farkettim. O meşhur kapı kilit arızası Mıdır yoksa başka bişey mi?
    Normalde de kapı dışardan açılsa bile tık diye gelen ses zor geliyor geç kaldırıyor mandalı. Zorlanıyor epey.
    Ne yapmalıyım sizce. Direk servise mi gitmeliyim. Renault A mı yazmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: mberat69

koltuğun altında var ona benzer bir sey ama tam olarak emin olamadım. Çıkarması da gerçekten emek istiyor.

Ekteki resimdede göreceğiniz gibi o 5 nolu parça ve koltuk altı değil torpido altında gibi görünüyor. Bilgilerinize...
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 22 Şubat 2016; 7:53:13 >

• ohayyam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim abi valla çok iyi oldu nerden buldunuz bunu ?
    Ters takmışım galiba yönünü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

Dialogys diye arartırsan netten bulur indirirsin. sanırım son surum 4.43 benim bulup kurdugum. Renault nete baglanamadıgımızdan online degil ama 4 DVD datası var bircok bilgiye ulasabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

Dialogys diye arartırsan netten bulur indirirsin. sanırım son surum 4.43 benim bulup kurdugum. Renault nete baglanamadıgımızdan online degil ama 4 DVD datası var bircok bilgiye ulasabiliyorsun.

eyvallah çok teşekkür ederim..
  • Arabada kendi orjinal navigasyonu var, tomtom yazılımı yüklü.
    Bu yazılımda güvenlik kameraları diye bir kısım var, yolda ki güvenlik kameralarını uyarıyor. Kullanma Kılavuzunda "Bazı ülkelerde güvenlik kamerası uyarı opsiyonunu uzaktan yüklemek ve devreye almak yasaktır ve yasanın ihlal edilmesine yol açabilir" yazıyor.
    Bu tam olarak ne oluyor? Radarları mı haber veriyor yoksa?
  • ebucendel kullanıcısına yanıt
    Evet yoldaki radarların yanına yaklasırken ekran da sesli yada gorsel olarak uyarı verir. Tomtom kullanmadım cebimden igo kullanıyorum. İgo kullanıcıları yolda gordukleri radarların yerlerini baska bir forumda bildirirler bunlar toplanır ve text olarak programa yuklenir. Yani canlı radar var yok anlamıyor program ile radar aralarında iletişim olan bir cihaz degil. Olası radar koyulan yerler haritada işaretleniyor ve oraya yaklasırken uyarır radar olabilir diye ki radar kurulan yerler hemen hemen tum yollarda belirli yerlerde. Ben hepsini ceza odeye odeye ogrendim resmen

Senin Tom tom daki o datanın guncellenmesi lazım ama aracımda olmadıgı icin bilemiyorum. Bildiklerim ana mantık yukarıda anlattıklarım...

• bi güncelliyeyim bakalım.
    Bende arabayı aldıgımın ertesi günü radara yakalandım. Millete bakıyorum 150 160, bu adamlara radar işlemiyor mu acep ?
    Birde Eskişehir-İstanbul arasında 6 7 yere sabit rradar koymuşlar önceden yoktu.
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    ohayyam kardeş merhaba, sizi laguna 2 forumundan takip ediyorum. Sanıyorum laguna 3 2.0 t'niz var. Bende lag3 e terfi düşünüyorum da, birkaç şey var kafama takılan. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

1- 2.0T ile 2.0DCi arasında gidip gelmekteyim. Ne dersiniz? Bakım maliyeti ve dayanıklılık bakımından hangini seçmeliyim? 2.0T olursa tabi LPG taktırırım.
    2- Ben şanzımanı otomatik düşünüyorum. Fakat 6 ileri çift kavramalı bu şanzıman hakkında olumsuz şeyler duydum. Dayanıksız, çok sorun çıkarıyor vs. Bir de bu şanzıman yağlı kavramamı yoksa kuru kavrama mıdır?
    3- lag2 den geçen bir kullanıcı olarak genel olarak araçtan memnun musunuz?
  • basartenk kullanıcısına yanıt
    1. Dizeli sevmem aklıma bile getirmem secenegim bile olamaz...
    2. Duyduklarına inanma AJ0 japon sanzumanıdır. Otomatik sanzuman yaglıdır. Kuru kavramamı kaldı ???
    3. Lag 1 den Lag 2 ye terfi edenler ne dusunduler ise ben 10 katını Lag 2 den Lag 3 e gecince hissettim. Lag 2 140 HP idi bu 170 idi simdi yakında 245HP olacak. Bir sorun yuzunden 215HP de kaldım. Virajda savrulmaz yan yatmaz. Lag 2 ile 80 90 ile cıktıgım koprulerdeki yoncalarda ust limit yok 120 ile bile donebiliyorum ama dikkatli olmak lazım koltuktan dusebilirsin merkezkac kuvveti yuzunden... Adaptif far suratli giderken cok ise yarıyor... Lag 3 un on gorunusune ısınmam zaman aldı. Hep derim Laguna 2 nin on gorunusu daha guzel :))
  • Laguna: 2. Eli Nasıl acaba,
    Pasat karşısında , zorlanır gibi geliyor bana😑

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    Laguna nın ikinci elinde kar etmezsin ama zarar da etmezsin eğer paralı meraklı bir müşteri bulursan oda :))

Ama Laguna aşktır yaa insan aşkını satar mı
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.