Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :)

inanamayıp Bursadaki tüm yetkili Renault servislerini aradım. Yetkili serviste parca daha ucuz
    büyük ihtimalle mais piyasaya yüksek fiyattan satıyor.

Mais harici en uygun 350 diyen oldu.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.

Laguna almayı dusunuyorum. Bir araca baktım. Turboda ıslık sesi vardı. Ve yağ çubuğu yerinden hafif yağ atma ve hafif beyaz duman geliyordu. Sizce motor turbo durumu nasıldır. Sizinkilerde de turbo ıslığı var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cahit Oksuz

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Laguna almayı dusunuyorum. Bir araca baktım. Turboda ıslık sesi vardı. Ve yağ çubuğu yerinden hafif yağ atma ve hafif beyaz duman geliyordu. Sizce motor turbo durumu nasıldır. Sizinkilerde de turbo ıslığı var mı

Turbo isligi istisnasiz her laguna da mevcut . İstanbul genel merkez mais turbomu iki kere inceledi sorun olmadigini soyledi. Ben sahibinden. Com dan abartisiz 7-8 laguna 1.5 i gozume kestirip hepsini tek tek inceledim sonuc ; daha 80.000 km deki 2010 laguna da bile bu islik sesini duydum. Gayet normal. Duman atmiyorsa sorun yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast556.

Arkadaşlar yeni araba almak istiyoruz. Şu anda laguna 2 miz var. 2. bir araç daha alacağız. 40 bin civarında bütçe var aslında büyük araç almak istemiyordum malum park sıkıntısı yüzünden ama küçük araçlarda da çok fazla eksik var ve fiyatlarıda az değil. Hem az yaksın hemde vergisi az olsun diye genelde küçük motorlara bakıyorum. 1.5 dci motorda sanırım pek sıkıntı yaşayan yok az yakan ve fena olmayan bir performansı var. Zaten sakin kullanırım yani çok performanslı olmasına gerek yok sinir bozucu olmadığı sürece. Bu fiyatlarda laguna 3 te güzel tercih olabilir gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz hala alınabilir mi laguna 3. Yoksa artık daha yeni araçlara mı bak dersiniz. Konfor ve özellik olarak ne kadar iyi olduğunu biliyorum laguna 2 de aynı şekilde çünkü fıyat bandında daha konforlusu zor bulunur. Birde biz laguna 2 de hiçbir zaman yolda kalmadık ve hiç büyük bir sorun yaşamadık araba nazar değmesin tıkır tıkır çalışıyor aldığımız zamandan beri sadece belli başlı bakımları yapılması gerekiyor her arabada olduğu gibi. 60-70 bin km de bir araç bulmak zor ama bulunursa sanırım iyi olur. Ben cam tavan ve full araç bakıyorum. Laguna 3 lerde cam tavan laguna 2 ler kadar sorunlu mu? sürekli ses ve tıkanıklık problemi yaşayan bir çok arkadaş oluyordu.

Hocam ben 146.000 de 1.5 expression kullaniyorum ki en bosu olmasina ragmen katlanir aynasi elektronik el freni gibi konfir ozellikleri su an 2016 bir cok aracta bile zor bulunuyor. Yakiti ve performansi gayet basarili yani kasaya fazlasiyla yetiyor 2 vitesten sonra istikrarli bir gidisi var . Elektronik ve mekanik anlaminda laguna 2 daha sıkıntılıydı senin sansin varmis sorun yasamamissin. Laguna 3 de 2 de olan tum sorunlari yok etmisler. Laguna 3 un kronik arizasi ne dersen direksiyon ve vites derisinin soyulmasi + on kapilarin gergilerinin cabuk bozulmasi ( orjinali 75 tl) ..... Cam tavan kullanan (2.0 t ) 2 arkadasim var ikisinide bindim sorun yoktu ne ses nede mekanik sorun. Birde aklinda olsun üst konuda da acikladim laguna 3 lerin hemen hemen hepsinin turbosunda islik sesi gelir sorun zannet turbonun karekteristik sesi... 2010-2011 megane ve fluence lerde bu sesi duyabilirsin. Gelelim fiyat olayina 40.000 tl ye 100.000 km yi gecmemis ve altinda araba bulman imkansiz gibi belki ufak tefek hasar kaydi varsa fiyati uygun olabilir. Degisen olmadigi surece 5 parca 7 parca boya ya takilma.... Adam araba almis 2 parca boyali ama o boyali 2 parca da degismis😄 Artik nasil bir darbe aldida degisime gitti allah bilir...malesef boyle sacmaliklarda olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguna hastası

Hocam ben 146.000 de 1.5 expression kullaniyorum ki en bosu olmasina ragmen katlanir aynasi elektronik el freni gibi konfir ozellikleri su an 2016 bir cok aracta bile zor bulunuyor. Yakiti ve performansi gayet basarili yani kasaya fazlasiyla yetiyor 2 vitesten sonra istikrarli bir gidisi var . Elektronik ve mekanik anlaminda laguna 2 daha sıkıntılıydı senin sansin varmis sorun yasamamissin. Laguna 3 de 2 de olan tum sorunlari yok etmisler. Laguna 3 un kronik arizasi ne dersen direksiyon ve vites derisinin soyulmasi + on kapilarin gergilerinin cabuk bozulmasi ( orjinali 75 tl) ..... Cam tavan kullanan (2.0 t ) 2 arkadasim var ikisinide bindim sorun yoktu ne ses nede mekanik sorun. Birde aklinda olsun üst konuda da acikladim laguna 3 lerin hemen hemen hepsinin turbosunda islik sesi gelir sorun zannet turbonun karekteristik sesi... 2010-2011 megane ve fluence lerde bu sesi duyabilirsin. Gelelim fiyat olayina 40.000 tl ye 100.000 km yi gecmemis ve altinda araba bulman imkansiz gibi belki ufak tefek hasar kaydi varsa fiyati uygun olabilir. Degisen olmadigi surece 5 parca 7 parca boya ya takilma.... Adam araba almis 2 parca boyali ama o boyali 2 parca da degismis😄 Artik nasil bir darbe aldida degisime gitti allah bilir...malesef boyle sacmaliklarda olabiliyor.

Hocam o ıslık sesini sanırım biliyorum kuzenımde megane sport tourer vardı onda olan ses sanırım. Ben aslında arabaya çok niyetlenmiştim ama kız arkadaşımda kullanacak arabayı o büyük araba olmasın ben zorluk çekerim otomatik değil çünkü diyor o yüzden biraz geri durdum. Konfor konusunu biz laguna 2 de zaten yaşıyoruz oldukça iyi ve biliyorum nasıl keyifli olduğunu ki laguna 3 te büyük iyileştirmeler oldu. Vites derisi soyulmayan araba yok herhalde 320i vardı onun bile soyulmuştu yani. Hocam zaten lokal boyalar hiç problem değil. Yani günümüzde trafik koşullarında ufak tefek şeylerin olması çok normal. Yeter ki ciddi bir kazası olmasın. Bakalım kız arkadaşımı ikna edebilirsem tekrar lagunaya döneceğim ama olmazsa mecburen biraz daha küçük bir araba bakacağım

• Shible kullanıcısına yanıt
    Merhaba benimde 2010 model 2.0dci 139.000km bir aracım var. Bende de bazen bu uyarı çıkıyor kısa bir süre sonra sönüyor 3-5 kere olduğu için çok üstünde durmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • laguna 3 1.6 kullananlar ortalama yakıtlarını söyleyebilirmi ?
  • orcnd kullanıcısına yanıt
    10 litre lpg yakıyor

• merhaba,

Laguna 3 2.0 aracım var, lastikleri değiştirmem lazım yavaş yavaş. araştırma yaptım ve fiyatlar ara ölçü (215/55/16) olduğu için yüksek çıkıyor.
    16 jantta sizler ne ölçü kullanıyorsunuz?

teşekkürler.
  • mauvais M kullanıcısına yanıt
    Selam,
    215/55-16 yerine 205/60-16 de uygun olur. Kilometre saati 96.6km/s okuduğunda, gerçek hız 98km/s olacaktır. 1.5% daha hızlı.
    http://www.mutlulastik.com.tr/faydali-bilgiler/lastik-nedir/lastik-jant-hesaplama-modulu/
  • 1.sayfadaki resimlere baktımda şu araçtaki hava talismandan bile yok dedim içimden..Laguna gerçekten dönemi nin güzel arabalarından dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 23 Ekim 2016; 3:24:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mauvais

merhaba,

Laguna 3 2.0 aracım var, lastikleri değiştirmem lazım yavaş yavaş. araştırma yaptım ve fiyatlar ara ölçü (215/55/16) olduğu için yüksek çıkıyor.
    16 jantta sizler ne ölçü kullanıyorsunuz?

teşekkürler.

Hocam sen eminmisin 16 jant oladuguna? Laguna 1.5 expression haric tum 1.5 ve 2.0 larda 17 jant vardir buna eminim. Eski sahibi 16 jant takmis olabilir. Sizin araciniz 17 jant tir

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Ama çok itici bulan da çoktu. Talisman bu konuda biraz daha genele hitap eden çizgilere sahip ki Renault un da amacı buydu, biraz daha herkese hitap eden bir tasarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 23 Ekim 2016; 14:15:53 >
  • Herkese merhabalar, kardeşime aldığımız Laguna 3 için hava yastığı arıyorum, parça temin ettiğiniz bir yer yada web sitesi var mı?
  • Laguna 3, ön cam silecek süpürgeleri serviste indirimli fiyatı 100 TLye değişti.
  • Otomatik park freninde sorun olmamasına rağmen göstergede arıza yazısı çıkıyor. Daha önce aynısı yine olmuştu. Yarın için randevu aldım.
  • Arkadaşalar merhaba herkese
    Uzun zamandan beri 40 45 arası bir bir araç bakıyorum. En sonunda laguna 3 almaya karar verdim..

Laguna 3 kullanan arkadaslardan tavsiye istiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim tavisye edeceğiniz herşey benim için çok önemli.

• Park freninde arıza olmamasına rağmen, ekranda arıza göstermesi sorunu çözüldü.
  • Bugün aracımı çalıştırdığımda turuncu ikaz lambası yandı ve aracı kontrol ettiriniz, bakıma 1400 km yazdı. Sonrasında böyle bir şey çıkmadı. Bu normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Park freninde arıza olmamasına rağmen, ekranda arıza göstermesi sorunu çözüldü.

fren hidroliğimi azalmış? Sorun ne imiş ?
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.