Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (229. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Laguna hastası

Laguna kullanıcıları; araçlarınız en baz versiyon yani expression olsa bile aracınızda bluetooth olabilir. O dönemlerde renault hediye olarak araçları bluetooth lu getiriyordu. Telefonunuzun bluetooth nu açın telefon ekranınızda MY CMLTB diye bir bağlantı yakalarsa eşleştirin eşleşme kodu 1234 dür. Telefon üzerinden müZik çalamazsınız sadece telefon ile konusabilirsiniz.

bende de aynı kitten var. peki onunla müzik dinlemenin yolu yok mu? iphone'da siriyi açınca bile bluetooth çalışıyor ama müzikte yok sinir bozucu bir durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecü

quote:

Orijinalden alıntı: Laguna hastası

Laguna kullanıcıları; araçlarınız en baz versiyon yani expression olsa bile aracınızda bluetooth olabilir. O dönemlerde renault hediye olarak araçları bluetooth lu getiriyordu. Telefonunuzun bluetooth nu açın telefon ekranınızda MY CMLTB diye bir bağlantı yakalarsa eşleştirin eşleşme kodu 1234 dür. Telefon üzerinden müZik çalamazsınız sadece telefon ile konusabilirsiniz.

bende de aynı kitten var. peki onunla müzik dinlemenin yolu yok mu? iphone'da siriyi açınca bile bluetooth çalışıyor ama müzikte yok sinir bozucu bir durum

Malesef yok;) nasıl kit ile rahat konusabiliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laguna hastası L kullanıcısına yanıt
    Problem yasamiyorum. Gayet rahat kullanimi var.
    Peki bluetooth kiti degistirsem muzik baglantisi yapbilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecü

Problem yasamiyorum. Gayet rahat kullanimi var.
    Peki bluetooth kiti degistirsem muzik baglantisi yapbilir miyim?
    Arkadaşlar merhaba... Atiker Gold Lpg kiti taktıralı 40.000 km olmuştur... ilk 20.000 km den sonra bazı problemler yaşamaya başladım... Araç hızlanırken kasmalar falan... Diğer forumlarda yardımcı olan arkadaşlarla durumu çözmek için denemediğimiz yol kalmadı... Ancak son noktada artık prins e geçmeyi düşünürken son kez ustama gittim ve test sürüşünde ateşleme arızası verdi..2. ve 3. bujiler...
    Araçta 40.000 km dir yeni almış olduğum orjinal NGK İridyum bujiler vardı... Bobinleri de aynı bakımda değiştirmiştim... İridyum bujilerin de 120.000 km gideceğini biliyordum...
    Yedek olarak arabada duran normal yan sanayi bujileri taktık ve araç nazar değmesin şahlandı...
    Lpg li araçlarda sorun olduğunda ilk bakılacak yer ateşleme sistemi gibi geliyor bana...
    Paylaşmak istedim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Arkadaşlar merhaba... Atiker Gold Lpg kiti taktıralı 40.000 km olmuştur... ilk 20.000 km den sonra bazı problemler yaşamaya başladım... Araç hızlanırken kasmalar falan... Diğer forumlarda yardımcı olan arkadaşlarla durumu çözmek için denemediğimiz yol kalmadı... Ancak son noktada artık prins e geçmeyi düşünürken son kez ustama gittim ve test sürüşünde ateşleme arızası verdi..2. ve 3. bujiler...
    Araçta 40.000 km dir yeni almış olduğum orjinal NGK İridyum bujiler vardı... Bobinleri de aynı bakımda değiştirmiştim... İridyum bujilerin de 120.000 km gideceğini biliyordum...
    Yedek olarak arabada duran normal yan sanayi bujileri taktık ve araç nazar değmesin şahlandı...
    Lpg li araçlarda sorun olduğunda ilk bakılacak yer ateşleme sistemi gibi geliyor bana...
    Paylaşmak istedim:)

Alıntıları Göster
    Tekrar merhaba
    Trafik Sigortası: 480 TL
    Kasko: 570 TL
    GENERALİ

• Orjinal jant bulamadim vazgeçtim. Bende lagunama yeni jant almaya karar verdim. Almak istedigim jant CMS 536 modeli. Lagunaya uygun olani 7.5 17" 5x114.3 40ET olaniymiş. Siz ne dusunuyorsunuz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

Orjinal jant bulamadim vazgeçtim. Bende lagunama yeni jant almaya karar verdim. Almak istedigim jant CMS 536 modeli. Lagunaya uygun olani 7.5 17" 5x114.3 40ET olaniymiş. Siz ne dusunuyorsunuz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aracın rengi neydi? Jant uyumluluğu araç rengine bağlı ...

• quote:

Aracın rengi neydi? Jant uyumluluğu araç rengine bağlı ...

Bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebucendel -- 8 Ağustos 2016; 11:05:56 >
  • bu renge gűzel olur gibi... 🖒

• quote:

bu renge gűzel olur gibi... 🖒
    İnşallah güzel olur :)

Bu Lagunayı görünce zaten çok hoşuma gitmişti, bunda ki jant Vossen CV5 miş. Öne 18 arkaya 19 inc takmış. Ben 17 takacağım, CMS'nin 536 modeli de buna benziyor zaten 5 kollu.
    Bursada CYO otomotiv var, 1.100 lira dedi. Nasipse oraya taktıracağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebucendel -- 8 Ağustos 2016; 11:09:52 >

• quote:

İnşallah güzel olur :)

Bu Lagunayı görünce zaten çok hoşuma gitmişti, bunda ki jant Vossen CV5 miş. Öne 18 arkaya 19 inc takmış. Ben 17 takacağım, CMS'nin 536 modeli de buna benziyor zaten 5 kollu.
    Bursada CYO otomotiv var, 1.100 lira dedi. Nasipse oraya taktıracağım..

Alıntıları Göster
    Aracımın ağır bakımı yapılacak, İnanlar servisine yazdım bana şu listeyi göndermişler;

2 Eylül E kadar 4 Yaş Ve üzeri Araçlara %20 İndirim Varmış, toplamda 1.118,83 TL fiyat çıkardılar.

Pazartesi günü bunları yaptıracağım. Kütahya'da ki serviste 2.500 lira demişlerdi. Bunların yanında ekstra birşey çıkar mı ki? Mesela benim bildiğim triger ile devirdaim de değişmeli, buraya yazmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebucendel -- 10 Ağustos 2016; 18:54:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Hoşgeldiniz

Aracınızla ile ilgili her türlü bilgiyi yetkili renault servislerinden öğrenebilirsiniz. Örnek ekran aşağıda..

Herhangi bir standart yok bu işte... full + full +full priviliege diye alıyorsun araçta navigasyon bile var ama aa oda ne koltuklar yarı kumaş, koltuklar elektrikli değil ve koltuk ısıtmasıda yok...

Yeni Laguna alacaklar aracın şase numarası ile yetkili servisten araca ait her şeyi öğrenebilirler...

standartı var.. lagunanın en fulu 2009 yılına kadar privilegedir. ancak bunlar satılırken bu modele bmw gibi araç markalarının yaptığı gibi paket getirdi reno da.. privilege +business+premium paket lagunanın en full olanıdır. 2010 yılında ise executive çıktı.full dedikleri privilegede business ve premium paket yok ise araçta tam deri koltuk, yan perde,etermatik ön cam,ilave sis farı,zenon far,10hava yastığı vb. özellikler yoktur. bu arada sanruf pakete dahil değildir.

Hatta BS ve PP Listeden görebilirsin..Aşağıdaki linkten görebilirsin.
    https://img.donanimhaber.com/upfiles/619595/196e8f1e-ab04-4606-af48-45f06f534ec4.jpg
    https://img.donanimhaber.com/upfiles/619595/a82a81da-5dac-4b73-8480-7d05f3b5050a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahhaonline -- 10 Ağustos 2016; 19:52:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahhaonline

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Hoşgeldiniz

Aracınızla ile ilgili her türlü bilgiyi yetkili renault servislerinden öğrenebilirsiniz. Örnek ekran aşağıda..

Herhangi bir standart yok bu işte... full + full +full priviliege diye alıyorsun araçta navigasyon bile var ama aa oda ne koltuklar yarı kumaş, koltuklar elektrikli değil ve koltuk ısıtmasıda yok...

Yeni Laguna alacaklar aracın şase numarası ile yetkili servisten araca ait her şeyi öğrenebilirler...

standartı var.. lagunanın en fulu 2009 yılına kadar privilegedir. ancak bunlar satılırken bu modele bmw gibi araç markalarının yaptığı gibi paket getirdi reno da.. privilege +business+premium paket lagunanın en full olanıdır. 2010 yılında ise executive çıktı.full dedikleri privilegede business ve premium paket yok ise araçta tam deri koltuk, yan perde,etermatik ön cam,ilave sis farı,zenon far,10hava yastığı vb. özellikler yoktur. bu arada sanruf pakete dahil değildir.

Hatta BS ve PP Listeden görebilirsin..Aşağıdaki linkten görebilirsin.
    https://img.donanimhaber.com/upfiles/619595/196e8f1e-ab04-4606-af48-45f06f534ec4.jpg
    https://img.donanimhaber.com/upfiles/619595/a82a81da-5dac-4b73-8480-7d05f3b5050a.jpg

detaylandırma için teşekkürler :)) Laguna sahipleri paketlerin içeriğini tam olarak bilmesede haberdardır zaten de ben yeni alacaklar icin öneride bulunmuştum. Satıcıdan degil servisten öğrenin demek istedim. Yoksa klasiktir bu privielege en dolusu der satarlar. Kullandıkca anlarsın paketlerin eksikliğini...

o yüzden yeni laguna alacaklar icin en saglıklı detaylı bilgi şase numarası ile servisten alacagınız ekte ekran görüntüsünüde koydugum aracın açıklamalı tanımında bulabilirler...

• quote:

Aracımın ağır bakımı yapılacak, İnanlar servisine yazdım bana şu listeyi göndermişler;

2 Eylül E kadar 4 Yaş Ve üzeri Araçlara %20 İndirim Varmış, toplamda 1.118,83 TL fiyat çıkardılar.

Pazartesi günü bunları yaptıracağım. Kütahya'da ki serviste 2.500 lira demişlerdi. Bunların yanında ekstra birşey çıkar mı ki? Mesela benim bildiğim triger ile devirdaim de değişmeli, buraya yazmamış.

Hocam fiyatlar normal bende mayis ayinda yaptirmistim ama benim arac 0 km den su ana kadar full servis bakimli oldugu icin %30 indirim aliyorum. Bu listede en onemli eksik krank kasnagi dir . 500 kusur lira fiyati vardir. Ornek; kayis setlerini defistin ama kasnagin kotu durumda ve allah korusun kasnaktan dolayi kayis koparsa aracin garanti disi kalir. Triger ve kasnak degisimlerinde 2 yil parxa ve iscilik garantisi mevcuttur. 1.5 dci k9k motorlarda krank kasnagi kaucuk oldugu icin renault 80.000 triger degisiminde kasnagi degismeye gerek gormuyor ama 2. Ci triger degisiminde ise (160.000 veya ilk degisim sonrasi 4 yil hangisi once dolarsa) mutlaka krank kasnagini degisin diyor. Devir daim degisse tabiki iyi olur ama kacak vs yoksa cokta gerekli degil sanirim devir daim de 120 tl gibiydi bence girismisken oda degissin

• Bunu söylediğin iyi oldu. Servis bu fiyati verdi ama ben Ankarada Dr. Renault ozel servise gitmeye karar verdim.
    Mıcır asfalt yolda arabanin göğsünden ve direksiyondan cıtırtı tıkırtılar geliyor. Rotlar z rotlari falan da degistirecegim. Yetkili serviste cok yuksek fiyat çıkar. Dr. Renault baya iyiymiş ona yaptiracagim...

• quote:

Bunu söylediğin iyi oldu. Servis bu fiyati verdi ama ben Ankarada Dr. Renault ozel servise gitmeye karar verdim.
    Mıcır asfalt yolda arabanin göğsünden ve direksiyondan cıtırtı tıkırtılar geliyor. Rotlar z rotlari falan da degistirecegim. Yetkili serviste cok yuksek fiyat çıkar. Dr. Renault baya iyiymiş ona yaptiracagim...

Benimde klima kontrol panelinden ve sag direk bakalitin den ses geliyor. 0 asfaltta ses yok. Arac kac binde?

• Arkadaşlar Merhaba bir sorum olacak. Ornek; 100-120 km hızla gidiyorsunuz klima da havalandırma kapalı. Ön sağ yolcu tarafından ayak kısmından dışarıdan hava geliyor mu?

Aynen hocam sıfır asfaltta ses yok fakat az bi bozuk yolda tıkırtılar baslıyo hemen. Sinir geldi iyice. 154.000 km oldu. İzin meselesinde sıkıntı oldu gidemedim servise. Kurban bayramından sonra gideceğim nasipse. Şimdi jantlarımı değiştirdim, 17 inc CMS 536 DMG modelini taktırdım. :)

Birde araç ara hızlanmalarda zayıf kalıyor, 1.5 olduğu için sanırım. Chiptuning ile 135 HP olur dediler. Baya farkediyormuş, chiptuning yaptırmayı düşünüyorum.

• quote:

Aynen hocam sıfır asfaltta ses yok fakat az bi bozuk yolda tıkırtılar baslıyo hemen. Sinir geldi iyice. 154.000 km oldu. İzin meselesinde sıkıntı oldu gidemedim servise. Kurban bayramından sonra gideceğim nasipse. Şimdi jantlarımı değiştirdim, 17 inc CMS 536 DMG modelini taktırdım. :)

Birde araç ara hızlanmalarda zayıf kalıyor, 1.5 olduğu için sanırım. Chiptuning ile 135 HP olur dediler. Baya farkediyormuş, chiptuning yaptırmayı düşünüyorum.

Valla gaza biraz fazla basinca cokta kotu degil aslinda hizlanmasi zaten 120 den sonra baya seri gidiyor. Jantlar yakismis bu arada... Serviste trigeri degisince 2 yil iscilik ve patca garantisi aliyosun bilgin olsun. Valla ben belki bilirsin adapazarindan ist istikametine gelirken tünellere girmeden gültepe rampalarini dolu sekilde 6 .vites 150 ile cikiyorum. Evet hizlanma cok iyi degil ama hizini aldiktan sonra 1.5 gibi de gitmiyor :) araci yenimi aldin? Fiyat? Bu arada fecebook laguna world clup var orda genelde arabalar 3 kasa. Bulusmalara yardimlasmalar vs oluyor oraya uye ol. Bu arada sayfada gorursun adım deniz.

Subatta aldım, aldığımda 138.000 km deydi. 43.750 ye aldım. Evet gruba üyeyim gördüm orada sizi.
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.