Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
378.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni farkettim:)) Benim araçta kaputun altında izolasyon malzemesi yok... Acaba sizin araçlarda da durum böyle mi?
  • Merhaba arkadaşlar acilen yardımınıza ihtiyacım var 2008 model laguna 3 sahibiyim 2.0 dci aracımın lastikleri çok eskimişti ve yeni lastik almaya karar verdim araçtan çıkardığım lastiklerin ebatı 215/50/17 lastikcinin bana tavsiye ettiği ve araca taktığımız lastiklerin ebatı 225/45/17 bu değer laguna fabrika değerlerinde olmamasına rağmen lastikci bişey olmaz memnun kalırsın diye tavsiye etti ve araca taktık sizce araca bir zararı olur mu? Sonuçta fabrika ebatlarında olmayan bir lastik taktik.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damla2004 kullanıcısına yanıt
    Kardes benzinli ise keçe olmayabilir dizelerin hepsinde var diye biliyorum

• Renaultnr1 R kullanıcısına yanıt
    Kardes tabanı yani kesitin genişlemesi sorun çıkarmaz abartılı olmadikca ancak yangın incelmesi çukurlar başını agritacaktir bu arada yol tutsun olumlu etki yapar

• Herkese selam ilk aracimizi alacagiz ve bende 1 yildir laguna hevesi var genc adamimm belki yasima uygun degil ama aile araci olarak kullanacagiz

Laguna 3'ün kasasi ve ic tasarimi cok hosuma gidiyor

Simdk sizden yardim istiyorum,malum siteden istanbulda sahibinden olarak satilan arac sayisi epey az,millet birbirine bakarak fiyat koymus gibi

2008-2009 modellerine donanım,motor ve km durumuna göre ne kadar para verilebilir 40 binin altinda yok varsa da agir kazali,cok yuksek km

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende bu hafta 2010 model 2.0dci Executive bir araç alıp aranıza katıldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberat69

Teşekkür ederim... Benzinli benim araç ... Normal o zaman...
  • Önemli değil kardes taktirabilirsin istersen biraz daha sessiz olur sanırım ama hararetli olayını da Ustalara sor istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

quote:

Teşekkür ederim... Benzinli benim araç ... Normal o zaman...

Tövbe tövbe yapmayın beyler... Ne demek dizeller de var biliyorum benzinli ise keçe olmayabilir nereden uyduruyorsunuz böyle şeyleri... Lütfen sanıp sallamayalım araştırıp bilgi sahibi olalım...

Şimdi bende sallamıyayım ama aracım benzinli ve aracımda keçe var!!! Sanki dynamic ve priviliege lerde var baz modellerde ucuz olsun diye koymamıslar gibi sanki :))
  • Sallama değil bir tahminde bulundum yardimci olmaya çalıştım tovbe tovbe ne demek birader Ayıp bişey mi söyledik birine özellikle de sana hakaret mi eden oldu Bu lafları söyleyecek biri varsa o da benim şu anda üstteki mesajına karşılık TÖVBE TÖVBE

• quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Arkadaşlar yeni farkettim:)) Benim araçta kaputun altında izolasyon malzemesi yok... Acaba sizin araçlarda da durum böyle mi?

2008 exp bende var

• quote:

Orijinalden alıntı: AKarayel

Merhaba bende bu hafta 2010 model 2.0dci Executive bir araç alıp aranıza katıldım.

Hoşgeldin hayırlı olsun

• Arkdaslar renault donanım konusunda bir cok rakibinden cok iyi iken bazen saçmalama da zirve yapıyor. Daha önce 2001 laguna 1.9 dti (dizel) rxe aracımda kaputta keçe varken 2001 2.0 16 v rxt benzinli( full versiyon) kaputa keçe koymamıştı fransa....baska bir sacmalık daha örnk; benim arabam 2008 1.5 exp katlanır ayna be elektronik el freni mevcut. Baska bir 2008 exp bi-xenon far ve arka kapı ve arka cam perdesi asr esp koymuş ama katlanır ayna ve elk katlanır ayna koymamış gibi sacma durum... Belki xenon vs istege bağlı aldı müşteri ama o kadar donanım koymussun katlanır ayna elk el freni koymamak nedemek hala anlamıs degilim

• Bende de bluetooth yok. Bu kadar donanımlı arabada standart olmalıydı bence. Yeri gelmişken sonradan taktirabilirsin var mi

• quote:

Bende de bluetooth yok. Bu kadar donanımlı arabada standart olmalıydı bence. Yeri gelmişken sonradan taktirabilirsin var mi

Genelde tüm lagunalarda var yok deme;) orta dikiz aynasının oraya bak bej rengi bir mikrofon varsa vardır.

• Laguna kullanıcıları; araçlarınız en baz versiyon yani expression olsa bile aracınızda bluetooth olabilir. O dönemlerde renault hediye olarak araçları bluetooth lu getiriyordu. Telefonunuzun bluetooth nu açın telefon ekranınızda MY CMLTB diye bir bağlantı yakalarsa eşleştirin eşleşme kodu 1234 dür. Telefon üzerinden müZik çalamazsınız sadece telefon ile konusabilirsiniz.

• Size 3 ay önce yaptıgım bir salaklıgı anlatayım gülün biraz ; aracımı nisan 21 de aldım ve aldıgım ilk gün aracın iç dikiz aynasının orda tavandan sarkan bir bluetooth mikrofon ile karşılaştım ve arabam expression bunda bluetooth yok bu mikrofonu heralde daha önce araç kiti vardı ondan kaldı diye düşünürek KESTiM ve ATTIM :( serviste 300 tl ;)) 1 hafta sonrada lan yoksa arabada bluetooth mu var diye telefonu açtım bir baktım araba ile eşleşme kodu istedi ve aha dedim :))) eşleştik lagunamla heycanla arama yaptım ve sonuç ; karsı tarafın sesi gümbür gümbür kolonlardan geliyor ama benim ses mikrofonu attıgım için karşıya gitmiyor:))) Not : 2 senedir 1.5 exp benle aynı arabayı kullanan arkdasımın bu bluetooth kitinden haberi yokmuş ben söyledim :))

• Hoşgeldiniz

Aracınızla ile ilgili her türlü bilgiyi yetkili renault servislerinden öğrenebilirsiniz. Örnek ekran aşağıda..

Herhangi bir standart yok bu işte... full + full +full priviliege diye alıyorsun araçta navigasyon bile var ama aa oda ne koltuklar yarı kumaş, koltuklar elektrikli değil ve koltuk ısıtmasıda yok...

Yeni Laguna alacaklar aracın şase numarası ile yetkili servisten araca ait her şeyi öğrenebilirler...

• Expression larda trend ve smart paket var . Trend pakette xenon far yıkama asr ve esp + atermik ön camı sunuyor. Ama bununla beraber katlanır ayna ve elek el frenini sunmayabiliyor. Smart pakette de bir kısım katlanır ayna ve elk el freni mevcutlen bir kısmında da bunlar olmuyor. Yani expression kendi içinde bile 3 farklı donanıma sahip. Bu arada 444 66 22 renault müşteri hizmetlerinden de şasi numaranızla araç donanımı nı hemen ögrenebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laguna hastası -- 21 Temmuz 2016; 16:19:23 >
  • Sevgili laguna hastası dediklerinde haklısın ayrıca başından geçenler de oldukca komikmis Ben bluetooth olan teyp lerin farklı olduğunu biliyorum benim arabanın ses açma tuşu basmaliyken yanilmiyorsam bluetooth u olanların Çevirmeli bir tus var teybin ortasinda

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.