Şimdi Ara

YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
4
Favori
91.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat Bey'in zor duruma düşmesinde benimde rolüm var mı bilemedim.
    Konu içindeki mesaj
    quote:

Lancer Modellerinde bu gün itibari ile kampanya fiyatları başladı,fiyatlar istenen rakamlara indi.
    Umarım belirttiğim rakamlara da artık itiraz edilmez, bayram üstü Mitsubishi'ler sokaklarda artar

Lancer 1.5 Inform MT 27.500 YTL
    Lancer 1.5 Inform AT 29.500 YTL
    Lancer 1.5 Invite MT 30.500 YTL
    Lancer 1.5 Invite AT 32.500 YTL
    Lancer 1.8 Intense CVT 39.900 YTL

Şeklinde olunca Murat Bey'in kendi çabalarıyla bayiye özel bir kampanya olduğunu düşünemedim. Tüm Mitsubishi satıcılarında olan bir kampanya zannederek ilk mesaja ekledim ki daha çok kişi görsün ve yararlansın diye.
    Keşke sadece Yıldızlar Otomotiv'de olan Yıldızlar'a özel bir kampanya olduğu üzerine basa basa belirtilseydi.

Keşke kalpler kırılmasaydı kimse üzülmeseydi diyeceğim ama bu saatten sonra forum olarak yapılan bir hata ve engelleyemediğim bir durum olduysa kendi adıma özür dilemekten başka yolum yok...

Edit; Şİmdi bir 2 önceki sayfalara tekrar baktım. Yıldızlar'a ait bir kampanya olduğunu Murat Bey sonradan belirtmiş ama sanırım benimde gözümden kaçmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @ supremum

siz başlıkta belirtmemiş olabilirsiniz ama yeri geldikçe ara mesajlarda vurgulandı...o bakımdan müsterih olunuz...belirtmiş bile olsaydınız buna benzer sorunlar yaşanırdı siz de biliyorsunuz...iyi çalışmalar...
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:49:48 >
  • Değerli arkadaşlar, düşündüğünüz için teşekkürler.
    Bende bu tür olaylaylar aklıma geldiğinde bir sonraki mailde hemen yazmaya başladım. Bu tür olayla karşılaşacağımı düşündüm ama Mitsubishi camiasıyla bayramlaşacağım aklıma gelmemişti. Tek sevindirici tarafı forumda yazmayan fakat okuyan çok kişi ile görüştüm. yorum ve değerlendirmelerden memnuniyetlerini paylaştılar, en azından teselli bulmuş oldum.
    Lancer için eski fiyatlar kadar olmasada yeni bir kampanya başlatıcam,aklınızda olsun
  • cara murat arkadaş iyi niyetiyle şöyle bir hata yapmış, şu şu fiyatlardan araba satıyorum diyerek... bizim insanımız bilerek veya bilmeyerek bunu tüm temsa bayilerine maletmiş, bir kargaşa yaşanmış, sanırım biraz sıkıntı yaşamış murat. tüm bunlara mahal vermeden olması gereken, "sizlere özel indirimlerim olacak, şu adresteki görevli olduğum bayiye çayımı içmeye beklerim yüz yüze konuşuruz."
  • Arkadaşlar, benim kuzenim Adapazarında Türkiyede sayılı bir otomobil firmasının Türkiyede 3. büyük pilazası , dayım Mersinde yine bir otomobil firmasının satışını yapıyor oda büyük plaza sahibi ama ne yazıkki mitsubishi değiller. Fiyatlar plazalara göre değişebilir ama o buna satıyor siz neden bu fiyata vermiyorsunuz muhabbeti olursa işte gördüğünüz gibi olan yine bizim gibi kısıtlı bütçesi olan insanlara oluyor. Ben bu alışverişi şu an yapamıyorum ama ne yaptım Murat bey' e mail attım alabileceğim zamanı bildirdim o zaman indirim olursa bana yardımcı olmasını istedim kendiside belliki çok bey efendi bir insan yardım ederek geri dönüş yaptı. Ben Ankarada ikamet ediyorum 50 YTL lik yol parası için bu muhabbetleri yapmak başka plazalarda hoş değil parayı cebine koyarsın alır memleketine getirirsin hem uzun yolda sakin bir sürüş güzel bir rodaj içinde iyi olur:) bunu kimseyi kırmak için yazmıyorum. Almakta tereddüt eden arkadaşlar için yazıyorum motor kaputunun altını kaldırın bağlantı kulaklarına bakın başka çoğu markada o kadar kalın bir kulak göremezsiniz. Kartel koruma bile var çoğu arabada koymazlar 100-150 lira onu taktırmaya ödersiniz. onu geçtim opellerde motora o kadar yakın konumlandırılmış(diğer markaları bilmiyorum)beyin mistubishide hava filitresinin önden bakınca sağına konulmuş yani ısıdan en güzel şekilde uzak tutulmaya çalışılmış. motorun egzos manifoldu önde değil arkada yine sebep headers kullanmaya gerek kalmasın gaz en kolay şekilde tahliye olsun diye. Emme manifoldu önde soğuk hava girişi artsın diye. Yani herşey elden geldiğince düşünülmüş. ha birde trigeri zincir kayış değil. buda bakım masraflarında bizlere faydalı. Ben size gıybet olmasın bir şey anlatacam dayımı aradım dayı sattığın arabadan almak istiyorum bir fiyat verirmisin yeğnim şu kadara olur dedi. tamam dedim ankarada bir plazaya gittim hocam bir fiyat verin dedim dayımın söylediğinden ucuz bir fiyat verdi. O fiyat dayımın kötülüğünü göstermiyor satış adedi gelir gider falan filan hepsi birer etki. İyi forumlar diler bu fiyat muhabbetinin diğer bayilerde yapılıp kimsenin üzülmemesini dilerim.

Erhan

• Adam ucuz satıyorsa markaya niye kötü imaj oluyor anlamadım ki...

Forumdaki bireylere Filo indirimi yapmak çok nazikçe bence tebrik ederim.

Araç hakkında düşüncelerim, bir Astra, bir Golf bir Leon değil,Honda Civic hiç deil 10 da biri bile olamaz... Gerek motor, gerek tasarım, gerek iç mekan tasarımı, gerek malzeme kalitesi açısından, baya teknolojik açıdan geri bir araç olmuş...

Ncap te başarısından şüpheliyim acaba 5 yıldız alabilir mi? Sanmıyorum.

Aracın sol aynasında geniş açılı ayna bile yok bu derece geri bir araç... Alırken tekrar düşünün derim.

Muadil bir Astradan 5 bin ytl düşük olmalı ki değsin bence... O bile şüpheli

farklı sınıf olmasına rağmen ,bir Corsa dizel mi Lancer mı diye insan tereddüt eder.. Ben inceledim beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 19 Aralık 2008; 15:29:57 >
  • Aracı nerde inceledin bilmiyorum ama istediğin aracı getirin istediğin koşulda kıyaslayalım. Aracı size tanıtamamışlar anlaşılan.
    1 ay sonra bahsettiğin araçlardan kışın kaç tanesi -20'ye düşen koşullarda sorunsuz çalışacak göreceğiz.
    Rusya koşullarında bile test edilip 95.000 adet satılan, birçok ülkede tasarım,mühendislik,sorunsuz ve sınıfının en ekonomiği olma özellikleri ile pazar payında çıtayı yükselten Lancer modelleri bahsettiğiniz gibi olsa bineğin dinamosu olmazdı. Sanırım mühendislik harikalarından bahsetmek gerekiyr forumda, ilerleyen günlerde paylaşmaya çalışacağım
  • Doğru Lancer bir Golf değil
    Golf'ten 3-4 bin ytl daha ucuza Golf'ün 8v motorundan daha teknolojik daha az yakan ve kesinlikle daha performanslı bir motor veriyor.
    Yine muadili Golf'te sadece tiptronik vites ile verilen Esp'yi veriyor.
    Bluetooth sistemini veriyor. Alaşım jantları veriyor. Tam otomatik klimayı veriyor.
    Hatta Golf'ün donanım listesinde olan ancak 36000 ytl'lik Golf'te standart olmayan orjinal paspas bile var.

Yine Leon Stylance ile muadili fiyatta 102 hp bir motorla rakip.
    Leon'un donanımı Lancer'dan zengin neyseki. Lancer'da olmayan çift yönlü klima, otomatik kararan dikiz aynası, Cc, otomatik yanan far gibi özellikleri var.
    Bununla birlikte Leon'un arka yan havayastıkları eksik.

Enjoy Astra ile kıyaslayıncada motor olarak Astra daha iyi görünüyor ama test verilerine bakınca ortada bir fark yok. En azından Lancer'ın güç/performans/yakıt tüketimi oranları açısından teknolojik olmayan bir motora sahip olduğu asla söylenemez.
    Enjoy Astra'nın başta Esp gibi bir eksiği var. Cosmo Astra ise donanımda üstün ancak Cosmo Astra'nın fiyatına Lancer 1.8 intense alınabiliyor. Onunda Cosmo'dan hemen hemen bir eksiği yok gibi...

Civic 125 hp motoruyla zaten sınıf lideri. Ona laf yok.
    Dream Civic modelide LAncer'dan 1-2 bin ytl daha pahalı. Buna rağmen ESP yok. Ön arka perde havayastıkları ve diz havayastığı yok, alaşım jant yok, deri direksiyon yok, Bluetoothlu 6 hoparlörlü müzik sistemi yok...

Bu konuda Lancer muadili rakiplerinden donanım olarak geri değil. Performans olarakta hiç geri değil. Tsi 122 hp Golf ile kıyaslarsanız aradaki fark 10 bin ytl'yi geçiyor. Hatta Tsi Golf 122 hp Lancer 1.8 143hp'den de pahalı kalıyor.
     YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR)

Dış tasarım tamamen zevk meselesi bence dış tasarım olarak Yeni Lancer hepsinden daha alımlı. Başkasına göre hepsinden kötüdür bişey diyemem.
    Buradaki tek handikap iç mekan tasarımı ve malzeme kalitesi.
    Dream Honda yerine Lancer alıp daha şık bir iç mekanda oturmak yerine, Esp fazladan havayastıkları ve yukarıdaki donanımlar tercih edilebilir.
    102 hp Golf'e binip konsolun yumuşak malzemesini, kabindeki krom detayları ellemek yerine daha güçlü daha az yakan daha donanımlı ve daha ucuz Lancer'a binilebilir.

Yorumlar kişilere göre değişir.
    Ancak performans ve yakıt tüketim verileri ortadayken Lancer'ın motoruna teknoloji dışı demek, Donanımları ortadayken genel anlamda teknoloji dışı demek, tasarımıyla çektiği ilgi ortadayken tasarımına teknoloji ya da çağ dışı demek biraz acımasız oluyor.
    Malzeme kalitesi kabin tasarımı konusundan eleştirileri kabul ediyorum ama bu eksikliklerini giderdiği alanlar yok değil.

Belki ilk defa bu kadar fanatikçe bir mesaj yazıyorum. Ancak şunu söyleyebilirimki planlarım içinde 1.5 Lancer almak yok. Astra, Leon, Golf almakta yok.
    Yalnız Civic'in 125hp motoru ve iç mekanı insanı çekmiyor değil. Golf'ün Tsi teknolojisi Dsg şanzımanları insanı çekmiyor değil. Ancak bu seferde fiyatlar yükseliyor... Bu durumda bu fiyatlara Lancer alanların kötü bir iş yaptıklarını sanmıyorum.

• her modelin esp opsiyonuyla kıyaslamışsınız ama astra cosmonunda 1.8 den farkı yok demişsiniz. ids plus (sürekli süspansiyon kontrolü) bi fark değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

her modelin esp opsiyonuyla kıyaslamışsınız ama astra cosmonunda 1.8 den farkı yok demişsiniz. ids plus (sürekli süspansiyon kontrolü) bi fark değilmi?

Doğru söylüyorsunuz gözümden kaçmış. Lancer 1.8'in sert süspansiyonu ve bu sebeple olan konfor açığını Astra Cosmo başka bir taraftan sağlam bastırmış.

Hatta mesajı editleyip eksiği yok yerine hemen hemen eksiği yok desek daha doğru olacak.
  • uzun uzun yazmıştım sonradan sildim.

bir vw ye ; bir de mitsubishi ye vurmak serbest bu forumda.

ama vw cilerin arkası sağlam oldukça kalabalıklar; biz hepi topu 10-20 kişiyiz.

ama bilinçli 20 kişide yeter.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Aralık 2008; 20:17:34 >
  • @tasshelhoff

Demagoji yapmayın,bilimsel verilerle konuşun,hala körü körüne yorumlar gelirse de kale almayın.Ve metal yığınlarına bu kadar kafayı takıp kendinizi gereksiz yıpratmayın.Herkes kendinden sorumludur.O yüzden kazık yemekten rahatsız olmayan arkadaşları da kendi haline bırakın,olsun bitsin,uzatmaya gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Doğru Lancer bir Golf değil
    Golf'ten 3-4 bin ytl daha ucuza Golf'ün 8v motorundan daha teknolojik daha az yakan ve kesinlikle daha performanslı bir motor veriyor.
    Yine muadili Golf'te sadece tiptronik vites ile verilen Esp'yi veriyor.
    Bluetooth sistemini veriyor. Alaşım jantları veriyor. Tam otomatik klimayı veriyor.
    Hatta Golf'ün donanım listesinde olan ancak 36000 ytl'lik Golf'te standart olmayan orjinal paspas bile var.

Yine Leon Stylance ile muadili fiyatta 102 hp bir motorla rakip.
    Leon'un donanımı Lancer'dan zengin neyseki. Lancer'da olmayan çift yönlü klima, otomatik kararan dikiz aynası, Cc, otomatik yanan far gibi özellikleri var.
    Bununla birlikte Leon'un arka yan havayastıkları eksik.

Enjoy Astra ile kıyaslayıncada motor olarak Astra daha iyi görünüyor ama test verilerine bakınca ortada bir fark yok. En azından Lancer'ın güç/performans/yakıt tüketimi oranları açısından teknolojik olmayan bir motora sahip olduğu asla söylenemez.
    Enjoy Astra'nın başta Esp gibi bir eksiği var. Cosmo Astra ise donanımda üstün ancak Cosmo Astra'nın fiyatına Lancer 1.8 intense alınabiliyor. Onunda Cosmo'dan hemen hemen bir eksiği yok gibi...

Civic 125 hp motoruyla zaten sınıf lideri. Ona laf yok.
    Dream Civic modelide LAncer'dan 1-2 bin ytl daha pahalı. Buna rağmen ESP yok. Ön arka perde havayastıkları ve diz havayastığı yok, alaşım jant yok, deri direksiyon yok, Bluetoothlu 6 hoparlörlü müzik sistemi yok...

Bu konuda Lancer muadili rakiplerinden donanım olarak geri değil. Performans olarakta hiç geri değil. Tsi 122 hp Golf ile kıyaslarsanız aradaki fark 10 bin ytl'yi geçiyor. Hatta Tsi Golf 122 hp Lancer 1.8 143hp'den de pahalı kalıyor.
     YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR)

Dış tasarım tamamen zevk meselesi bence dış tasarım olarak Yeni Lancer hepsinden daha alımlı. Başkasına göre hepsinden kötüdür bişey diyemem.
    Buradaki tek handikap iç mekan tasarımı ve malzeme kalitesi.
    Dream Honda yerine Lancer alıp daha şık bir iç mekanda oturmak yerine, Esp fazladan havayastıkları ve yukarıdaki donanımlar tercih edilebilir.
    102 hp Golf'e binip konsolun yumuşak malzemesini, kabindeki krom detayları ellemek yerine daha güçlü daha az yakan daha donanımlı ve daha ucuz Lancer'a binilebilir.

Yorumlar kişilere göre değişir.
    Ancak performans ve yakıt tüketim verileri ortadayken Lancer'ın motoruna teknoloji dışı demek, Donanımları ortadayken genel anlamda teknoloji dışı demek, tasarımıyla çektiği ilgi ortadayken tasarımına teknoloji ya da çağ dışı demek biraz acımasız oluyor.
    Malzeme kalitesi kabin tasarımı konusundan eleştirileri kabul ediyorum ama bu eksikliklerini giderdiği alanlar yok değil.

Belki ilk defa bu kadar fanatikçe bir mesaj yazıyorum. Ancak şunu söyleyebilirimki planlarım içinde 1.5 Lancer almak yok. Astra, Leon, Golf almakta yok.
    Yalnız Civic'in 125hp motoru ve iç mekanı insanı çekmiyor değil. Golf'ün Tsi teknolojisi Dsg şanzımanları insanı çekmiyor değil. Ancak bu seferde fiyatlar yükseliyor... Bu durumda bu fiyatlara Lancer alanların kötü bir iş yaptıklarını sanmıyorum.

Çok güzel bir yazı yazmışsın. Ama şöyle bakmak gerekir olaya. Ben gittim, bir AVM ye getirmişlerdi , 2 tane bir giriş donanım 1.5, bir de full 1.8 otomatik olandandı sanırım, veya 1.5 otomatik olandı, ama en full ve ESP li modeldi, ismi başkaydı, DSC gibi bişiydi ismi ama ESP idi . Düğmesi vardı DSC off falan diye.

2009 model bir araba, iç mekan olarak çok geri kalmış. Honda Civic e bakıyorsun, yeni araçlara bakıyorsun gerçekten teknoloji üssü gibi geliyor, Lancer yavan kaldı gözümde.

Çok geniş aynaları olmasına rağmen geniş açılı ayna yoktu :S Çok ucuz bir donanım, ve birçok kez hayat kurtaran bir donanım, kör noktayı inanılmaz azaltıyor, ben aracımın sağ aynasında geniş açılı ayna olmadığı için, zaman zaman tehlike atlattığım oluyor kör noktadan.
    Bence ESP den de önemli bir eksik.

Verdiğiniz linkteki performans testi ne kadar objektif ve doğru bilemeyeceğim, öyleyse performansı fena ğdeilmiş.

Ama kağıt üstünde düşük bg ve düşük tork çok büyük dezavantaj ve ben fabrika verilerinde 12.5 sn yazıyor diye hatırlıyordum ama 11.5 ise iyi gerçekten.

Bir de EURONCAP testini görmek gerekir.

Evet hoş yazını görünce biraz ağır kaçmış yazdıklarım az önce kabul ettim, ama siz de görmüşsünüz, iç mekan malzeme kalitesi , o his, ve tasarım pek olmamış...

Ucuz fiyat avantajı sağlamalı...

Ben yeni araçlarla sınıfındaki araçlarla kıyaslayara k bir yorum yapmıştım.

• Eleştiriler her zaman olacak tabiki.
    Yukarıdaki yazımda yaptığım karşılaştırmalarda da Lancer kesinlikle tercih edilir bir araç çıkmıyor zaten ben sadece var, yok, fiyat farkı şu dedim. Geri kalanı insanların kendi fikirleri olacaktır.

Google arama motoruna "yeni lancer 1.5" yazında direkt bu sayfa çıkıyor. Araçlar hakkında bilgisi olmayan, bir şekilde aracı yolda görüpte beğenmiş olan kişi bi bakayım bakalım dediğinde şunun yanında sıfır, bu varken alınmaz, bunun rakibi olamaz gibi bir kaç yorum okuduğu anda onun için Lancer bitmiştir.
    Bizde o yüzden biraz daha açık bişeyler yazmaya çalıştık. Aklı başında olan herkes yazılanlar hakkında yorum yapabilir.

Açıkçası bana Golf Tsi ve Lancer 1.5 araçları aynı fiyata verseler Golf'ü tercih ederim veya tercihim 1.4tsi Leon'da olabilir. Samimi söylüyorum ki Astra'nın piyano boyası kaliteli kokpiti, 1.3 cdti tüketim rekorları kırabilecek motoruda kesinlikle çok çok cazip. Aynı şey Civic ve Yeni Corolla içinde geçerli çünkü Yeni Corolla'nında iç mekanı gerçekten Lancer'dan daha kaliteli...
    Ancak bir çizgi var ki tüm seçimleri tüm beğenileri birden bire değiştiriveriyor. İnsanların kendi şahsi beğenileri, ihtiyaçları ve araçlara maddi bakış açıları...
    Bir araca bir şekilde 30 bin ytl bulmuş bir insan için bu sınır olabiliyor. 3 bin ytl daha ver desen tüm planları altüst olacak kadar sıkışmış hissedebiliyorlar kendilerini. Bu gibi durumlarda araçlar arasındaki 3-5 hatta 10bin ytllik farklar tercihleri tamamıyla değiştirebiliyor. Ben sadece bunların üzerinde durdum.

Herneyse ben yukarıdaki karşılaştırmayı yaptım kim ne isterse onu almakta özgür.
    Verdiğim tablodaki verileri ben excellde yazmıştım. Veriler muhtelif dergilerin testlerinden alınma değerler. Hepsi aynı derginin arşivinden. Aynı test ekibinden çıkmış sonuçlar. Salise bazında hatalar olsa bile arada çok belirgin bir performans farkı yok.

Esp karşılığı Dsc'dir doğrudur.
    Aracı test ettim o kadar foto çektim ama aynayı hatırlamıyorum. Gerçekten kör nokta çok çok önemli bir nokta.

• köpek balığı maskesi

http://www.youtube.com/watch?v=65AVNbcfQoo&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 20 Aralık 2008; 16:11:35 >
  • Dert ettiğiniz şey ayna olsun, yani bazen elma elma mantığını abartıyoruz.
    Aynayımı değiştirmek kolay yoksa araca ESP taktırmakmı, taktırsan düşünmezmisin sonucu ne olur,garantiyi bozmazmı?
    İstediğin aynayı istediğin yerde değiştir, orjinalinde olsa daha güzel tabii ki ama o kadar kullanıyorum yeni Lancerı bir kere kör nokta değin olayı Lancer'da yaşamadım, hangi kör hangi noktadan bahsediyorsun anlayamadım.Bence ayna ayarından olabilir,
    samimiyetle söylüyorum kör nokta yaşamıyorum Lancer da
  • selamlar,

informu arkadaşa urfa bayii 28bine bırakmış. ancak arkadaş önce civice bakıp ardından mitsubishi bayiine gitmek gibi bir talihsizlikte bulunmuş ve tahmin edin aklı civicte kalmış. civic için konuşmuş dreamı peşin 33bine bırakmışlar.

bu durumda 5bin ytl için civic mi alınmalı şeklinde zor bir karar bekliyor insanı. duruma direkt ben muhatap olmadım, ama arkadaşın gönlü fena kalmış civicte. sizce değer mi?
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:50:50 >
  • Dream Civic'in baz modeli...

Mitsubishi muhabbetine gelince; 2006 sonunda 2 tane Mitsubishi aldık, Lancer ve Colt, Colt eşim içinde Lancer benim.
    Her ikiside sınıflarında ödediğiniz parayı sonuna kadar hakeden araçlar. Gerek donanımı gerek kalitesiyle

Mitsubishinin en çok tutulduğu ülkelere bir bakın : biri Rusya kışın -30 lar yaşanan bir ülke, diğeri Avustralya yazları 40 dereceyi bulan hatta geçen bir ülke. bu sıcaklık farklarında problemsiz çalışan bir makineden bahsediyorsunuz. Bana göre gerisi teferruattır.

Konfora gelince ben Lancer'den aldığım keyifi diğer kıyaslamaya çalıştığınız otomobillerden alamadım açıkçası.

Yurtdışına çıkış dolayısıyla Lancer'i sattım Colt duruyor , ama Türkiye'ye döner dönmez bir köpekbalığı sahibi olacağımdan eminim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.