Şimdi Ara

YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
628
Cevap
4
Favori
91.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Lancer Ancap testinden 5 yıldızlı arkadaşlar.

Ancap biliyorsunuz Australia ncap ve Mitsubishi'de Avustralyada gerçekten iyi satan bir model.

http://www.ancap.com.au/results/280/

gerçi bazı arkadaşlar Euro Ncap 'tan başka test tanımazlar ama...
  • lancer büyük bi değişim geçirmiş gerçekten hele boyutlarda ama 1.5 değilde 1.6 olsaydı daha iyi olurdu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakangrbz

lancer büyük bi değişim geçirmiş gerçekten hele boyutlarda ama 1.5 değilde 1.6 olsaydı daha iyi olurdu bence

100 CC performansta beklediğiniz etkiyi yaratmaz kanımca. 1.5 motor 1300 kg bir aracı istediğiniz kadar hızlandırabiliyor.
  • Paylaşım için teşekkürler.
    Aracın burun yapısı bence çok güzel..Ancak aynı şeyi kokpit için söyleyemeyeceğim
  • Aracın rakiplerini incelemenizi tavsiye ederim.
    Özelliklede 3-5 yaşında bahsettiğiniz plastiklerin ne hale geldiğini diğer markalarda görmenizi ve tekrar yorumlamanızı dilerim.
    Bence negatif abartılar dolaşıyor. Zevkler kişiden kişiye değişir ama muadilleriyle kıyaslamak en doğrusu.
    Anahtar olayına da değinmek istiyorum, rakip modellerin anahtarlarını görünce maymuncuk sanabilirsiniz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Aracın rakiplerini incelemenizi tavsiye ederim.
    Özelliklede 3-5 yaşında bahsettiğiniz plastiklerin ne hale geldiğini diğer markalarda görmenizi ve tekrar yorumlamanızı dilerim.
    Bence negatif abartılar dolaşıyor. Zevkler kişiden kişiye değişir ama muadilleriyle kıyaslamak en doğrusu.
    Anahtar olayına da değinmek istiyorum, rakip modellerin anahtarlarını görünce maymuncuk sanabilirsiniz!!!

hız sabitleyici yağmur sensörü otomatik yanan far otomatik kararan aynalar eklenirse zaten almak istediğim aklımda bulunan tek araba lancer sizden güzel haberler bekliyoruz eğer bu özelliklerde eklenirse ve bizleri bilgilendirirseniz çok seviniriz

• Konu ile ilgili Temsa yetkilileri ile görüşüp tekrar bilgi vermeye çalışacağım ama sanırım cevabım olumlu olmayacaktır.
    nedeni ise şu anda bahsettiğiniz aksesuarlar sistemde ve aksesuar kitapçıklarımızda bulunmamaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Konu ile ilgili Temsa yetkilileri ile görüşüp tekrar bilgi vermeye çalışacağım ama sanırım cevabım olumlu olmayacaktır.
    nedeni ise şu anda bahsettiğiniz aksesuarlar sistemde ve aksesuar kitapçıklarımızda bulunmamaktadır.

Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 3 Şubat 2009; 18:07:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: conquista

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

günümüzün standartlarından çok uzak mitsubishiye yakışmayan bir model daha.

eski kasası en azından ucuzdu ve insan belki teknik olarak yeterli değil ama bu ebatlarda bu fiyata sağlamlığından süphe duyulmayacak başka az model olduğu için tercih edebiliyordu.

bu ise günümüzün pazar şartlarında tam fiyasko, nerdeyse 1 senedir piyasada olmasına rağmen trafikte görmenin mümkün olmaması da bunun açık kanıtı.

yapmayın allahaşkına.

yazacak bir şey bulamıyorsanız sırf yazmak için hiç yazmayın daha iyi kanımca.

duyanda abs bile koymamışlar sanacak.

nesi "günümüz standartlarından çok uzak".

sırf hızlanması biraz kötü diyemi "günümüz standartlarının" uzağında.

9 havayastğı -abs- ebd -asr- esp -bluetooth mevcut araçta bu mu "günümüz standartlarından uzak olmak"?

kaç c segmnti araç en baz versiyonunda bile 9 havayastığı sunmakta?

ha rakiplerine göre pahalı derseniz bir şey demem. ama bu kadar donanım "günümüz standartlarından uzak olmaksa";

günümüz standartları nedir merak ettim?

ışın kalkanı- proton torpidolarımı olacaktı arabada?

hayırlı günler.

bencede ayriyetten mitsubishinin her yerde bayisi yok

göstergeleri ben şahsen beğenmedim fakat araç bana göre iyi fakat 1 yıl oldumu piyasaya çıkalı

• hız sabitleyici eklenmesi birde yalıtımın tekrar elden geçirilmesi lazım test ettim yalıtım iyi değil arkadaşımın arabasıydı yeni aldı ama çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 8 Şubat 2009; 17:26:07 >
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:52:59 >
  • Tamam araba iyi güzel ama kafama takılan soruların cevaplarını araştırdım ama bulamadım belki yardımcı olursunuz.
    1)1.8 model için yagmur sensörü,c.control vs falan standartmı opsiyonelmi ?
    2)Lancer Sportback haberleri ortada dönüyor.Bende Autokatalog dergisi var.Bu dergide 1.8 motor 143 bg için Otomotaik vites olacağı yazıyo ve 100 km hızlanması 10.1.Sportback nezaman çıkıcak ???
    3)Birde 1.8 için aksesuar nelerdir.Hiçbiyerde yazmıyor.Bodykit ve arka spoiler varmıdır?

Saygılar...
  • arkadaşıma aynen katılıyorum bu araç günümüz standartlarından uzaksa ya biz 10 sene öncesinde yaşıyoruz yada sen uzay mekiği kullanıyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

günümüzün standartlarından çok uzak mitsubishiye yakışmayan bir model daha.

eski kasası en azından ucuzdu ve insan belki teknik olarak yeterli değil ama bu ebatlarda bu fiyata sağlamlığından süphe duyulmayacak başka az model olduğu için tercih edebiliyordu.

bu ise günümüzün pazar şartlarında tam fiyasko, nerdeyse 1 senedir piyasada olmasına rağmen trafikte görmenin mümkün olmaması da bunun açık kanıtı.

yapmayın allahaşkına.

yazacak bir şey bulamıyorsanız sırf yazmak için hiç yazmayın daha iyi kanımca.

duyanda abs bile koymamışlar sanacak.

nesi "günümüz standartlarından çok uzak".

sırf hızlanması biraz kötü diyemi "günümüz standartlarının" uzağında.

9 havayastğı -abs- ebd -asr- esp -bluetooth mevcut araçta bu mu "günümüz standartlarından uzak olmak"?

kaç c segmnti araç en baz versiyonunda bile 9 havayastığı sunmakta?

ha rakiplerine göre pahalı derseniz bir şey demem. ama bu kadar donanım "günümüz standartlarından uzak olmaksa";

günümüz standartları nedir merak ettim?

ışın kalkanı- proton torpidolarımı olacaktı arabada?

hayırlı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Allegiance

Tamam araba iyi güzel ama kafama takılan soruların cevaplarını araştırdım ama bulamadım belki yardımcı olursunuz.
    1)1.8 model için yagmur sensörü,c.control vs falan standartmı opsiyonelmi ?
    2)Lancer Sportback haberleri ortada dönüyor.Bende Autokatalog dergisi var.Bu dergide 1.8 motor 143 bg için Otomotaik vites olacağı yazıyo ve 100 km hızlanması 10.1.Sportback nezaman çıkıcak ???
    3)Birde 1.8 için aksesuar nelerdir.Hiçbiyerde yazmıyor.Bodykit ve arka spoiler varmıdır?

Saygılar...

istediğin tüm deray bu pdf te var arkadaşım.

hayırlı günler.

http://www.kopekbaligikarayacikti.com/specifications1_tr.pdf

• Teşekkürler
  • beyler tam bir saatimi harcıyarak bu yazıların tamamını okudum ben bir aydır bu arabayı almak almak için eldeki arabamı elden çıkartmaya çalışıyorum ama bu yazıları okuduktan sonra şüpheye düştüm yani gerçekten bu arabanın motoru bu agırlıktaki aracı performansla kullanmamızı sağlarmı sağlamazmı YANİ ALLAH İÇİN BİRİNİZ CEVAP VERİN BEN BU ARABAYI ALAYIMMI ALMAYAYIMMI ALIRSAMDA İNVİTE MI İNFORM MU OLSUN
  • yha bence mıtsubıshı 1.5 değilde 1.6 motor seçeneği sunsa daha iyi olurdu yha 1.4 olsun yha 1.6 yoksa 1.5 sanki biraz abest kaçıyo clioda 1.5 motor var mıtsubıshinin ağırlığınıda düşündüğümüzde yine başşarılı bir araç her nekadar motor seçeneklerinde sınırlama olsada
    corolla hala birinci bence
    corolla
    jetta
    cıvıc
    focus
    lancer
    megane
    linea
    bla bla bla daha bi çok marka bu listeye girebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: otsukarcu

beyler tam bir saatimi harcıyarak bu yazıların tamamını okudum ben bir aydır bu arabayı almak almak için eldeki arabamı elden çıkartmaya çalışıyorum ama bu yazıları okuduktan sonra şüpheye düştüm yani gerçekten bu arabanın motoru bu agırlıktaki aracı performansla kullanmamızı sağlarmı sağlamazmı YANİ ALLAH İÇİN BİRİNİZ CEVAP VERİN BEN BU ARABAYI ALAYIMMI ALMAYAYIMMI ALIRSAMDA İNVİTE MI İNFORM MU OLSUN

agustostan beri invite mt kullanıcısıyım. aracınızdan ne istediğiniz tamamen zevklerinizle alakalı. kişisel olarak otomatik araç hiç düşünmem. kullanım tarzıma uymuyor. inform almak için gittim eşimle. bak işte alacağımız bu demeye çalışıyorum. eşim invite aracın yanında kaldı. bakmadı bile informa. bak arada şu kadar fark var, jantları değiştiriz sonra vs telkinlerim hiç ama hiç etkili olmadı. sonuçta 2500 tl fark verip invite aldım. iyiki de almışım diyorum. önceki aracım megane sw (ithal) idi. çok memnun bir şekilde kullandım uzun yıllar. 200 bin km geçtiği için değiştirme kararı aldım. en fazla 180 görebildim megane da. sonuçta 8 valf idi çok bişey beklenemez tabiki. klavuzundan hareketle ilk 1000 km çok sakin kullandım. ardından yoğun bir zamanda 5 günde 4000 km civarında bir yol yaptım. otoban sürati 210, normal yollar 190 larda 195 civarı hız denemeleri yaptım. 1.5 motor, ruhsatında 1305 kg yazan bir araç 3 göbekli adam ile çok rahat hızlandı, yavaşladı, tekrar hızlandı tekrar durdu vs. 0-100 ü 7-8 saniyelerde görmek istemiyorsanız, ilgi çekmek hoşunuza gidiyorsa, ailece konforlu seyehat etmeyi seviyorsanız, hız limitlerinde kullanmak koşuluyla 6 litre yakıtla yaklaşık 100 km yapmak istiyorsanız, tam da doğru yerdesiniz. krom kaplama, alaşım jant, otomatik klima isterseniz invite alın derim. bütçem uygun değil derseniz inform tercih edebilirsiniz. fakat eşimin tepkisi sanırım iki araç arasındaki ilgi farkını açıkça belirtiyordur.
    şimdiden hayırlı olsun.

• forma bir daha yazmayacağım demiştim. sözümü yemiş oldum ama dayanamadım arkadaşlar hepinizden özür diliyorum.
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:54:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.