Şimdi Ara

YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
4
Favori
91.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:56:56 >
  • eleştirenler hep aynı şeyleri istiyor sanırım. çok haklılar. olmasını istediğimiz şeyler opsiyon olarak bile yok. yetkililerin bu durumu çözmesi gerekir sanırım. sıralayalım.
    1- sis farları opsiyon takılabiliyor.
    2- spolier opsiyon takılabiliyor. aynı şekilde body kit lerde opsiyon bunlar güzel.
    olmayanlara gelince;
    1- hız sabitleme olmazsa olmazlardan ama yok.
    2- güneş penceresi( türkçesi daha hoş geliyor) isteğe bağlı ama yok.
    3- kararan dikiz aynası gerekli ama yok.
    yağmur sensörü bence gerekli değil. olan aracımda var bazen anlamsız deli gibi çalışıyor birkaç damla yağmurda. bazende çok gerekliyken çalışmıyor.
    otomatik farlar isteğe bağlı. olan aracım var ama kullanmıyorum.
    diğerleri neyse ama hız sabitleme mutlaka ama mutlaka opsiyon olarak sunulmalı diye düşünüyorum.
    açıkça yeni alacağım araçta mutlaka olmalı dediğim şeylerden biri. yeni lancerın cazibesi bu kadar fazla olduğu için önemsemedim ama donanımında olan aracımla 1200 kmden uzun seyahatlarımda hiç yorulmuyorum. radar korkusu yaşamamakta ayrı bir güzellik tabiki.

• Arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz.Sportback kasası nezaman gelicek bilen varmı birde opsiyon listesini ben bulamadım yarıdm edermisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alegiance

Arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz.Sportback kasası nezaman gelicek bilen varmı birde opsiyon listesini ben bulamadım yarıdm edermisiniz.

2009 ikinci yarısından önce zor diye duymuştum sanırım.

Lancer'ın opsiyon listesi yok.
    3 tane paket var.
    İnform, İnvite ve İntense
    Intense zaten sadece 1.8 motorla birlikte sunuluyor. Rockford Fostgate ses sistemi, 18 jantlat, far ve yağmur sensörleri, hız sabitleyici bu donanımda yer alıyor.

Inform en alt donanım paketi ancak Abs, Ebd, otomatik klima, 9 havayastığı bu modelde de standart.

İlk sayfada donanım kısmında yukarıda yazdıklarımdan çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

Şu 1.5mt invite 1000 TL daha pahalı olsaydı ve sis farı ve cruise control olsaydı alırdım.

Sis farı takılıyor sorun değilde. Benim gibi bir çıkışta 2000+2000 4000km uzun yol yapanlar için Cc çok işe yarar. Örneğin Karadeniz sahil yolunda, otobanda, bilumum bölünmüş yollarda Cc çok kullanışlı ve rahat olur. Yeni Lancer'ı alacak olsam sırf Cc yok diye bile almazdım. Zaten almadım da bekliyorum. Belki 1.5 turbo gelir, belki güzel bir dizel motor gelir, belki 1.8 motorun manuel seçeneği gelir ve ya Evo'daki çift kavrama şanzıman gelir, belki donanımda yenilikler olur, Cc eklenir, çift iklim klima eklenir, yağmur ve far sensörlerinin tüm modellerde alınabilir hale gelir vs. vs...
    Neyse benim zamanım var olmazsada başka seçenekleri değerlendiririm.

yetkili satıcısı ile konuştum ayrıca test etme imkanı buldum aracı.yetkili satıcı temsilcisi üst yönetimin kendilerinden asla fikir almadığı ve kullanıcı ve almayı düşünen kişilerin fikirlerine aldırmadığı konusunda biraz dertliydi.

• quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

quote:

quote:

Şu 1.5mt invite 1000 TL daha pahalı olsaydı ve sis farı ve cruise control olsaydı alırdım.

Sis farı takılıyor sorun değilde. Benim gibi bir çıkışta 2000+2000 4000km uzun yol yapanlar için Cc çok işe yarar. Örneğin Karadeniz sahil yolunda, otobanda, bilumum bölünmüş yollarda Cc çok kullanışlı ve rahat olur. Yeni Lancer'ı alacak olsam sırf Cc yok diye bile almazdım. Zaten almadım da bekliyorum. Belki 1.5 turbo gelir, belki güzel bir dizel motor gelir, belki 1.8 motorun manuel seçeneği gelir ve ya Evo'daki çift kavrama şanzıman gelir, belki donanımda yenilikler olur, Cc eklenir, çift iklim klima eklenir, yağmur ve far sensörlerinin tüm modellerde alınabilir hale gelir vs. vs...

yetkili satıcısı ile konuştum ayrıca test etme imkanı buldum aracı.yetkili satıcı temsilcisi üst yönetimin kendilerinden asla fikir almadığı ve kullanıcı ve almayı düşünen kişilerin fikirlerine aldırmadığı konusunda biraz dertliydi.

Ne kadar gerçek bilemiyorum ama okuduktan sonra markadan biraz soğudum

• quote:

Orjinalden alıntı: strong84

quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

quote:

quote:

Ne kadar gerçek bilemiyorum ama okuduktan sonra markadan biraz soğudum

arkadaşlar,1.8 intense'de istediğiniz şeyler var,onu alın.Yok onuda beğenmiyorsanız,lancer evolution var onu alın,Altı üstü 32-33 bin liralık c segmenti araba,istediğiniz özellikleri olan muadili arabalar 40 bin liradan başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 20 Şubat 2009; 1:02:51 >

• Kıyaslama yaparken malesef çoğumuz doğru kıyaslama yapamıyoruz.
    İstediğiniz özelliklerin çoğu 1.8 versiyonunda var satışını yapıyoruz.
    Elinizi vicdanınıza koyun, böyle bir araç ve bu fiyata, varmı kıyaslayacağınız farklı bir model?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caramurat -- 13 Nisan 2009; 10:31:39 >
  • Türk milleti otomatik vitesi pek sevmez fazla yakar performans düşürür çünkü.
    18 ıntense fiyatı ile gerçekten rakipsiz. ancak otomatik vites ve 1.8 motor ile 1.6 c sınıfı tüketicilerine göre hem biraz fazla yakıyor hemde vergi dezavantajı ortaya çıkıyor.
    140hp araç olsun o kadar elbette ama fiyat/fayda getirisi bazında düşündüğünde vazgeçebiliyor insanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Kıyaslama yaparken malesef çoğumuz doğru kıyaslama yapamıyoruz.
    İstediğiniz özelliklerin çoğu 1.8 versiyonunda var ve 40.500 TL den satışını yapıyoruz.
    Elinizi vicdanınıza koyun, böyle bir araç ve bu fiyata, varmı kıyaslayacağınız farklı bir model?

keşke aracımı almadan bu forumu görseydim :) murat bey hep söylediğiniz gibi verdiğiniz fiyatlar sadece sizin bayii fiyatları. invite araca 35bin veren ben 1.8 e 40 bin verirdim. ancak şunu göz ardı etmeyin kullanıcıların hepsi sizden almıyor araçlarını. ağustos ayında yalnış hatırlamıyorsam 43 yada 44 civarındaydı 1.8. takdir sizin. araştırmadan almasaydın diyenlere sonsuz katılıyorum. keşkeleri çıkardım hayatımdan zevk almaya çalışıyorum.
    sevgiler.
  • 1.8 INTENSE CVT 49.688 Kampanyalı fiyatı 45.440
  • quote:

1.8 INTENSE CVT 49.688 Kampanyalı fiyatı 45.440

forumdaki caramurat arkadaş mitsubishi yıldızlar satış şefi.
    1.8 lancer intense modellerini 41 küsürden veiryor.
  • VW kullanıcısı olarak bu aracın 30 liralara olduğunu görünce içimde bir sempati oluştu.testine gittim . yol tutuşunu çok beyendim .vites geçişleri biraz sertti ve içine fazla para harcamamış olsalarda b segmenti fiyatına şu an pyasadaki en güzel tercih bence....

bu aracın servisi ,yedek parça durumu ,ve sorunsuzluk hikayesi nedir arkadaşlar ??? çözülemeyen problemleri var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: telenor

VW kullanıcısı olarak bu aracın 30 liralara olduğunu görünce içimde bir sempati oluştu.testine gittim . yol tutuşunu çok beyendim .vites geçişleri biraz sertti ve içine fazla para harcamamış olsalarda b segmenti fiyatına şu an pyasadaki en güzel tercih bence....

bu aracın servisi ,yedek parça durumu ,ve sorunsuzluk hikayesi nedir arkadaşlar ??? çözülemeyen problemleri var mı ?

21.08.2008 de aracı teslim aldım. 12.11.2008 de 10bin bakımını yaptırmışım kayıtlarımdan baktım. bakım ücreti 191 ytl vermişim. şu an 18bin civarında. sol ön camda açılıp kapanırken bir tıkırtı gelmeye başlamıştı serviste bir vida gevşemiş denildi ve hemen halloldu. 2 kere cam suyu ekledim. ha birde yakıt bitince depoyu dolduruyorum. başka bir sorunla karşılaşmadım. servis elemanında dediği gibi hocam mitsubishiye biniyorum :)

• "kkma" araçlarımızın fiyatlarına zam yapmadık henüz ama Temsa'nın mart ayında yapacağı kurdan dolayı fiyat güncellemesi içinize doğdu heralde;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caramurat -- 13 Nisan 2009; 9:54:38 >
  • 2 mart itibari ile fiyatlargüncelendi,krizin bazıları için fırsat olduğunu yazmıştım ama sanırım fırsat avantajları azalmaya başlıyor. Fırsatı değerlendiren karlı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caramurat -- 13 Nisan 2009; 9:56:56 >
  • sonunda Lancer test ettim

1.5 invite otomatik vitesli araca binerken forumda yazılanlar aklımdaydı.

araç internette göründüğünden hacimli ve tok görünüyor. gri renk test aracının döşemeleri de siyahtı, sanki biraz karanlıktı iç mekan. belkide trabzonun havasındandır..

aracı çalıştırırken ve seyir halinde aslında beklediğimden düşük bir ses düzeyi vardı. fakat bunda sahil otoyolounda gitmeninde etkiside olabilir diye düşünüyorum. max 110km ye çıktım.

direksiyon tepkileri hızlı ve süspansiyonlar gayet iyi ayarlanmış. düz yolda ve nispeten az bir mesafe gittğim için yol tutuşu anlayamadım.

koltuklar çok hoşuma gitti, sanki ergonomik gibiyidi, gayet yumuşak ve rahat. yol bilgisayarı kullanışlı fakat bilgileri alırken tiz cep telefonu gibi bir ses çıkarıyor.

ben kendimi lancer daki yalıtım sorunlarına şartlamışken aslında önemli süpriz performans kısmından geldi. vitesinde tiptronik olmamasından kaynaklanan nedenlerden araç gayet yavaş ve performanssız geldi.klimayı da açtığımda araç epey bir zorlandı. bir önceki lancerda tiptronik varken bunda neden yok anlamadım. yakıt tüketimine baktığımda ise 9.3 gibi bir değer gördüm.

arka koltuk diz mesafesi tatminkar. orta kol dayama ve ergonomik kumandalar da gayet iyi. satıcı bluetooth sisteminin türkçe olmamasından dolayı ufak sorun olabileceğinden bahsetti.

lancer manuel viteslisini de mutlaka denemek gerekir diye düşünüyorum. çünkü bu otomatik vites lancerın ruhuna pek uymamış. zannediyorum manuel viteslide hem performans ve motor ses düzeyi daha olumlu yönde fark edecektir. ayrıca muhtemel bir chip tunning ilede performans daha da iyi olabilir.
    o fiyatlara b sınıfı küçük arabalar ancak alınabiliyorken lancer güvenlik donanımı, tasarımı ve hacmiyle gayet tatminkar bir araç olmuş.

yalnız gözü açık satıcı bana invite mt için 34.000 fiyat verdi ve yeni zam geldiğinden bahsetti. bakalım önümüzdeki aylarda siyah renk bej döşeme invite bir lancer için pazarlık yapacağım sanki.

herkese sağlıklı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 3 Mart 2009; 14:44:29 >

• lancer için siyah bence alınabilecek en kötü renk

gene de zevk meselesi tabi;

ya beyaz; yada yakut kırmızı,

bir internetten resimlere bakın derim.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

lancer için siyah bence alınabilecek en kötü renk

hayırlı günler.

Ben de siyah aldım. İnternetten bakarak kaya grisi almaya gittim aslında. Ama her renk arabayı yan yana dizilmiş görünce plazada göze en çok hitabeden siyah gibi geldi bana. Biliyorum çekeceğim sıkıntıları ama yinede bu arabaya en çok bu renk yakışmış. Koyu renkle daha agresif duruyor.
    Kırmızı daha doğrusu ruby kırmızı hiçte internette göründüğü gibi bir kırmızı değil resmen bordo. Beyaz kiralık araba gibi. İnternetteki hiç bir renk ekrandaki gibi durmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thenoone

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

lancer için siyah bence alınabilecek en kötü renk

hayırlı günler.

Ben de siyah aldım. İnternetten bakarak kaya grisi almaya gittim aslında. Ama her renk arabayı yan yana dizilmiş görünce plazada göze en çok hitabeden siyah gibi geldi bana. Biliyorum çekeceğim sıkıntıları ama yinede bu arabaya en çok bu renk yakışmış. Koyu renkle daha agresif duruyor.
    Kırmızı daha doğrusu ruby kırmızı hiçte internette göründüğü gibi bir kırmızı değil resmen bordo. Beyaz kiralık araba gibi. İnternetteki hiç bir renk ekrandaki gibi durmamış.

Kiralayalım abi,Kargoda taşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 3 Mart 2009; 22:00:29 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.