Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadan çekilen resimlerde Amerikan yapımı canavarlara benzemiş.Bir de cant seçiminden midir nedir, tekerleri kasaya göre küçük duruyor.
  • carizmatik bir sportback daha

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)
  • arkadaşlar bu hafta sonu bayinin test sürüşü daveti üzerine yeni lancer i test etmek üzere Mitsubishi Susal bayiine gittim. test sürüşü için otomatik üst donanım 1.5 motor benzinli bir aracı ayırmışlar. rengi lacivert olan yeni lancer in albenisi çok. Bluetooth özelliğide vardı. ilk izlenimlerim araç çok kaliteli duruyordu. aracı çalıştırıp yola çıkınca o sportif ses mest etti beni. bir an için evo dayım sandım kendimi. buraya kadar her şey normaldi. anormal olanı araç ilk kalkışlarda ağır kalıyor. kırmızı ışıkta 2000 li model bir palio geçti gitti beni. işte o an yıkıldığım andı. 1.5 motora göre normal diyebilirsiniz ancak sıfır lancer in eski bir palio tarafından geride bırakılması zoruma gitti. Böylece yeni lancer hayalim o dakika bitti. aracın ağır kaldığını test sürüşüne refakat eden yetkiyliye söylediğimde bunun benim sürüş tekniğimden kaynaklandığını aslında oldukça atak bir araç olduğunu söylemesine rağmen performans olarak benden geçer not alamadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: newlancer

arkadaşlar bu hafta sonu bayinin test sürüşü daveti üzerine yeni lancer i test etmek üzere Mitsubishi Susal bayiine gittim. test sürüşü için otomatik üst donanım 1.5 motor benzinli bir aracı ayırmışlar. rengi lacivert olan yeni lancer in albenisi çok. Bluetooth özelliğide vardı. ilk izlenimlerim araç çok kaliteli duruyordu. aracı çalıştırıp yola çıkınca o sportif ses mest etti beni. bir an için evo dayım sandım kendimi. buraya kadar her şey normaldi. anormal olanı araç ilk kalkışlarda ağır kalıyor. kırmızı ışıkta 2000 li model bir palio geçti gitti beni. işte o an yıkıldığım andı. 1.5 motora göre normal diyebilirsiniz ancak sıfır lancer in eski bir palio tarafından geride bırakılması zoruma gitti. Böylece yeni lancer hayalim o dakika bitti. aracın ağır kaldığını test sürüşüne refakat eden yetkiyliye söylediğimde bunun benim sürüş tekniğimden kaynaklandığını aslında oldukça atak bir araç olduğunu söylemesine rağmen performans olarak benden geçer not alamadı.

bu 1.5 ler hep böyle subaruda böyle

• Hayret ben başka bi aracımı inceledim acaba.

quote:

arkadaşlar bu hafta sonu bayinin test sürüşü daveti üzerine yeni lancer i test etmek üzere Mitsubishi Susal bayiine gittim. test sürüşü için otomatik üst donanım 1.5 motor benzinli bir aracı ayırmışlar. rengi lacivert olan yeni lancer in albenisi çok. Bluetooth özelliğide vardı. ilk izlenimlerim araç çok kaliteli duruyordu. aracı çalıştırıp yola çıkınca o sportif ses mest etti beni. bir an için evo dayım sandım kendimi. buraya kadar her şey normaldi. anormal olanı araç ilk kalkışlarda ağır kalıyor. kırmızı ışıkta 2000 li model bir palio geçti gitti beni. işte o an yıkıldığım andı. 1.5 motora göre normal diyebilirsiniz ancak sıfır lancer in eski bir palio tarafından geride bırakılması zoruma gitti. Böylece yeni lancer hayalim o dakika bitti. aracın ağır kaldığını test sürüşüne refakat eden yetkiyliye söylediğimde bunun benim sürüş tekniğimden kaynaklandığını aslında oldukça atak bir araç olduğunu söylemesine rağmen performans olarak benden geçer not alamadı.

• ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 13 Mart 2008; 17:20:19 >
  • harbiden süper bi araba olmus.evo ya da cok benzetmişler
  • Adana fuarında ben bayağı inceledim 5 gün önce. Yetkili fiyatın 34 binden başladığını ve 48 bine kadar olduğunu söyledi. Sınırlı sayıda olacagını 1.8 motorlu Lancerin ise Türkiye için hayal olacağını söyledi. Eğer çok ilgilenen varsa teknik verileri, donanımları vs yazabilirim...
  • 120 hp lik Palio 'dur o, yoksa Lancer'i alamaz Palio'lar belki Siz test ettiğiniz için gereği gibi kalkamadınız.
    quote:

• bu şekli daha çok hoşuma gitti ihtaşmı yüksek..
  • 2 hafta önce 33 bin ytl lik baz modeline baktım.

1- iç mekan çok sönük , malzeme kalitesi vasat, işçilik iyi sayılır

2- iç hacim yeterli 1.8 m etrelik 2 kişi önlü arkalı oturur.

3- baz versiyonda dış tasarım sönük.

aracı kulanmadığım için başka yorum yapamayacağım ama, iç mekan olarak bir albenisi olmayan, hacim olarak bir ekstra sunmayan, motor olarak gününmüz standardının yüzde 10 gerisinde kalmış olan bir model 33 bin yt ye türkiye pazarında er bulamaz.

ancak önceden mitsubishi kullanmış, memnun kalmış durduk yerde başka markaya geçip başıma iş almayayım diyecek olan müsteriler alır.

honda civic bana göre her yönden çok daha üstün gözüküyor.
  • oha ya. ne biçöim bi tasarım bu böle
  • mitsubishi temsanın elinde olduğu surece hiç bi ilerleme olmaz...
    milleti salak yerine koyup en dusuk donanımları getiriyolar...
    diğer araçlar 1.6 110 bg. yeni nesil motorlu araçları satıyoke bunlar 1.6 95 bg eski nesil motorlu araçları satıyolardı..
    navara otomotik vitesi 6 ileri iken l200 de 4 ileri otomotik vites seçeneğini sunuyorlar..
    hatta bir ara klimalı gelen l300 lerin klimalarını sokup ayrı sattıklarını duydum...
    Temsa kutuları içinde yan sanayi mal satıyolar aman dikkatli olun...
    zaten aracanız kaskodan yaptırılıyorsa malzemenin çoğu yan sanayi kullanılacaklardır sigortacıların işine geldiği için göz yumuyorlar bilginize...
  • http://www.yeni-lancer.com/index.php5?lang=tr_tr

Site yapılmış detaylı bilgiler var ben bir tek fiyatını bulamadım bulan olursa yazarsa sevinirim

• ben cumartesi günü gördüm.otoyola çıkarken.biraz yavaşladım.gelsin göreyim diye.baktım güzel olmuş.bordo renkti.güzel olmuş.
  • ah ah sedan lancer ı mahfetmişler evo 9 evo 8 fln ne güzeldi sedanını hiç beğenmedim artık fast and furiosun bir serisi daha çıkarsa yeni kasayı almazlar bu filme eğer alırlarsa eski kasayı alırlar napalım olcağı varmış :)
  • Dizeli varmımış ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Dizeli varmımış ?

Yok. Dizeli yok hocam. Yani zaten sınırlı sayıda var şuan Türkiye'de. Adana'ya iki tane gelmişti satıldı. Daha benzinlisi yok doğru düzgün. Ama yine tam bilmiyorum getirirler mi
  • lancer ve lancer evo her zaman yıllardır hep öncü olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 21 Mart 2008; 23:13:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

http://www.yeni-lancer.com/index.php5?lang=tr_tr

Site yapılmış detaylı bilgiler var ben bir tek fiyatını bulamadım bulan olursa yazarsa sevinirim

Marotoda
    inform 33 küsür
    invent 36.700 ytl fiyat verdi. Metalik boyalı araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mez -- 25 Mart 2008; 11:46:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.