Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lancer anlatımları-tartışmaları-küfürleşmeleri 15 sf. okudum genelde yazıların çoğunluğu ergenlik dönemi psikolojisinde takılı kalmış arkadaşların sürtüşmeleri. Mesela performans-tork, 0-100 hızlanmada kim kimi TOKATLAR!!! :))) gibi yorumlar yada arabayı uzakdan görüp "ah bende olsa arkadaşlara nasılda hava basarım hele müziğide sonuna kadar açarsam mahallleli amma bana bakar" tarzında düşünceye sahip kişi yorumları.
    Arkadaşlar şu arabaya sahip olanlar lütfen detaylı ve objektif bazı yorumlarda bulunsunda forumun seviyesi yükselsin lütfen. Bu forum gerçekten Lancer hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin işine yarasın. Liselilerin cafelerdeki muhabbetlerine meze olmak yerine. (CİDDİ VE OBJEKTİF YORUM YAPANLARI TENZİH EDERİM)
    Mesela: kronik sorunları nedir. genel olarak servis kalitesi nasıl, benzin tüketimi nasıl, kokpit belli süre sonra ses yapmaya başlıyormu, deneyen olduysa eğer LPG uyumu başarılımı. Aile için uygunluğu nasıl. Aynı segmentte bilinen araçlarla kıyaslamaları, malzeme kalitesi v.s.
    Düzeyli yapılacak yorumlar için şimdiden teşekkür ederim

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 18:52:27 >
  • Yorumunuz üzerinde düşünülecek detaylara sahip bunun için teşekkür ederim, kafamda birşeyler oluşmaya başladı. Eskişehirde oturuyorum. Aracı ilk gördüğümden beri beğeniyordum fakat fiyatı fazla buluyordum. Şimdi fiyat bir hayli düşmüş hele ikinci ellerde 15000 km civarı ve 2009 model birkaçını arabam sitesinde inanılmaz düşük fiyatlarla görünce neden olmasın diye tekrar düşünmeye başladım. Oturduğum ilde servis durumunu araştırıp vede dizel versiyonu olmamasını kafama yatırabilirsem bende almayı düşünüyorum. Sıfır yada 15000-20000 km kullanılmış....
  • selam.ben aracı test ettim.fiyatına göre normal denilebilir ama ses yalıtımı çok kötü,iç dizayn berbat diyebilirsiniz plastik aksamıda göze hiç hitap etmiyo.bunların yanında süper bir yol tutuşu var.motor olarak 1.5 den beklenenin fazlasında.ayrıca hiç bir forumda arıza yaptı diye bir şikayet yok.lpi de süper olmuş tam ekonomi.düşünsenize normal bir lpg ile kullansanız ona vereceğiniz parça parası ayar parası zaten bir lpi kit yapıyor rezilliğide cabası.anlıyacağınız ben kararsız kaldım hangisi ikilemi.buda beni mahvediyor..görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karal2511

selam.ben aracı test ettim.fiyatına göre normal denilebilir ama ses yalıtımı çok kötü,iç dizayn berbat diyebilirsiniz plastik aksamıda göze hiç hitap etmiyo.bunların yanında süper bir yol tutuşu var.motor olarak 1.5 den beklenenin fazlasında.ayrıca hiç bir forumda arıza yaptı diye bir şikayet yok.lpi de süper olmuş tam ekonomi.düşünsenize normal bir lpg ile kullansanız ona vereceğiniz parça parası ayar parası zaten bir lpi kit yapıyor rezilliğide cabası.anlıyacağınız ben kararsız kaldım hangisi ikilemi.buda beni mahvediyor..görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

o kadarda değil yani.biraz acımasız eleştiri olmuş çok kötü berbat gibi eleştiriler bence insafsızlık olur.bende test ettim araştırdım ve öyle aldım.iç dizayn biraz göreceli kavram.mesela benim çok hoşuma gidiyor sade ve estetik.hele gece kullanmaya bayılıyorum ön konsoldaki kırmızı ışık çok hoş duruyor ve kalite hissini artırıyor.markaların herbirinin farklı imajları var.mitsubishi sade estetik ve kullanışlı yapmayı uygun bulmuş kendine.konsol görüntüsünde bir kalitesizliği nasıl anlıyorsunuz anlamadım.evet daha yumuşak kaplama kullanan markalar var.ama bence önemli olan sağlam olması uzun zaman geçsede sağlamlığını koruması ses yapmaması.yol tutuş sağlamlık motor ömrü zaten bilinen en iyi noktaları.lpi konusunda yılda yapacağınız km önemli mesela ben hesapladım yılda 8-10 bin km kullanacağımdan lpi düşünmedim.ama yılbaşına kadar bakacağım hesaplarımda şaşma olursa lpi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: precious55

o kadarda değil yani.biraz acımasız eleştiri olmuş çok kötü berbat gibi eleştiriler bence insafsızlık olur.bende test ettim araştırdım ve öyle aldım.iç dizayn biraz göreceli kavram.mesela benim çok hoşuma gidiyor sade ve estetik.hele gece kullanmaya bayılıyorum ön konsoldaki kırmızı ışık çok hoş duruyor ve kalite hissini artırıyor.markaların herbirinin farklı imajları var.mitsubishi sade estetik ve kullanışlı yapmayı uygun bulmuş kendine.konsol görüntüsünde bir kalitesizliği nasıl anlıyorsunuz anlamadım.evet daha yumuşak kaplama kullanan markalar var.ama bence önemli olan sağlam olması uzun zaman geçsede sağlamlığını koruması ses yapmaması.yol tutuş sağlamlık motor ömrü zaten bilinen en iyi noktaları.lpi konusunda yılda yapacağınız km önemli mesela ben hesapladım yılda 8-10 bin km kullanacağımdan lpi düşünmedim.ama yılbaşına kadar bakacağım hesaplarımda şaşma olursa lpi düşünüyorum

+1

• araca sahip olan arkadaşlar iç mekan malzemesi ve işçiliği kalitesiz denmiş sizin gözlemlerinizi alalım bide
  • merhaba, ben 3 aydır 1.5 invite a/t kullanıyorum.
    kokpitte kullanılan malzemenin kalitesizliğinden bahsedilmiş ama sanırım bu eleştiriye sahip arkadaşlar çok üst sınıf araçlara bindiler yıllarca. eğer öyleyse mitsubishi bu sınıf içerisinde yer almadığından kıyas yanlış olur. herşeye rağmen sade iç mekandan hoşlanan biri olarak bence konsol ve özellikle göstergeler çok kaliteli.
    yakıt ve yol tutuş konusunda da benzerlerinden epey önde. tek zayıf noktası ses yalıtımı denilebilir. tabi ki benim gözümde

quote:

Orijinalden alıntı: Buldozer_u

araca sahip olan arkadaşlar iç mekan malzemesi ve işçiliği kalitesiz denmiş sizin gözlemlerinizi alalım bide
  • Yeni Lancer Proton markasıylada dünyanın bazı ülkelerinde üretiliyor.
    Türkiye'ye gelir mi , gelirse kalite veya donanım motor fiyat farkı nasıl olur belli değil.
    Lancer hathback te çok talep gören bir otomobil..

Yerli Araç Kullan TÜRKİYE Kazansın.Bizim İnsanımız KAZANSIN.
    http://otolist.blogspot.com
    http://otorama.blogspot.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: asan70

Yeni Lancer Proton markasıylada dünyanın bazı ülkelerinde üretiliyor.
    Türkiye'ye gelir mi , gelirse kalite veya donanım motor fiyat farkı nasıl olur belli değil.
    Lancer hathback te çok talep gören bir otomobil..

Yerli Araç Kullan TÜRKİYE Kazansın.Bizim İnsanımız KAZANSIN.
    http://otolist.blogspot.com
    http://otorama.blogspot.com

bu başlık da hortlamış :D
    buraya gelmeyeceği kesin. benim bildiğim sadece malezya için bu tip anlaşmaları var. prıton inspira adında lancer üretiliyor. ama ne rockford müzik sistemi var ne de esp+asr güvenlik donanımı. bir de sadece en az 1.8 motorla sunuluyor. hal böyle olunca gelse de 1.8 motor protonu kaç kişi alır ki?

• Proton:Mitsubishi Hiç aklıma gelmezdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karal2511

selam.ben aracı test ettim.fiyatına göre normal denilebilir ama ses yalıtımı çok kötü,iç dizayn berbat diyebilirsiniz plastik aksamıda göze hiç hitap etmiyo.bunların yanında süper bir yol tutuşu var.motor olarak 1.5 den beklenenin fazlasında.ayrıca hiç bir forumda arıza yaptı diye bir şikayet yok.lpi de süper olmuş tam ekonomi.düşünsenize normal bir lpg ile kullansanız ona vereceğiniz parça parası ayar parası zaten bir lpi kit yapıyor rezilliğide cabası.anlıyacağınız ben kararsız kaldım hangisi ikilemi.buda beni mahvediyor..görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

Yorum nerdeyse 1 sene önce yapılmış ama ben gene de kendimi "YUH" demekten alamadım...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.