Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: han01

quote:

Orjinalden alıntı: laprace

@han01:rahat ol ben okuduğumu çok rahat anlıyorum.Asıl sen anlamıyorsun sana diyorum ki Mazda 6 senin arabandan çok daha iyi ve hızlı bir araç ama sen bunu anlamıyorsun.Bence okuduğunu anlamayan sensin.Ayrıca hiçte zoruma gitmedi mazda6 yı geçmenden banane benle ne alakası var.

yol tutuş dedim anlamadın!sürücü faktörü dedim anlamadın!hala diyorsun ki çok daha iyi çok daha hızlı.sen ordamıydın ben adamla kapışırken.neyin yorumunu yapıyorsun.sanane.ben yalan mı söylüyorum burda.biraz saygılı ol.görmediğin bir olay hakkında kendi kafandan yorum yapma..........

ben saygısızlık yapmadım sadece arabanı çok fazla abarttığını söyledim.Bundan sonrada hiçbir lancer konusuna ve senin açmış olduğun hiçbir konuya cevap yazmayacağım yorumum madem yorum yapmamamı istiyorsun bende yapmam

• bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Şubat 2010; 0:18:36 >
  • dikkat ediniz, konu çok dağılıyor. lancerle ilgili yeni bir gelişme varsa yurt dışı içi, onu konuşalım bence. yoksa diğer arabaların sidik yarışıyla kıyaslamayalım lanceri. kıyaslamaya da karşı değiliz. ama bırakın da bu karşılaştırlamaları objektif yapalım, benimki üstün model anlayışıyla değil.
  • bu tartışmadan ötürü rahatsız olan tüm arkadaşlardan kendi adıma özür dilerim.fakat gerekliydi diye düşünüyorum.burada benim takıldığım nokta sidik yarıştırma veya lanceri başka arabalarla kıyaslama asla değil.mazda 6 ile lanceri kıyaslamayacak kadar otomobil bilgisine sahibim.kıyaslamayıda gerek görmedim zaten.tüm yazdıklarımı okursanız bunu görebilirsiniz.

burda beni rahatsız eden saygı çerçevesini aşıp insanları aşagılamaya yönelik eleştirel yaklaşım.yaa bayılıyorum bu foruma,insanlar hayal dünyasında yaşıyor,gibisinden alaycı bir tavıra kayıtsız kalamazdım.bu gibi insanlara taviz vermemeyi kendi yaşantımda prensip edinmişimdir.eleştriye açığım ama saygı kuralları çerçevesinde.umarım açıklayıcı olmuştur.hepinize selamlar..
  • s. yarışı tabirim için de özür diliyorum öncelikle. burada kullandığımız ifadeler ,günlük yaşamımızda kullandığımız ifadelerinden ileri geliyor. lafla söylerken hafif ve komik oluyor ama yazılı oldumu yanlış anlaşılabilyor. yoksa kötü niyetimiz yok. kimse darılmasın, ben kimseye darılmıyorum. neticede forum bu bizbize sohnbet ediyoruz. birbirimizden birşeyler ögreniyoruz, fikirlerini alıyoruz, çok faydalı oluyor.
    karamuratın dediğine göre de burada araba ile ilgili söylenen olumlu/olumsuz eleştiriler alacak kimseler üzerinde büyük etkisi varmış. hepiniz burada yaptığınız araba yorumlarında inanın çok önemlisiniz. firmalar istediği kadar reklam yapsın, almakta kararsız insanlar buradaki fikirleri mutlaka değerlendiriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cottonmurat

sansansan nickli kardeşim bu polemik sonsuza kadar sürer. özel okulda okumak da zenginlik demek değildir, ailesel ve kültürel bir birikimdir.parayla alakalı diil kolej kültürüyle alakalıdır. özel okul diyince direkt porsche al diyosun ya. . sadece daha da cahilliğini belli ettin.. özel okul sadece burda senin bu araçları test ettiğime inanman için yazılmış bir yazı.ben zenginim demek için yazılmadı. gel sen sürekli bana bir şeyler önermekten vazgeç.. ben senin yazılarını alıntı yapıp cevaplamaktan sıkıldım. ne desem bambaşka bi yönden başka şekilde içi boş bi yazı yazıyorsun sadece cevap olsun diye. benimle ilgili konuşup içini doldurmaya çalışıyosun.konuyu değiştirmek için benim arabama sardırıyosun.boş işler bunlar. tuttun meganı eleştir yazdın. ne alaka? burası lancer topiği megane nereden çıktı. ben hiç dedim mi megane lanceri havada karada yer. eleştiririm eleştirmem sanane istediğimi yaparım?.. evet lancer meganı yer bitirir de kardeşim ben yarışla ya da meganla ilgili bir federasyonun başında mıyım banane? hele hele benim arabamın özel yapım mı olup olmadığından sanane? çok meraklısın da ondan mı soruyosun özel yapım mı diye. sana bi öneri: çok merak iyi değildir.. çok biliyorsan meganı git oranın topiğine sen eleştir.şurda adam gibi araban hakkında bilgi veren bir yazın yok. sadece foruma polemik için giriyorsun. ayrıca senin hayal dünyandaki kapışmalardan banane bize ne? ben şahsi görüşümü paylaşıyorum kapışma için gerekli performans yok diyorum.tofaş sahibi olarak da tatmin edici değil diyebilirdim bu çok özgürce yapabileceğim bir yorum. ben ankarada iki bayide de test sürüşü yaptım ve bana kapışma için tatmin edici gelmedi.ha almaktan vaz mı geçtim hayır neden çünkü ben kapışma için değil aracın estetiği için alacağım. ayrıca alma sebebimi de illa yazdırıyosun bundan da sanane? ben yarışmayı kapışmayı kişisel eksiklik kendine güvensizlik olarak görüyorum. o yüzden 0-100 benim için kriter değildir. sen kapışma olayına sıcak bakıyorsundur ve sence lancerın performansı tatmin edicidir gelir burda yorumunu paylaşırsın eyvallah. ama gelip de bana deme ki yok sen şu aracı al porsche al şunu yap falan alay edercesine.. sen alay ettiğini zannetikçe daha da küçülürsün bana bir şey olmaz..tıpkı altındaki arabanın kapışmalarda tüm arabaları tokatlayacağını tüm yarışları kazanacağını zannettiğin gibi.sadece zannedersin. sürekli benle ilgili konuşup bana aklın kadar öneri vermekten vazgeç. sanane ister bisiklet alırım modlarım.bana ne öneri veriyorsun. ne kadar alakasız yazıların var.uzatma. herkes kendi denesin test sürüşü yapsın öyle alsın. sen memnunsan sorun yok. uzamasın artık ok?

quote:

A segmenti araç derken caddy i değil mini yi kastettim.Sizin özel okuldaki araçlarla karşılaştırmanız anlamsız zaten.Her aracın performansı kendi sınıfına göredir.Ama Ferrariden inip şahine binerseniz performans ın p sini farketmezsiniz.Lancer de performans eksikliği yok en azından caddy i geçemeyecek kadar.Lancerin motoru kasasına ağır gelseydi 220-230 u dewirmezdi.Lanceri yapanlar sizin kadar düşünüyordur merak etmeyin.Bu motoru seçmelerinin amacı da yakıt tasarrufudur.Ki sizde yakıt derdi olmasa gerek.Ve az da olsa dikkat ettiyseniz benim sorduğum soruda chip söz konusu değildi. 105 PS Caddy Ve 110 Ps lancer i karşılaştırdım.Zaten supremum kardesim güzel bi şekilde ifade etmiş.Sizin megane özel üretim midir bilmiyorum ama başta aracınızı eleştirin.Lancer size göre her ne kadar hantal olsa bile meganeyi Hawada karada Yer.Buna bi itirazınız olmasa gerek.Bence siz lancer almayın PORSCHE güzel seçim olacaktır.Hantal değil,çok yakıyor,Şehir turu ve Modifiye için elverişli.Wergisi çok.Tam size göre.Supremum kardesimin de belirttiği gibi Megane dci TURBO 0-100 12.56 sn.

Cottonmurat nickli kardesim polemiğin sonsuza kadar sürmemesi için biraz ikna olmanız lazım ama bi türlü edemioruz.Ben özel okulda okuyunca zenginsiniz demedim ama Sizin bi araçtan beklentiniz çoksa birikintiniz de çoktur demektir.Yani çok ii şeyler bekliorsanız gidip bi porsche alın dedim.Ben aracı Caddyle karşılaştırırken siz illa konuyu saptırdınız.Ben porsche al derken cahilliğimi değil sizin attığınız hawayı belli ettim.Yani o kadar araç kullanmışsınız madem gidip o araçlardan alın.Ha megane nerden çıktı sorusunu yazdığın ilk yorumlara sor belki farkedersin.Yalnız kendini çok zorluorsun nedense.Ya kaldıramıosan kaldramıorum de.Bn kesinlikle altımdaki aracın tüm araçları geçebileceğini söylemedim.Hatta bi caddy de bile tereddüt içinde kaldım. yalnız siz kızıorsunuz başka bişe deil.Sizin yazılarınız alakasız oluor ve kendinize göre benimkileri alakasız görüorsunuz.Ben Aracı normal caddy le karşılaştırıorum siz aracı düşürmek için illa ki modlu caddy die tutturuorsunuz.Benim kapışmalarımın belki sizi deil de ilgilenenleri ilgilendirior.Allah razı olsun yardımcı oluyorlar.Çok sinirleniyorsanız benim yorumlarıma cewap yazmazsınz biter.Ben de sizinkilere yazmam.

• quote:

Orjinalden alıntı: cottonmurat

hem diyorsun motoru kasasına ağır gelseydi 220 230 u devirmezdi, hem de başka bir yazında 140tan sonra ölü gibi. sırf laf olsun diye yazmışsın son yazını.

ama kimse zaten lancer bu yüzden kötü demiyor sadece cadde kapışması için uygun değil diyor. zaten dikka ettiysen benim ana noktam böyle karizmatik bir aracı kapışma gibi basit işler için kullanmayın noktasıydı.

bu forumda beni anlayan bi allahın kulu yok galiba

quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Lancerin motoru kasasına ağır gelseydi 220-230 u dewirmezdi.Lanceri yapanlar sizin kadar düşünüyordur merak etmeyin.

quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Lancer 140 tan sonra ölü gibi :S yani 140 tan 200 e gelene kadar ölme eşeğim ölme.. Benim araba açılmamıştır belki dicem ama araç 10.000 km de ..

Kardeş araç 20.000 e geldi ve şimdi canawar gibi.Biraz sabır sonucunda araç Performansını gösterior.Hem Lancerin hızlanma süresi başkadır max hızı başkadır.Yani 140-200 yapana kadar ölü gibiyse 220-230 yapamaz diemezsin.We bu hızı da yapıorsa asla kasası ağır diyemezsin.Tekrar diyorum bu aracı yapanlar sizin kadar anlıyor.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 19:29:16 >
  • arkadaşlar sizce de sıkmadımı bu konu? yeterince sağa sola çekildi. sizlerden rica ediyorum kapatalım artık. cip olayını araştırdım biraz bugün nette. araca göre 25- 30 hp arasında güç sağlayan da var 8-10 hp de kalanda. bir sitede eski 1600 cc lancer için 8 beygir artış olur denmiş sadece demekki motorlarımız tam randımanla çalışıyor. çip uygulamaya gerek yok komik gelen uygulamalarda gördüm. araç 300 küsür beygir, çip ten sonta 12 artmış. o kadar beygirin arasına 12 tane girse ne olur girmese ne olur diye geçirdim içimden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilke42

arkadaşlar sizce de sıkmadımı bu konu? yeterince sağa sola çekildi. sizlerden rica ediyorum kapatalım artık. cip olayını araştırdım biraz bugün nette. araca göre 25- 30 hp arasında güç sağlayan da var 8-10 hp de kalanda. bir sitede eski 1600 cc lancer için 8 beygir artış olur denmiş sadece demekki motorlarımız tam randımanla çalışıyor. çip uygulamaya gerek yok komik gelen uygulamalarda gördüm. araç 300 küsür beygir, çip ten sonta 12 artmış. o kadar beygirin arasına 12 tane girse ne olur girmese ne olur diye geçirdim içimden.

chip olayı epey paradır sanırım.Lancer'in beygir gücü %20-25 artırılabiliyormu.?.Yoksa değmez bir iş bence.

• genelde dizellerde uygulanmış ve %20 ler civarı. ancak yazdığım gibi lancer için sadece 8 beygir artış yapabiliyor. japon araçlarında uygulama zorluğu olduğu yazılmıştı sitede. alman araçlarında uygulanmış en fazla buyrun size yeni polemik konusu. allah sonumuzu hayır etsin
  • Lancer 110 ps den 170 ps ye kadar çıkabiliyormuş.Ama garantidışı kalıor :)
  • hocam o kadar beygire yem yetiştiremeyiz yakıt ekonomisi olayı hep vurguladığımız şey.
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Şubat 2010; 0:20:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

quote:

Orjinalden alıntı: ilke42

arkadaşlar sizce de sıkmadımı bu konu? yeterince sağa sola çekildi. sizlerden rica ediyorum kapatalım artık. cip olayını araştırdım biraz bugün nette. araca göre 25- 30 hp arasında güç sağlayan da var 8-10 hp de kalanda. bir sitede eski 1600 cc lancer için 8 beygir artış olur denmiş sadece demekki motorlarımız tam randımanla çalışıyor. çip uygulamaya gerek yok komik gelen uygulamalarda gördüm. araç 300 küsür beygir, çip ten sonta 12 artmış. o kadar beygirin arasına 12 tane girse ne olur girmese ne olur diye geçirdim içimden.

chip olayı epey paradır sanırım.Lancer'in beygir gücü %20-25 artırılabiliyormu.?.Yoksa değmez bir iş bence.

bu çip olayı garantiyi bozarmı??basit bir işlem gibi geliyor kulağa...detaylı bilgisi olan varmı

• chip lancer gibi atmosferik motora sahip motorlara ortalama %8 güç verebiliyor. Bu da gereksiz görülebilir. Çünkü 750 küsür lira para ödeyip 109 hp lancer ortalama 115-120 hp arasına ancak çıkabiliyor.
    bu lancerlada ilgili değil. tüm atmosferikler için durum bu.
    ancak turbolu araçlar söz konusu olduğunda muazzam güç artışları yaşabiliyor. %25 güç artışını hemen tüm chipçiler garanti ediyor. Turbo basıncıyla oynandığı için chiple çok fazla verim alınıyor. buna hem turbo dizeller hemde turbo benzinliler dahil.
    chip normalde garantiyi bozar ama yine bir çok chipci her hangi garantilik bir durumda chipin çok kolay devre dışı bırakılabileceğini bu yüzdende garanti sorunu oluşturmayacağını söylüuor.
    japon araçlarına ise genelde chip yapılmıyor veya yapılamayabiliyor..
    buna mitsubishi toyota vs. dahil.
  • dikkatimi çekti internette o km lancer ler var satılık. temsanın internetteki açıkladıklarıyla hiç tutmuyor. şimdiki yeni fiyatlar temsada malum biliyorsunuz. galeride o km lancer satılması sizce normalmi? özellikle de bayilerin stokta araba kalmadı talep yüzünden bitti açıklamalarının ardından?

galeride ise
    0 km fiyatı inform:31.750http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=2689161

0 km fiyatı invite:35.750
    http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=2865716

• bu meret o km, sahibinden hemde şanlıurfaya kadar ulaşmış. dikkat çekici. ne köpekbalığıymış ama, şanlıurfaya balıklıgöle yüzmeye gitmiş. ordaki balıkları yemesin bide?

http://www.sahibinden.com/lancer_1_5_a_t_kopek_baligi-09WQQaXQQ14579048WQQpXQQdisplayitem

bakın bu da trabzona nataşaların yanına kaçmış, bayi sahiplenmiş yazıkkk? dikkat edin ilanda Plaka/ Uyruk Türk Plaka yazıyor!
    eee alın dediler, 15 marttaki ötv indiriminde, siz almadınız? bak kimler almış tomofillleri?
    http://www.sahibinden.com/2009_model_mitsubishi_lancer_1_5_invite_mt-23WQQaXQQ13642847WQQpXQQdisplayitem

aynı sitede 2 istanbul galeri ve bir kocaeli var. sıfır yani..

• benzin olmuş 3.25 bundan sonra lancer alınmaz ,az kalsın alıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan69

benzin olmuş 3.25 bundan sonra lancer alınmaz ,az kalsın alıyordum

İnsanın geceyarısından sonra uykusu gelmeye başlayınca,aynı arkadaş gibi konuşmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 11 Haziran 2009; 9:35:53 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.