Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahh lancer ahh...gördün mü başına gelenleri :)
  • czt motoru ile getirmediler böyle kedilerle kumda oynuyor lancer
  • Valla gönül isterdi ki 150 ps lik bir lancer o zaman bakalım konuşabiliorlar mı ? Caddy sine güwenen arkadas başımın etini yedi ama karışladım alnını (:
    Kalkışta da bitişte de Fark wardı (: Bide olmasaydı :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansansan -- 2 Haziran 2009; 22:36:26 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 4:55:45 >
  • lancer yurtdışında 2.0 motor 16 V 152 HP diye geçiyor, bizim türkiyedeki 1,5 motor işi bozuyor, efsaneyi bozuyo içten, motordan. ama temsa bunu seçenek olarak da sunmuş, günahı yok. benim için tasarruf önemli değil diyen 1,8 intense alır. evo alır. çünkü insanlar türkiyede araba alırken 100km kaç lt yakıyor sorusunu soruyor milletimizin genel oto yakıt beklentisi bu arabayı bu hale getirdi. bitek belki şu yapılabilirdi 1,6 turbo yapılsaydı, tam ortada buluşulurdu beklentiler. hem tasarruflu, hem performanslı olurdu. subrularda da aynı durum var. baz versiyon motor seçeneğinde, efsane kasa var ama, performans yok. wrc sini alayım derseniz bu sefer yanında bi de benzin istasyonu almanız gerekecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Valla gönül isterdi ki 150 ps lik bir lancer o zaman bakalım konuşabiliorlar mı ? Caddy sine güwenen arkadas başımın etini yedi ama karışladım alnını (:
    Kalkışta da bitişte de Fark wardı
    (: Bide olmasaydı :D:D

e ne dedık sana :)
  • osmalık yıllarca aynı taktiği kullandı. günümüzde farklı şekilde kullanılıyor ancak sonuç aynı. içerde kargaşa çıkar dışarda işini sessizce hallet. yapmayın beyler. olay amacından saptıkça sapıyor. kapışmak isteyen varsa adresimi telimi vereyim deneyelim sonucunu beraber görelim. herifçe de yazalım buraya sonuç şu şekilde oldu diye. polemik yaratmak kimseye fayda getirmez. mitsu kullanan aracını sever. aracıyla gurur duyar. klasik tabirle at,.... yerine görür..... daha yazacaktım ancak yine polemik oluşacak yazacaklarımla. gereksiz. aracımı seviyorum. pencereyi açıp bakıyorum elim boş kaldığında. görmemişte değilim. bilmem kaçıncı aracım. kullandığım bir sürü farklı model araçta vardır. şu güzel ve huzurlu ortama saygı duyalım lütfen!
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Şubat 2010; 0:14:40 >
  • 1.5 INFORM MT 35.388 35.388
    1.5 INFORM AT 37.669 37.669
    1.5 INVITE MT 39.015 39.015
    1.5 INVITE AT 41.297 41,297
    1.8 INTENSE CVT 55.737 55.737

Biri bana bu fiyatları açıklayabilir mi? Temsa ne yapmaya çalışıyor? Daha ucuza Focus, Corolla gibi arabalar varken Lancer'i kim alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

1.5 INFORM MT 35.388 35.388

Biri bana bu fiyatları açıklayabilir mi? Temsa ne yapmaya çalışıyor? Daha ucuza Focus, Corolla gibi arabalar varken Lancer'i kim alır.

almasınlar diye yapıyor zaten.Japon yeni'ni 2008 başındaki fiatına bak,şimdiki fiatına bak.Temsa ne yapsın,kur farkını cepten'mi karşılasın.

• İyi de Toyotasa cepten mi karşılıyor? Ayrıca Japon yeni kurunun yükselmesi sadece Japon arabalarını değil özellikle Avrupa'yı ve Euro'yu daha çok etkilemiştir.
  • quote:

fiyatları abartmışlar tamam güzel araçta başlangıç fiyatıda 35 bin tl olcak kadar değil 30 bin tl olsa daha makul olur daha çok kişi satın alabilir

ötv sonrası nolacak 40 bin tl mi?

acaba lancer D sınıfıda bizim mi haberimiz yok

• toyota otoları güney afrikadan dolarla geliyor.Yen'deki devaluasyon %40-50.Eurodaki devaluasyon %15-20.Dolardaki devaluasyon %0-5.Nasıl olacak şimdi bu iş,sence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

quote:

fiyatları abartmışlar tamam güzel araçta başlangıç fiyatıda 35 bin tl olcak kadar değil 30 bin tl olsa daha makul olur daha çok kişi satın alabilir

ötv sonrası nolacak 40 bin tl mi?

acaba lancer D sınıfıda bizim mi haberimiz yok

Siz yine insaflıymışsınız,bu forumda başlangıç fiatının 25.000 olması gerektiğini iddia edenler vardı.Ötv sonrası aynı fiat olacak,oto fiatları artmayacak,Ayrıca liste fiatından oto alan varmı Türkiyede.Ben bu aracı aldığımda liste fiatından 3.000 lira indirtmiştim,almakisterseniz dolu olan lancer'i 35-37 aralığına çok rahat alırsınız.

• uzun zamandır fiyatlara bakmıyordum...yakınımıza makul fiyata bir sedan alalım derken aklıma geldi hadi gel birde lancer'a bakalım dedim... birçok arbanın ÖTV indirimi sonrası fiyatlarından haberderdi alacak kişi. mitsubishi bayisine gidip lancer fiyatı sorduğumuzda yakınım yahu sen beni safmı sandın diyip dakikasında galeriyi terk etti....temsa beni mahçup etti açıkçası...
    ÖTV indiriminden sonra diğer markalardaki fiyatları görüp şu yukarıda fiyatlar ile lancer alan varmı bilmiyorum... o kişilere çok iyi niyetlimi demek lazım yoksa başka birşeymi bilemiyorum başka birşey denirde burda olmaz ayıp kaçar aslında en az iki mislini temsaya demek lazım ya, hem arabayı yüksek fiyata satıyorlar hemde yedek parçasını...yedek parça fiyatlarınada sağlam giydirmişler
    lancer'in diğer markalar yanında bu kadar yüksekı fiyat ile araba satmaya çalışmasının savunulabilir hiçbir haklı yanı yok....
    sanırım temsa xxxxxx avına çıktı
    marka beğenisi ve fanatiklik bir yana bilinçli bir tüketici ve haklarının peşinde olan bir birey olarak herkes TEMSA'ya YANLIŞ YAPIYORSUNUZ demeli bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

uzun zamandır fiyatlara bakmıyordum...yakınımıza makul fiyata bir sedan alalım derken aklıma geldi hadi gel birde lancer'a bakalım dedim... birçok arbanın ÖTV indirimi sonrası fiyatlarından haberderdi alacak kişi. mitsubishi bayisine gidip lancer fiyatı sorduğumuzda yakınım yahu sen beni safmı sandın diyip dakikasında galeriyi terk etti....temsa beni mahçup etti açıkçası...
    ÖTV indiriminden sonra diğer markalardaki fiyatları görüp şu yukarıda fiyatlar ile lancer alan varmı bilmiyorum... o kişilere çok iyi niyetlimi demek lazım yoksa başka birşeymi bilemiyorum başka birşey denirde burda olmaz ayıp kaçar aslında en az iki mislini temsaya demek lazım ya, hem arabayı yüksek fiyata satıyorlar hemde yedek parçasını...yedek parça fiyatlarınada sağlam giydirmişler
    lancer'in diğer markalar yanında bu kadar yüksekı fiyat ile araba satmaya çalışmasının savunulabilir hiçbir haklı yanı yok....
    marka beğenisi ve fanatiklik bir yana bilinçli bir tüketici ve haklarının peşinde olan bir birey olarak herkes TEMSA'ya YANLIŞ YAPIYORSUNUZ demeli bence.

Yakını'nı toyota,Honda,mazda,subaru'ya götür hem otoları çok ucuz,hem parçaları.Yok istemezse hyundai'ye götür yerli malı,yurdum malı.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

uzun zamandır fiyatlara bakmıyordum...yakınımıza makul fiyata bir sedan alalım derken aklıma geldi hadi gel birde lancer'a bakalım dedim... birçok arbanın ÖTV indirimi sonrası fiyatlarından haberderdi alacak kişi. mitsubishi bayisine gidip lancer fiyatı sorduğumuzda yakınım yahu sen beni safmı sandın diyip dakikasında galeriyi terk etti....temsa beni mahçup etti açıkçası...

ötv indirimi öncesi 27.800'dü lancer. corolla'nın baz donanımı 38.000'di liste fiyatı. ozaman fiyat/performans tavan yapmıştı ama şimdi satmaları çok zor satış adetlerinden de belli oluyor zaten.. ama geçen gün bir bayiye gittim içerde lancer hiç yok, colt çok az 2 tane. ama 6 tane evo x vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabies -- 4 Haziran 2009; 13:39:33 >

• temsa sıkışmadan malı ucuzlatmaz. meraklısıda çoktur, özel bir müşteri hayran grubuvar mitsunun. alacak olan müşterisi alır zaten. megane focus gibi avrup-türkiye arabası düşünen adamda lancer almaz zaten.
    ne siz yorulun, ne de TEMSA düşünsun. nisan ayında 97 tane binek araç satmışlar (lancer+colt galiba). temsa yine iyi ferrari napsın 3 tane satabilmiş gariban.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabies
    ötv indirimi öncesi 27.800'dü lancer. corolla'nın baz donanımı 38.000'di liste fiyatı. ozaman fiyat/performans tavan yapmıştı ama şimdi satmaları çok zor satış adetlerinden de belli oluyor zaten.. ama geçen gün bir bayiye gittim içerde lancer hiç yok, colt çok az 2 tane. ama 6 tane evo x vardı

zaten ötv indiriminden önce arka arkaya birkaç indirim yapmışlardı ve bu forumda yazdık "fiyat acaip cazip" diye.
    sonra ötv indirimi geldi, millet acaip fiyatlar inerken lancer fiyatları tavan yaptı
    bu işin mantıklı bir açıklaması yok diyeceğim ama aslında var, bir gazetenin yazdığı gibi bazı firmalar ötv indirimi olayını karlarını arttırmak için fırsat görüp fiyatlarında oynamadılar...temsa ise daha iyisini yaptı ve fiyatını arttırdı
    bunu iyi niyetle karşılayan arkadaşlara ise sadece selamlar diyorum onlar anlarlar

• quote:

Orjinalden alıntı: cottonmurat

öncelikle; üslup konusunda bana ders vermeden önce sen 2. viteste 120ye çıkıyosundur lafınızı irdeleyin.. vee.. sayın sansansan nickli kardeşim senin yaşadığın yerde her segment araç için farklı caddeler var galiba. benim yaşadığım türkiyede her segment araç aynı caddelerde, aynı şeritlerde ve aynı kırmızı ışıklarda durur. bir yanlışınızı da düzelteyim. a segmenti küçük ekonomik araçlara denir. wv caddy van kategorisine girer otomobil değil.(bu segmentin tam adı da: car derived van dir. anlamı ise otomobilden türevlenmiş-türetilmiş van) herneyse ne demiştim hepimiz aynı trafikte araç kullanıyoruz, wv caddy gelip caddede rahatsız edince sen ticari araçsın senle kapışmam diye pankart kaldıramadığımıza göre kapışma olayına girilmek isteniyorsa güçlü bir donanımla her segment araç sahibi terbiye edilebilir. herneyse benim düşüncem trafikte kapışmak isteyen kişi kasası motoruna ağır gelen lancerı almasın. olayın özü bu. size bir öneride bulunayım. ya hiçbir araçla kapışmaya girmeyin lancerla ya da NOS taktırın.. elimdeki broşürden baktım 0-100ü 11.6sn lancerın. şimdi şu videoyu seyredin chipli wv caddy 0-100ü 9.3 sn..

http://videos.streetfire.net/video/Vw-Caddy-Chip-Bael-Tuning_170759.htm?ref=49891106-bf9d-4647-aa69-9aa2005dabe7

çok iyi niyetli olarak tavsiye ediyorum, umarım yanlışlıkla chipli bir caddy ile kapışıp altında binekle ticariye rezil olmazsın sansansan..

son olarak bazı yerlerde ayrı düşsek de sansansan arkadaşa katılıyorum.. lancer gibi hantal bir araçla olmasa da binek ile ticari kapışır neden kapışmasın?

quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Ya ewet anlamlı olan mesajları siz yazıorsunuz. A segment türündeki araçları C segmentindeki araçla karşılaştırmanız performanstan anladığınızı gösterior zaten.Spor araçlardan inip lancere binerseniz performans söz konusu olamaz. Başka bi araçla kapışmaktan kastınız spor araçtır zaten o nedenle korkun.Ha çok meraklıysanız spor araçlarla karşılarştırmaya ewo su war tahminimce yeterli gelecektir. 2. viteste pati şahinle de yapılır dizele gerek yok bu konuda.Zaten dizelin torkuna bi lafım yok o nedenle caddy le karşılaştırdım. Dikkate ve üsluba gelince kendi söküğünüzü dikin sonra söylerseniz etkili olcaktır. İyi günler

0-100 11.6 sn iyidir.araçları sadece motor hacmi olarak değerlendirmek yanlış olur.önemli olan üretilen güç ve bu gücün alt devirlerden itibaren nasıl kullanıldığıdır.ayrıca bir önemli faktör daha var;yol tutuş.kimse bundan bahsetmemiş.geçenlerde bir mazda 6 ile kapıştım.her virajda daha da fark attım.adam en son pes etti.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.