Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok akıcı ve ön konsol direksiyonu toyota yı anımsatıyor.ama sil bir soy ağacı var
  • Colt CZT maliyeti yüksek olduğundan sanırım gelmeyecek ama gelip gelmeyeceği hakkında net bir bilgim yok. Bu maliyetler olduğu sürece (japon yenin yükselişi) araçlar gelse bile çok yüksek maliyetlere gelecektir. Yüksek maliyetlerden de aracın geleceğini kendi kanaatim düşünmüyorum
  • MERHABA

ARALIK 2008 JAPON YENİ : 1,75 TL

MAYIS 2009 JAPON YENİ : 1,64 TL , % DEĞİŞİM : -% 7 DÜŞÜŞ

Aralık 2008 LANCER İnvite m/t : 30.500 TL (ÖTV %35) ,

MAYIS 2009 LANCER İnvite m/t : 45.000 TL ( ÖTV %35 ) , DEĞİŞİM : +% 47 ARTIŞŞŞ

Murat bey Yeterince açıklayıcı oldu sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRETRAP -- 26 Mayıs 2009; 16:14:02 >
  • Farklı Nickinle cevap yazmanı beklerdim ama yazmamışsın
    Japon yeninin tam yükseliş tablosunu 1 yıllık paylaşırsan ne demek istediğim daha net ortaya çıkacaktır.
    yine de emeğin için teşekkürler. (daha detaylı bilgi almak ve aklındaki soruları netleştirmek istersen de Temsa Dialog hattı: 216 578 67 00 nolu telefonu arayabilirsiniz.
  • Benim tek nickim var, neden 2 nick kullanmaya ihtiyaç duyayım anlamadım, enteresan bi yaklaşım... 1-2 aydır ilk defa yorum yazıyorum, o kadar geniş vaktim yok maalesef.
    Yazılan verilere itirazınız varmı ? Yoksa ( ki olamaz ) insanları yanlış yönlendirmeyin Lütfen, Temsanın yaptıkları yukarıda... Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz...

Bu ülkenin dürüst üreticilere ihtiyacı var...

quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Farklı Nickinle cevap yazmanı beklerdim ama yazmamışsın
    Japon yeninin tam yükseliş tablosunu 1 yıllık paylaşırsan ne demek istediğim daha net ortaya çıkacaktır.
    yine de emeğin için teşekkürler. (daha detaylı bilgi almak ve aklındaki soruları netleştirmek istersen de Temsa Dialog hattı: 216 578 67 00 nolu telefonu arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRETRAP -- 26 Mayıs 2009; 17:48:22 >

• 2 OCAK 2008 GÜNÜ SAAT 15:30'DA BELİRLENEN GÖSTERGE NİTELİĞİNDEKİ
    TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI KURLARI

--------------------------------------------------------------------------------

Indicative Exchange Rates Announced at 15:30 on 01/02/2008 by the Central Bank of Turkey
    BÜLTEN NO: 2008/1
    DÖVİZ DÖVİZ EFEKTİF EFEKTİF
    DÖVİZİN CİNSİ ALIŞ SATIŞ ALIŞ SATIŞ
    CURRENCY EXCHANGE RATES EXC.RATES ON BANKNOTES
    Buying Selling Buying Selling
    JPY/TRY 100 JAPON YENİ 1.0399 1.0468 1.0361 1.0508

31 ARALIK 2008 GÜNÜ SAAT 15:30'DA BELİRLENEN GÖSTERGE NİTELİĞİNDEKİ

--------------------------------------------------------------------------------

Indicative Exchange Rates Announced at 15:30 on 12/31/2008 by the Central Bank of Turkey
    BÜLTEN NO: 2008/249
    JPY/TRY 100 JAPON YENİ 1.6812 1.6924 1.6750 1.6988

Temsa ocak 2008 ile aralık 2008 arasındaki kur farkını nasıl yansıtmamış hayret.Ocak 2008 ile şimdiki kur karşılaştırılsa %60 zam yapmaları lazım.

• Hürriyet Gazetesinden Japon Yeninin son bir yıllık davranışını ekliyorum.

http://piyasanet.hurriyet.com.tr/c/popgrafik.asp?id=374&gr=2

Öyle gözüküyor ki 26 Eylül 2008'de ciddi bir sıçrama başlangıcı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaman1977 -- 26 Mayıs 2009; 22:19:04 >
  • Türkiye giriş yapmış olan kaç tane kırmızı Invite var ? bilgisi olan varmı?
  • 26,5'e almadım diyenler vardı nerde onlar, bugün detaylı inceledim gerçekten
    karizma bir araç, farklı olmak için bile alınır. Sedan düşmanı olarak gördüğüm
    en güzel sedan. alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın. allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clra

26,5'e almadım diyenler vardı nerde onlar, bugün detaylı inceledim gerçekten
    karizma bir araç, farklı olmak için bile alınır. Sedan düşmanı olarak gördüğüm
    en güzel sedan. alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın. allah kaza bela vermesin.

Ağzına sağlık.Amin.
  • Merhabalar, bende yeni lancerdan almayı düşünüyorum, hatta tutku durumuna geldi bile denilebilir. ancak 30-32 bin tl lerden 40bin tl sınırına gelmesi beni düşündürmeye başladı. güncel istanbul bayi fiyatlarını öğrenebilme imkanım var mı acaba? buarada 1.5 manuel invite modeli için soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormrider

Merhabalar, bende yeni lancerdan almayı düşünüyorum, hatta tutku durumuna geldi bile denilebilir. ancak 30-32 bin tl lerden 40bin tl sınırına gelmesi beni düşündürmeye başladı. güncel istanbul bayi fiyatlarını öğrenebilme imkanım var mı acaba? buarada 1.5 manuel invite modeli için soruyorum.

Caramurat arkadaşımızın telefonunu al,Satıs müdürüdür kendisi.Yardımcı olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun.(sıkı pazarlık yap ha unutma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 28 Mayıs 2009; 14:32:34 >
  • Geçenlerde arkadaşım 1.8 lik versiyonunu aldı araba çok hoşuma gitti. benim clio3'ü iyi fiyata satabilirsem ve lancerın fiyatı iyi olursa bir dakika düşünmeyeceğim. Ancak 39bin tl çok para, önceki mesajımda dediğim gibi bir kaç ayda çıktığı fiyat çok fazla. 1-2 bin tl olsa hadi neyse. ama abartı zam gelmiş.
  • yılsonuna dogru tekrar 28000 e düşer bunlar o zaman alırız şimdi nasılsa araç var
  • quote:

Merhabalar, bende yeni lancerdan almayı düşünüyorum, hatta tutku durumuna geldi bile denilebilir. ancak 30-32 bin tl lerden 40bin tl sınırına gelmesi beni düşündürmeye başladı. güncel istanbul bayi fiyatlarını öğrenebilme imkanım var mı acaba? buarada 1.5 manuel invite modeli için soruyorum.

arabanın aşkından ölsem bile 3 ay önce 30000 tl olan arabayı,40000 tl verip almam.hepsi fırsatçılık yaptı firmaların ama temsa abarttı.15 hazirandan sonra 45000 tl yemi satacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: antares07

quote:

arabanın aşkından ölsem bile 3 ay önce 30000 tl olan arabayı,40000 tl verip almam.hepsi fırsatçılık yaptı firmaların ama temsa abarttı.15 hazirandan sonra 45000 tl yemi satacaklar

size katılmamak elde değil. sonuçta bu araba 30bin e satılırken 40bin civarına çıkıyorsa bu işte bir hinlik var. son zamanlarda çaktırmadan devalüasyon olduda bizim mi haberimiz yok?

• quote:

Orjinalden alıntı: kaptan69

yılsonuna dogru tekrar 28000 e düşer bunlar o zaman alırız şimdi nasılsa araç var

japon yeni aşağıdaki kurlara düşerse neden olmasın.İstediğiniz fiatlara alırsınız.

OCAK 2008 GÜNÜ SAAT 15:30'DA BELİRLENEN GÖSTERGE NİTELİĞİNDEKİ

Indicative Exchange Rates Announced at 15:30 on 01/02/2008 by the Central Bank of Turkey
    BÜLTEN NO: 2008/1
    JPY/TRY 100 JAPON YENİ 1.0399 1.0468 1.0361 1.0508

31 ARALIK 2008 GÜNÜ SAAT 15:30'DA BELİRLENEN GÖSTERGE NİTELİĞİNDEKİ

• Vw Caddy VS Mitsubishi LANCER (caddy 1.9 manuel vs lancer 1.5 M/T)

Caddy motor bilgileri:

Dizel
    Silindir sayısı 4
    Hacim 1896 cc
    105 PS (77 kW)@4000 dev/dak
    Tork 250 Nm@1900 dev/dak.

Lancer in motor bilgileri:

Benzin
    Silindir sayısı 4
    Hacim 1498 cc
    110 PS (80 kW)@6000 Dev/dak
    Tork 148 Nm@4000 dev/dak

Kalkışta ve sonrasında ne olur? (böyle bi soru sormuştum ama tatmin olamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansansan -- 30 Mayıs 2009; 7:44:49 >
  • ne olacak lancer tokatlar. hava sürtünmesi benzinli motorun devir arttıkça güçlenmesi ve de yol tutuş hep lancerdan yana. 1900 devirle max tork yapsa ne yazar. çok hzlı vites değiştirmesi lazım.
    ama sürücü faktörünü de düşünmek lazım. yine de lancer havada karada derim ben.
    quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Vw Caddy VS Mitsubishi LANCER (caddy 1.9 manuel vs lancer 1.5 M/T)

Caddy motor bilgileri:

Dizel
    Silindir sayısı 4
    Hacim 1896 cc

Benzin
    Silindir sayısı 4
    Hacim 1498 cc
    Tork 148 Nm@4000 dev/dak

• quote:

Orjinalden alıntı: sinir kupu

ne olacak lancer tokatlar. hava sürtünmesi benzinli motorun devir arttıkça güçlenmesi ve de yol tutuş hep lancerdan yana. 1900 devirle max tork yapsa ne yazar. çok hzlı vites değiştirmesi lazım.
    ama sürücü faktörünü de düşünmek lazım. yine de lancer havada karada derim ben.
    quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Vw Caddy VS Mitsubishi LANCER (caddy 1.9 manuel vs lancer 1.5 M/T)

Caddy motor bilgileri:

Dizel
    Silindir sayısı 4
    Hacim 1896 cc

Benzin
    Silindir sayısı 4
    Hacim 1498 cc
    Tork 148 Nm@4000 dev/dak

at sahibine göre kişner aga. ben bunu bilirim :)
    bilimsel olarak ilk metrelerde caddy önde olur görünüyor tork la alakalı. sonrasında lancer ezip geçmesi lazım bence.

başka bir konuya değineyim. yol bilgisayarı ile pompa aynı değerleri veriyor. dün gece uzun bir yolculuk yaptım. konya da doldurdum sonra malatyada. 648 km 40.5 litre yakıt. şansıma 30 dk önce zam gelmiş ilk zamlı yakıtı ben almışım her ikiside 6.2 gösteriyordu.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.