Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapanlar için konuşmuştur genel değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansansan -- 20 Mayıs 2009; 7:47:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCRSO

yakın akraba almış ,inceleme fırsatım oldu ama bende hayal kırıklığı yaratttı ya çok şey umduk ondan hevesimiz kırıldı yada hakikaten aracın dışı bende kalite var derken içi sizi üzüyor,özellikle plastik kalitesi beniz üzdü mesala cam kaldırma butonlarına gece farkedilmesi için lamba dahi koymamışlar ,yani anlıycanız ben bu araçtan pek hoşlanmadım

Kardeş öyle diyorsun da çok basit şeylerden şikayet ediyorsun.Yok plastik kaliteli değil yok cam kaldırma butonlarının ışıkları yok.Bunlar çok basit konular.Millet bu zamanda nelerle uğraşıyor.Diğer markalara bi bak plastik kalitelidir belki ama her hafta serwisten servise koşturuyor.Her hafta araba bir sorun çıkarıyor.Şahsi fikrinizi söylerken milleti bu araçlardan soğutuyorsunuz. Bak caramurat hepimizden iyi bilir bi sor bakalım mitsubishi serwisine yağ değiştirme dışında kaç araba geliyor. Yani bi plastik için hoşlanmamanız çok garip.. (ayrıca plastik kalitesi güzel)

• bayiciler, eleştriye hiç katlanamıyorsunuz. ya burda millet seni eleştirmiyorki, arabanın şuyunu buyunu beğenmedim diyor. ne var bunda. kral giyinik mi desin.
  • ben bayii deilim fanatikliği de sevmem. Ama aracı millete karşı önemsiz şeylerle soğutmasınlar.
  • Arkadaşlar,bu Mıtsubishi forumunda cok defa dile getirildi,ama tekrar edelim.Bu araç piyasa arabası değil.sıradışı,özel,olağandışı falan felan.Bu Markanın b segmentindeki aracı özeldir.Bu Markanın c segmentindeki aracı özeldir.Bu Markanın d segmentindeki aracı hem özel hemde dünyanın en pahalı araçlarından biridir.Bu markayı sevmeyen kullanamaz.
    Bir dostumuzun alıntı yazısıyla ,Eleştirmen arkadaşlarımıza cevap verelim.
    “Baştan samimiyetimi anlaman için rengimi de belli edeyim.
    Ben japon otomobillerinden hoşlanan ve japon markalarını az çok tanıyan/hala tanımaya çalışan biriyim.
    Yaklaşık 5 senedir bir japon tutkusu ve türküsü süregeliyor.
    Şimdi bu japonlar değişik adamlar. otomobillere ruh katıyorlar.
    Ve benim ruhumu yansıtan marka mitsubishi :)
    Dinamik, güvenli ve sorunsuz.
    Hangi mitsubishiye binsem bişeyler fısıldıyor.
    Etrafına bak, mutlaka eski mitsubishileri göreceksin.
    Sandığından çok daha cefakar bir markadır.
    Civic e lafım yok, güzel otomobil ama. honda marka olarak bana hep daha avrupai gelir.
    Civic güzel ama bana bişeyler fısıldamıyor.
    Benimle konuşmuyor.
    Şimdi sana tavsiyem git bir lancer a bin.
    Emin ol sana söyleyeceği çok şey var.
    Duygusal bir yorum ancak ne yazık ki mitsubishi ülkemizde tanınmıyor :( bu benü üzüyor.
    Japonyanın en köklü şirketlerinden birisdir.
    Atom, uzay, uçak ve diğer birçok ağır sanayi alanında faliyetler gösteren lokomotif bir şirkettir.
    Savunma sanayii ne olan ilgimden dolayı mitsubishi nin savaş ıçaklarını yakınen bilmekteyim.
    Bana dersen ki Honda kötü mü. kesinlikle değil.
    Ama ikisini ayıran en temel özellik mitsubishinin ülkemizde bilinmemesidir.
    ''Kia, proton bide mistubishi '' gibi dengi olmayan cümlelere malzeme olmaktadır.
    Oysa mitsubishi motor üretirken bu tür şirketler henüz portakalda vitamindiler.
    Eğer TR piyasasını düşünmüyor ve otomobilini ilk 5 sene satmak gibi bir planın yoksa sana şiddetle lancer tavsiye ederim.
    Yok ben alıcıyım biniciyim sonrada satıcıyım dersen. tabiki civic.
    Yani otomobilinle duygusal bi bağ kurabilen kullanıcılardansan asla LANCER ı es geçme.
    İç mekan kalitesinde şikayetler dillenmiş.
    Yakın zamanda Lancer a bindim. kullanmadım ama iç mekanı bi hayli yokladım.
    Civic zaten bildiğim bir otomobil. onu da biliyorum.
    Objektif olarak şunu söyleyebilirim ki kalite açısından lancer in eksik hiçbir yanı yok.
    Sorun dizayn ise bu tamamen kişisel bir tercih.
    Ancak lancer daha çekici diye düşünüyorum.
    Bu arada lancer a siyah iyi gider denmiş.
    Bu yine LANCER ı tanımamaktan kaynaklanıyor.
    Birçok otomobilde siyah asil gösteren bir renktir. Ancak söz konusu lancer ise cazibe BEYAZ la gelir.
    Lancer beyaza, beyaz lancer a çok yakışır.
    Siyah tercih ruhuna pek uymuyor benim nazarımda ama bu da tercihtir.
    Lancer içeri ses alıyor evet. ama bu ses değil o sizinle konuşuyor.
    Bu sesi sevmeyenler zaten lancer la konuşamayanlardır ki onlar direk civic seçmeliler.
    Aynı fısıltıyı colt ta da eski galant ta da lancer da da hissedersiniz.
    Hayatınıza LANCER girerse yeni dostunuzla mutluluklar dilerim.
    Eğer civic girerse yeni otomobiliniz hayırlı olsun.
    Kazasız sürüşler dilerim.

Biz bir grup insan bu aracı sevdik,mutluyuz.Bizden sonrada binlerce özel insan bu markayı sevecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Ne bekliyorsun ki uçsun mu arba? Cam kaldırma butonlarını ışık olmadan farkedemiyor musun? Önüne gelen plastikten şikayet ediyor. Ne yapıorsun plastiği mi sürüorsun anlamadım.Hesabınıza gelince 9 airbagi,bluetooth,abs,astc,tam otomatik klimayı aklınıza getirmiorsunuz. Çok önyargılısınız.

aracın iç malzeme kalitesinin tatminkar olma isteğinden daha doğal ne vardır....carisma bu konuda 15 yıl geriden geliyor
  • lancer....
  • araba çok agresif bakıyor yaf :) far yapıları gerçekten bu aracın mükemmel araba performans olarakta zaten çok güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcardak -- 21 Mayıs 2009; 13:16:47 >
  • bizde birde full auris var.onda da cam butonları aydınlatmasız.şimdi toyota da kötü araç mı yani???
  • giga seninle aynı fikirdeyiz. lancer bize göre bir efsane kesinlikle. bugün ilk alacağım araba olurdu, takip de ediyoruz hala. geçenlerde yeni mazda3 ü inceledim. lancerde eleştirilen ve olmayan tüm detay özellikler onda var, ama malesef ruh bulamadım mazdada. (mazdacılar kızmasın, bu benim kişisel duygusal kararım) lancer ise bir evo efsanesinin devamı, sevdiğimizden beğendiğimizden eleştiriyoruz burada, yoksa dacia markasında foruma girer orda sayar saydırırdık, daciaya. gerçek şu, insan sevdiği koyunun postunu yerden yere vururmuş. eleştirleri üzerinize alınmayın hemen.
  • mayıs satışları nasıl gidiyor acaba?35000 tl ye baz donanım lancer alan varmıki?
    tutulmayan,bilinmeyen bir araca benim milletim 35000,38000 vermez.isterse kralı olsun.

stok muabbeti başlar şimdi.
  • Lancer yeni köpek balığı dizaynıyla çok güzel görünüyor.Önceki hali de güzeldi .Bir ara Carisma modeline kurban gidiyordu.Evo sersi apayrı bir güzellik..

http://otolist.blogspot.com
    www.OTOMETREW.com
    http://panorama24.blogspot.com

• quote:

Orjinalden alıntı: antares07

mayıs satışları nasıl gidiyor acaba?35000 tl ye baz donanım lancer alan varmıki?
    tutulmayan,bilinmeyen bir araca benim milletim 35000,38000 vermez.isterse kralı olsun.

Bi de utanmadan ÖTV indirimi uygulanmış fiyatlardır diye yazmışlar,keriz arıyolar sanırım.
  • Ama bulabileceklerini sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: antares07

mayıs satışları nasıl gidiyor acaba?35000 tl ye baz donanım lancer alan varmıki?

Bi de utanmadan ÖTV indirimi uygulanmış fiyatlardır diye yazmışlar,keriz arıyolar sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: egunns

quote:

Ne bekliyorsun ki uçsun mu arba? Cam kaldırma butonlarını ışık olmadan farkedemiyor musun? Önüne gelen plastikten şikayet ediyor. Ne yapıorsun plastiği mi sürüorsun anlamadım.Hesabınıza gelince 9 airbagi,bluetooth,abs,astc,tam otomatik klimayı aklınıza getirmiorsunuz. Çok önyargılısınız.

aracın iç malzeme kalitesinin tatminkar olma isteğinden daha doğal ne vardır....carisma bu konuda 15 yıl geriden geliyor

isteğine bi lafımız yok ta malzeme kalitesi yüzünden aracı tamamen beğenmeyip direk silme ... işte bu doğal değil.

• Değerli forumdaşlar,
    Piyasa aracı almayıp, Lancer gibi modelleri tercih edenler özellikle internetten forumlardan aracı incelediğini ve kullanıcı yorumlarına büyük değer verdiğini, çoğununda aracın içine bakarken forumlarda okuduklarından büyük hayal kırıklığı yaşayacağını düşündüğünü hissediyorum ve aracın içini görünce açılarak yazılanlar gibi olmadığını söylüyorlar. İstek ve beklentiler kişiden kişiye değişir buna saygım var fakat bence abartıldığı gibi bir tablo yok. Farklı yorumlar geleceğinden, Mitsubishi camiasında satıcı olduğumdan kıyaslamalarımı yazmıyorum ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki aracı kullandıkça daha çok seviyorum hele hele rakiplerini kullanınca Lancer'ın değerini daha iyi anlıyorum.

Fiyat konusuna gelince, araçlar bahsedilen fiyatlardan satılmıyor, daha önce söylediğim gibi bu güne kadar da özellikle İstanbul'da Liste fiyatından çok nadir araç satılmıştır. Aramızda finansçı olan arkadaşlar mutlaka olduğunu düşünüyorum, bir finansçı forumdaşımızın Japon yeni kurunun değişiminin ne kadar olduğunu açıklamasını rica ediyorum.Aracın Japonya'da üretildiğini söylememe gerek yok sanırım

• Arkadaşlar konu hakkında iki cümlede ben edeyim...Ben bir Civic sahibiyim.Aynı zamanda çok büyük bi Caponcuyum.Şu dakikadan sonra Avrupalı araba almam...

Ben tam araba ararken piyasa Lancer girdi.. Neden almadın derseniz;

-Kafam gerçekten çok karışıktı.Türkiye'ye gireli daha 1 ay falan olmuş bi araç.Nedir ne değildir bilmiyorum
    -Yanımda bayiye götürdüğüm arkadaşım,bana aracın heryerinden dert yakındı.Yok bagaj kaplaması kötü,bak kapılar teneke gibi vs.
    -Neyse , test sürüşünü yaptım ve tamamıyla aşık oldum araca @Ciga95 'in dediği gibi konuşuyodu araba benimle,bi tane beyaz al benden,bi de spoiler taktır diyodu
    -Ancak almaya kalktığımda,Carismamı elden çıkarmamda yardımcı olmadı bayiler,söz verdikleri fiyatta durmadılar(Caramurat bu sırada çok yardımcı oldu sağolsun)
    -Ve sıfır Lancer parasına gittim Civic aldım.14,000kmde.

Sonuç;
    -Capon olduğu için memnunum sorunsuz,her yerde yardımcı oluyo bana
    -Lancer böyle yola koşturmak için çıkıcak gibi geliyo,Civic ise kaldırımda oturmaya çalışan çocuk gibi bakıyo
    -Civic'i çok daha iyi paraya satabilicem.Lancer'de öyle bi şansım olmayacaktı.
    -Ben açıkçası çok büyük kalite farkı görmüyorum iki araçta.Civic in iç konsolu daha fantazi tasarlanmış.Lancerin ki ise çok sade(Zevkler tartışılmaz)

Sonuç olarak,alıcaksan bakıcaksın lancere,seviceksin onu...Araba olarak görmiceksin.Çünkü öyle yaparsan hemen kıyaslamaya başlarsın...

Düşünenlere kesinlikle öneriyorum.Hiç yoktan geyik olsun diye yok bali mali demeden önce Köpekbalığının yol tutuşunu bi test etsinler...

Sevgiler,saygılar...Hayırlı günler.

• Lancer'i geçtim colt'un beyaz renginde bile ayrı güzellik var...Otoban Böcüğüm benim :D

@caramurat

Yeni kasanın CZT versiyonu TRye getirilmeyecek mi ?
  • Gelse çok ii olrdu valla.. 2.0 ve 3.0 motorlara meydan okumak lazım şımardılar D:
  • quote:

Gelse çok ii olrdu valla.. 2.0 ve 3.0 motorlara meydan okumak lazım şımardılar D:

passat 1.9 tdi'a virajlı yolda colt yazısı okutuldu.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.