Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçta alçalma ile birlikte fiber ürünlerin daha hassas olduğunu da düşünürsek Tümsekli ve çakıllı yollarda daha çabuk çizilip hasar göreceğinden kendi görüşüm çok sağlıklı olmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Özür dilerim ben yanlış bakmışım
    122 hp TSİ 0-100 : 10.5
    109 hp lncer 0-100: 11.6 :S yani passat ksnlikle geçer diorsunuz :.

Hayır sürücü geçer diyoruz.
  • quote:

Özür dilerim ben yanlış bakmışım
    122 hp TSİ 0-100 : 10.5
    109 hp lncer 0-100: 11.6 :S yani passat ksnlikle geçer diorsunuz :.

sürücü faktörüde var tabi passattaki sürücü deneyimsiz ise lancerde gecebilir her şey sürücü faktörü araç bahane
  • Tşkler..
  • quote:

Çukurlu ve tümsekli yollarda lancere bodykit önerir misiniz?? sonuçta arabada bi miktar alçalma olacak arabaya bi zararı olmaz mı??

ABS plastik türevi bir bodykit olsa aslında fazlada endişelenmeye gerek olmaz...Ama TRde yolların durumu malum biraz
  • klima kontrolleri gerçekten güzel
  • herşeyi çok güzel abisi :)
  • arkadaşlar benim aracın el freninden çok ses çıkıyor ve rahatsız oluyorum ne yapmam lazım? El frenini kaldırdığımda sanki kuwwetsizmiş gibi balatalardan ses çıkıyor araç birazcık olsun kayıyor. Normaldir diyebilirsiniz ama diğer araçlarda bu sese hiç rastlamadım.
  • Bollamıştır servise götür gerdir. bir şey kalmaz. zamanla boşluoyr. benim araç bir gün öyle yokuş aşağı kaymaya başladı. zor durdum önüne.
    quote:

arkadaşlar benim aracın el freninden çok ses çıkıyor ve rahatsız oluyorum ne yapmam lazım? El frenini kaldırdığımda sanki kuwwetsizmiş gibi balatalardan ses çıkıyor araç birazcık olsun kayıyor. Normaldir diyebilirsiniz ama diğer araçlarda bu sese hiç rastlamadım.
  • Daha 18.000 de yaaw ne çabuk bolladı anlamadım . Bi servise göstereyim..
  • Ben bi 4000 de bir de 12.000 de sıktırmıştım. Oluyor yani.

quote:

Daha 18.000 de yaaw ne çabuk bolladı anlamadım . Bi servise göstereyim..
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Şubat 2010; 0:09:03 >
  • Lancer Sport Sedan Aksesuarlı çekimlerim

• yakın akraba almış ,inceleme fırsatım oldu ama bende hayal kırıklığı yaratttı ya çok şey umduk ondan hevesimiz kırıldı yada hakikaten aracın dışı bende kalite var derken içi sizi üzüyor,özellikle plastik kalitesi beniz üzdü mesala cam kaldırma butonlarına gece farkedilmesi için lamba dahi koymamışlar ,yani anlıycanız ben bu araçtan pek hoşlanmadım
  • Ne bekliyorsun ki uçsun mu arba? Cam kaldırma butonlarını ışık olmadan farkedemiyor musun? Önüne gelen plastikten şikayet ediyor. Ne yapıorsun plastiği mi sürüorsun anlamadım.Hesabınıza gelince 9 airbagi,bluetooth,abs,astc,tam otomatik klimayı aklınıza getirmiorsunuz. Çok önyargılısınız.
  • Bir saat önce bir müşterim geldi ve söylemiş olduğunu aynen söyliyim
    "Aracın içi beni dışından çok etkiledi, forumlarda yazılanları okuyunca içini berbat bekliyordum ama içini görünce alım kararım netleşti"
    Kararlar ve tercihler kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir ama bence aracın içi söylenilenlerin aksine gayet güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Bir saat önce bir müşterim geldi ve söylemiş olduğunu aynen söyliyim
    "Aracın içi beni dışından çok etkiledi, forumlarda yazılanları okuyunca içini berbat bekliyordum ama içini görünce alım kararım netleşti"
    Kararlar ve tercihler kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir ama bence aracın içi söylenilenlerin aksine gayet güzel

Kardeş satmana bak,beğenen beğeniyor,Çekiyorlar bali'yi,hapı gelip bişeyler yazmış olmak için yazıyorlar..Daha iyisi şamda kayısı

• quote:

Ne bekliyorsun ki uçsun mu arba? Cam kaldırma butonlarını ışık olmadan farkedemiyor musun? Önüne gelen plastikten şikayet ediyor. Ne yapıorsun plastiği mi sürüorsun anlamadım.Hesabınıza gelince 9 airbagi,bluetooth,abs,astc,tam otomatik klimayı aklınıza getirmiorsunuz. Çok önyargılısınız.

hocam bir sakin ol bukadar fanatik olmana gerek yok önemli olan bu aracı alan arakadaşların mutlu olması herkesin zevki farklı ,bende şahsi fikrimi söyledim ,ne var bukaadar abartıp hop oturup kızacak kadar anlamadım,mitsubushi fabrikası seninmi de bukadar kızdın,arkadaşlar biraz sakin olalım,abartmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

quote:

Kardeş satmana bak,beğenen beğeniyor,Çekiyorlar bali'yi,hapı gelip bişeyler yazmış olmak için yazıyorlar..Daha iyisi şamda kayısı

hocam sana dicek bişey bulamıyorum herkesi balici yaptın ,yani insanları bilip bilmeden karalamak bu kadar kolay senin için,insana değer verin ki değer verilmeyi hakedin,neddiim ki başka,üzücü olan bu psikolojik durum halkımızın genel problemi,herkesin bir insan evladı olduğunu unutuyoruz,her an herkesi bir anda düşman kategorisine koyuyoruz,birbirimize olan saygıdan eser yok,çok şeyler kaybetmişiz,neyse boşveeerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 19 Mayıs 2009; 20:59:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

quote:

Bi balici olmadığımız kalmıştı : )

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.