Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçenlerde bir mazda 6 ile kapıştım.her virajda daha da fark attım.adam en son pes etti.

o seninle kapışmamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

quote:

geçenlerde bir mazda 6 ile kapıştım.her virajda daha da fark attım.adam en son pes etti.

o seninle kapışmamıştır.

ya bayılıyorum bu foruma biri caddyle 220 yapıyor diğeri jettayla 240-260 gidiyor.Arkadaşta hayal dünyasında yaşıyor galiba mazda 6 geçmiş lancerla
  • seviye lütfen........
  • quote:

Orjinalden alıntı: han01

quote:

Orjinalden alıntı: cottonmurat

öncelikle; üslup konusunda bana ders vermeden önce sen 2. viteste 120ye çıkıyosundur lafınızı irdeleyin.. vee.. sayın sansansan nickli kardeşim senin yaşadığın yerde her segment araç için farklı caddeler var galiba. benim yaşadığım türkiyede her segment araç aynı caddelerde, aynı şeritlerde ve aynı kırmızı ışıklarda durur. bir yanlışınızı da düzelteyim. a segmenti küçük ekonomik araçlara denir. wv caddy van kategorisine girer otomobil değil.(bu segmentin tam adı da: car derived van dir. anlamı ise otomobilden türevlenmiş-türetilmiş van) herneyse ne demiştim hepimiz aynı trafikte araç kullanıyoruz, wv caddy gelip caddede rahatsız edince sen ticari araçsın senle kapışmam diye pankart kaldıramadığımıza göre kapışma olayına girilmek isteniyorsa güçlü bir donanımla her segment araç sahibi terbiye edilebilir. herneyse benim düşüncem trafikte kapışmak isteyen kişi kasası motoruna ağır gelen lancerı almasın. olayın özü bu. size bir öneride bulunayım. ya hiçbir araçla kapışmaya girmeyin lancerla ya da NOS taktırın.. elimdeki broşürden baktım 0-100ü 11.6sn lancerın. şimdi şu videoyu seyredin chipli wv caddy 0-100ü 9.3 sn..

http://videos.streetfire.net/video/Vw-Caddy-Chip-Bael-Tuning_170759.htm?ref=49891106-bf9d-4647-aa69-9aa2005dabe7

çok iyi niyetli olarak tavsiye ediyorum, umarım yanlışlıkla chipli bir caddy ile kapışıp altında binekle ticariye rezil olmazsın sansansan..

son olarak bazı yerlerde ayrı düşsek de sansansan arkadaşa katılıyorum.. lancer gibi hantal bir araçla olmasa da binek ile ticari kapışır neden kapışmasın?

quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Ya ewet anlamlı olan mesajları siz yazıorsunuz. A segment türündeki araçları C segmentindeki araçla karşılaştırmanız performanstan anladığınızı gösterior zaten.Spor araçlardan inip lancere binerseniz performans söz konusu olamaz. Başka bi araçla kapışmaktan kastınız spor araçtır zaten o nedenle korkun.Ha çok meraklıysanız spor araçlarla karşılarştırmaya ewo su war tahminimce yeterli gelecektir. 2. viteste pati şahinle de yapılır dizele gerek yok bu konuda.Zaten dizelin torkuna bi lafım yok o nedenle caddy le karşılaştırdım. Dikkate ve üsluba gelince kendi söküğünüzü dikin sonra söylerseniz etkili olcaktır. İyi günler

0-100 11.6 sn iyidir.araçları sadece motor hacmi olarak değerlendirmek yanlış olur.önemli olan üretilen güç ve bu gücün alt devirlerden itibaren nasıl kullanıldığıdır.ayrıca bir önemli faktör daha var;yol tutuş.kimse bundan bahsetmemiş.geçenlerde bir mazda 6 ile kapıştım.her virajda daha da fark attım.adam en son pes etti.

0-100 9.3 saniye denildiğinde işin binekliği ticariliği kalmıyor. 0-100 hızlanma süresi 9.3 saniye olan bir 4 tekerleklinin gerisinde kalmak sadece Lancer'a mal edilmemeli.

Örnek
    0-100 değerleri
    Civic Sedan 9.96sn
    Fiat Linea T-jet 9,88sn
    Subaru İmpreze 2.0R 9,53sn
    Peugeot 307 1.6 HDİ 10,55sn
    Ford Focus 1,6 TDCİ 10,40sn
    Bmw 1.16i 10,4sn
    Kia Ceed 1,6 CVVT 10,3sn
    Saab 9-3 TiD 10,21sn
    Audi a3 1.4 t 10,21 sn
    -------------------------------------------------------------------
    Bunlarında tamamının 0-100km/h süresi 11 sn üstünde.
    Toyota Auris D-4D
    Citroen C4 1,6 Sedan
    Renault Clio 1,4
    Nissan Note 1.6 Otm
    Ford Fushion 1,6i Otm.
    Kia Cerato 1,6 dizel
    Lancia Ypsilon
    Nissan QashQai 1,6
    Ford Yeni Mondeo 1.6
    Opel Astra 1,6 mt
    Peugeot 308 Hdi
    Citroen C4 1,6 HDİ
    Hyundai i30 Crdi
    Mitsubishi Lancer 1.5 mt
    Hyundai Era Crdi
    Toyota Auris 1.6
    Kia Rio 1,5

O halde bu araçların hiç biri chipli ve 0-100 değeri 9,3 sn olan bir 4 tekerlekliye rakip gösterilemez. Olay Lancer'ın performans zayıflığı değil turbo dizel bir motorun chip tuningle neler yapabildiği.

Işıklarda rakibini geride bırakmak için önemli olan 0-100 km/h süresi değil 0-400 m süresidir zaten.
    Burada da 0-400 verileri var. Lancer'ın rakipleri arasında performans fakiri olmadığı açık ortada.
     YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: cottonmurat

öncelikle; üslup konusunda bana ders vermeden önce sen 2. viteste 120ye çıkıyosundur lafınızı irdeleyin.. vee.. sayın sansansan nickli kardeşim senin yaşadığın yerde her segment araç için farklı caddeler var galiba. benim yaşadığım türkiyede her segment araç aynı caddelerde, aynı şeritlerde ve aynı kırmızı ışıklarda durur. bir yanlışınızı da düzelteyim. a segmenti küçük ekonomik araçlara denir. wv caddy van kategorisine girer otomobil değil.(bu segmentin tam adı da: car derived van dir. anlamı ise otomobilden türevlenmiş-türetilmiş van) herneyse ne demiştim hepimiz aynı trafikte araç kullanıyoruz, wv caddy gelip caddede rahatsız edince sen ticari araçsın senle kapışmam diye pankart kaldıramadığımıza göre kapışma olayına girilmek isteniyorsa güçlü bir donanımla her segment araç sahibi terbiye edilebilir. herneyse benim düşüncem trafikte kapışmak isteyen kişi kasası motoruna ağır gelen lancerı almasın. olayın özü bu. size bir öneride bulunayım. ya hiçbir araçla kapışmaya girmeyin lancerla ya da NOS taktırın.. elimdeki broşürden baktım 0-100ü 11.6sn lancerın. şimdi şu videoyu seyredin chipli wv caddy 0-100ü 9.3 sn..

http://videos.streetfire.net/video/Vw-Caddy-Chip-Bael-Tuning_170759.htm?ref=49891106-bf9d-4647-aa69-9aa2005dabe7

çok iyi niyetli olarak tavsiye ediyorum, umarım yanlışlıkla chipli bir caddy ile kapışıp altında binekle ticariye rezil olmazsın sansansan..

son olarak bazı yerlerde ayrı düşsek de sansansan arkadaşa katılıyorum.. lancer gibi hantal bir araçla olmasa da binek ile ticari kapışır neden kapışmasın?

quote:

Orjinalden alıntı: sansansan

Ya ewet anlamlı olan mesajları siz yazıorsunuz. A segment türündeki araçları C segmentindeki araçla karşılaştırmanız performanstan anladığınızı gösterior zaten.Spor araçlardan inip lancere binerseniz performans söz konusu olamaz. Başka bi araçla kapışmaktan kastınız spor araçtır zaten o nedenle korkun.Ha çok meraklıysanız spor araçlarla karşılarştırmaya ewo su war tahminimce yeterli gelecektir. 2. viteste pati şahinle de yapılır dizele gerek yok bu konuda.Zaten dizelin torkuna bi lafım yok o nedenle caddy le karşılaştırdım. Dikkate ve üsluba gelince kendi söküğünüzü dikin sonra söylerseniz etkili olcaktır. İyi günler

A segmenti araç derken caddy i değil mini yi kastettim.Sizin özel okuldaki araçlarla karşılaştırmanız anlamsız zaten.Her aracın performansı kendi sınıfına göredir.Ama Ferrariden inip şahine binerseniz performans ın p sini farketmezsiniz.Lancer de performans eksikliği yok en azından caddy i geçemeyecek kadar.Lancerin motoru kasasına ağır gelseydi 220-230 u dewirmezdi.Lanceri yapanlar sizin kadar düşünüyordur merak etmeyin.Bu motoru seçmelerinin amacı da yakıt tasarrufudur.Ki sizde yakıt derdi olmasa gerek.Ve az da olsa dikkat ettiyseniz benim sorduğum soruda chip söz konusu değildi. 105 PS Caddy Ve 110 Ps lancer i karşılaştırdım.Zaten supremum kardesim güzel bi şekilde ifade etmiş.Sizin megane özel üretim midir bilmiyorum ama başta aracınızı eleştirin.Lancer size göre her ne kadar hantal olsa bile meganeyi Hawada karada Yer.Buna bi itirazınız olmasa gerek.Bence siz lancer almayın PORSCHE güzel seçim olacaktır.Hantal değil,çok yakıyor,Şehir turu ve Modifiye için elverişli.Wergisi çok.Tam size göre.Supremum kardesimin de belirttiği gibi Megane dci TURBO 0-100 12.56 sn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansansan -- 5 Haziran 2009; 22:52:06 >

• bir insana gerçek hayatta sen diyebilmek için bir samimiyet bir paylaşım gerekirken gelinen nokta çok üzücü. sevgili mitsu dostları bizler ne kullandığımızı, araçlarımızın kapasitesini daha da önemlisi yaşattığı güzellikleri koruyalım diyorum. sukunet ve huzur içinde forumlar diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laprace

quote:

quote:

o seninle kapışmamıştır.

ya bayılıyorum bu foruma biri caddyle 220 yapıyor diğeri jettayla 240-260 gidiyor.Arkadaşta hayal dünyasında yaşıyor galiba mazda 6 geçmiş lancerla

sen bizim gibi araba kullanmayı hayal bile edemiyorsun demek ki.söylediklerinden bu sonuç çıkıyor.at sahibine göre kişner.sen atını kişnetemiyorsan biz ne yapalım.ben lancerle 220 yaparım sen belki bmw ile 150 yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi han01 -- 6 Haziran 2009; 10:44:26 >

• plakamı arkadan okuyan o mazda 6 yı kullanan gençler sizmiydiniz yoksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: han01

plakamı arkadan okuyan o mazda 6 yı kullanan gençler sizmiydiniz yoksa...

yakında bir piste ihtiyacımız olacak kanaatindeyim han01 ufukta düello görünüyor
  • Orjinalden alıntı: han01

o seninle kapışmamıştır.

sen bizim gibi araba kullanmayı hayal bile edemiyorsun demek ki.söylediklerinden bu sonuç çıkıyor.at sahibine göre kişner.sen atını kişnetemiyorsan biz ne yapalım.ben lancerle 220 yaparım sen belki bmw ile 150 yapamazsın.
    [/quote

önce şöyle söyliyeyim o geçtiğin mazda 6 daki ben değildim.Ayruca benimle ne alakası var onu da anlamış değilim.Ama mazda 6' ile yarışamassın zira mazda 6 senin arabandan her şeyiyle daha üstün bir araba.Ayrıca yeni kasa lancer kullandım hiçte atik bir araba değildi çok yavaş hızlanıyor kısacası mazda 6 senle yarışmamış sen yarıştığını sanmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 7 Haziran 2009; 12:47:16 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 4:56:26 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 4:57:45 >
  • Orjinalden alıntı: forumnik

o seninle kapışmamıştır.

[/quote

önce şöyle söyliyeyim o geçtiğin mazda 6 daki ben değildim.Ayruca benimle ne alakası var onu da anlamış değilim.Ama mazda 6' ile yarışamassın zira mazda 6 senin arabandan her şeyiyle daha üstün bir araba.Ayrıca yeni kasa lancer kullandım hiçte atik bir araba değildi çok yavaş hızlanıyor kısacası mazda 6 senle yarışmamış sen yarıştığını sanmışsın

seninle şu alakası var çok zoruna gitmiş gibi davranıyorsun.ayrıca yazdıklarımdan bir sonuç çıkaramamışsın.çıkarsaydın hala adamın benimle yarışmadığını idda etmezdin.biraz daha dikkatli oku yazdıklarımı bazı insanlar bir okuyuşta anlayamazlar.sen birkaç kez oku belki anlarsın.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi han01 -- 8 Haziran 2009; 14:52:04 >
  • yaa bayılıyorum bu forumlara.okuduğunu anlamayan insanlarda var aramızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi han01 -- 8 Haziran 2009; 14:51:14 >
  • konu nerden nereye gelmiş
  • @han01:rahat ol ben okuduğumu çok rahat anlıyorum.Asıl sen anlamıyorsun sana diyorum ki Mazda 6 senin arabandan çok daha iyi ve hızlı bir araç ama sen bunu anlamıyorsun.Bence okuduğunu anlamayan sensin.Ayrıca hiçte zoruma gitmedi mazda6 yı geçmenden banane benle ne alakası var.
  • Arkadaşlar gerçekten buradaki seviye gerçekten çok düşmüş...

Bence sebebi bazı arkadaşların çok komik bir tartışmaya girmesi,

Lancer motor hacmi 2000 cc. bi aracı geçemeseydi..(mazda 6 olayı için) ne diyecektiniz, çok yavaş falan mı?

Bence Lanceri ön plana çıkaran "Yol tutuşu ve Yakıt tüketimi"'dir.

Hayırlı günler.
  • quote:

@han01:rahat ol ben okuduğumu çok rahat anlıyorum.Asıl sen anlamıyorsun sana diyorum ki Mazda 6 senin arabandan çok daha iyi ve hızlı bir araç ama sen bunu anlamıyorsun.Bence okuduğunu anlamayan sensin.Ayrıca hiçte zoruma gitmedi mazda6 yı geçmenden banane benle ne alakası var.

yol tutuş dedim anlamadın!sürücü faktörü dedim anlamadın!hala diyorsun ki çok daha iyi çok daha hızlı.sen ordamıydın ben adamla kapışırken.neyin yorumunu yapıyorsun.sanane.ben yalan mı söylüyorum burda.biraz saygılı ol.görmediğin bir olay hakkında kendi kafandan yorum yapma..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Arkadaşlar gerçekten buradaki seviye gerçekten çok düşmüş...

Bence sebebi bazı arkadaşların çok komik bir tartışmaya girmesi,

Lancer motor hacmi 2000 cc. bi aracı geçemeseydi..(mazda 6 olayı için) ne diyecektiniz, çok yavaş falan mı?

Bence Lanceri ön plana çıkaran "Yol tutuşu ve Yakıt tüketimi"'dir.

Hayırlı günler.

diline sağlık.birşey yazdık adamlar dalga geçer gibi yorum yazmışlar.hepi topu mazda 6.duyan da ferrari sanacak
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.