Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manisa_tr arkadaşımız her şehire uygun, kültürünü yansıtan güzelliklerle tanıtmış. takdirle karşıladım. manisa için nasıl bir yakıştırma olurdu sayın arkadaşım? konya da ki araçlar için depoya etli ekmek mi koyacağız? trabzon= nataşa benzetmesi çok iğrenç.

benzine zam geldi. demekki lancer almamak lazım
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Şubat 2010; 0:20:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilke42

benzine zam geldi. demekki lancer almamak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

quote:

Orjinalden alıntı: kaptan69

benzin olmuş 3.25 bundan sonra lancer alınmaz ,az kalsın alıyordum

İnsanın geceyarısından sonra uykusu gelmeye başlayınca,aynı arkadaş gibi konuşmaya başlıyor.

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

bu test verileri saçma
    0-100 11.13 sn 60-100 11.15 sn bu nasıl oluo acaba?

• Yeni Lancer Sport Sedan Inform donanım 1.8 bodykit aksesuarıyla kaya grisi

• Arkadaşlara duyurulur,fiat/performans
    http://www.sahibinden.com/WQQaXQQ13536377WQQpXQQdisplayitem

• arkadaşlar bende lancer yok ilerde birgün lancer alırsam kesinlikle böyle yapacağım.deseptikonlara benzetmeye çalıştım arabayı. lancer transformers konsept.fikir bana aittir.amatör araba tasarımı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 16 Haziran 2009; 16:00:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tween25

arkadaşlar bende lancer yok ilerde birgün lancer alırsam kesinlikle böyle yapacağım.deseptikonlara benzetmeye çalıştım arabayı. lancer transformers konsept.fikir bana aittir.amatör araba tasarımı yapıyorum

gayet iyi,ön camda ne var öyle,kara bişey.Afedersin deseptikon nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 16 Haziran 2009; 17:43:57 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 19:31:24 >
  • , Ben buna transformers deseptikon lancer konsept diyorum bu bana aittir..Benden önce yapan varmı hiç bir fikrim yok ama kesin vardır diyorum ona da katılıyorum.. ama lancer deseptikon konsept diye bişey göremedim.lancer deseptikon konsept varsa gösterin samimiyim..youtube videoyu izledim gerçekten müthiş olmuş ama bu benim kopyaladığım anlamına gelmez. aynı fikri farklı kıtalarda farklı insanlar düşünebiliyor. kesinlikle benim fikrim'de özgün her zaman arkasındayım fikrimin.kimsede bana hırsız muamelesi yapmasın zaten ben bu işten ekmeğimi kazanıyorum kariyerimi zedeleyecek kadar faul hareket yapmam. İlk önce vw scirocco aklıma geldi çünkü oda kızgın bakan araba..daha sonra lancer uygulamaya başladım

Bunu noble.m12 gto .ye starwars stormtrooper concept yapmış adam.arabayı bembeyaz yapmış.harika olmuş...çok beğendim benimde ordan aklıma geldi..yaş otuzu aştı ama kendim 3d çizim tasarım animasyon işi ile uğraştığım için..bunlar hali ile sıcak sıcak beynimizde duruyor..deseptikonu bile bile yazdım:)

muhtemelen avrupada herhangi bir modifiye firması yapsa bunu kimse ağzını açamaz hayran hayran bakardık ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 16 Haziran 2009; 22:42:16 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 19:33:40 >
  • ok.
  • Yeni fiat listesi 19.06.2009
    -------------------------------
    lancer inform m/t 38.029
    lancer inform a/t 40.483
    lancer invite m/t 41.933
    lancer invite a/t 44.389
    lancer intence a/t 57.869

Yorum yok.ilgilenenlere duyurulur.
  • Kıyaslama yapmak için diğer en çok satılan japon markaların 19.06.2009 listeleri.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Corolla 1.6 Comfort 38,250
    Corolla 1.6 Comfort M/M 40,200
    Corolla 1.6 Elegant 42,650
    Corolla 1.6 Elegant M/M 44,600
    Corolla 1.6 Elegant M/M VSC+Xenon 47,400
    Corolla 1.6 Comfort A/T 40,200
    Corolla 1.6 Elegant A/T 44,600
    Corolla 1.6 Elegant A/T VSC+Xenon 47,400
    Corolla 1.6 Comfort LX M/T 36,000
    Corolla 1.6 Comfort LX A/T 38,050
    Corolla 1.6 Comfort LS A/T 41,050
    Corolla 1.6 Elegant LS A/T 45,050
    Civic dream m/t 38,153
    Civic dream a/t 40,305
    Civic premium m/t 42,241
    Civic premium a/t 44.395
    Civic elegance m/t 44.395
    Civic elegance a/t 46,547

Tüm otomotiv firmaları çıldırmış durumda,Talep patlaması var herhalde,dengelemeye çalışıyorlar.

• Allah bu fiyatı biçenlere akıl-fikir, bayilere kolaylık versin..
  • isteyene vereceksin bence otomobilcilerin bir kabahatı yok bende olsam sokardım kazığı...
  • OTV indiriminin yapılma nedeki kriz ortamının gerçekleşmiş olması ve kriz döneminde para hareketlerinin, iniş ve çıkışların yarattığı etkiler, yansımalarının olumsuz etkilerinden kurtulmak amaçlıydı ve piyasaya büyük katkısı oldu. Malesef aynı ortam hala devam ediyor ve Devlet OTV indirimini krizden dolayı bir anda %18 den %37 ye çıkarmak yerine ikinci bir destek paketi ile ortasını bularak %27 ye çıkardı ve Eylül 15'te %37 lik ÖTV oranları ile devam edilecek. Buraya kadar herşey iyi güzel görünse bile birçok markanın stoğunda hala satabileceği araç malesef yok.
    Krizin ne kadar deha devam edeceği öngörüsünü doğru tahmin edip o şekilde yatırımlarını gerçekleştiren, dünya piyasalarından, global krizin etkilerinden nasıl etkileneceğini doğru tamin eden, krizin süresini doğru tahmin edip krizi yönetebilen bu süreçten başarı ile çıkacaktır.
  • Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• Sezon finali mi werdiniz ya 2 haftadır tık yok :D
  • bencede baya bir durgunluk var, mitsu bölümünde.. tatilde galiba millet.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.