Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaptan69

benzin olmuş 3.25 bundan sonra lancer alınmaz ,az kalsın alıyordum

siz birtek lancerdan degil birkaç milyon çeşit araçtan uzak durmalısınız bence.sanki benzini sadece lancer kullanıyor,digerleri su yakıyor.
  • lancercılarda iş yok ya
  • temsa lancer fiatlarında indirime gitmiş.Duyurulur diğer araçların b segmenti fiatına lancer vermeye başlamış.
  • benzin fiyatları bu kadar yükselmişken lancer almanın tam zamanı
  • en cansız marka bölümü burası olsa gerek. mitsubishisine kavuşanlar, resimler yorumlar tecrübe paylaşımı bekliyorum sizlerden.

önümüzdeki aylarda büyük bir problem çıkmazsa lancer alacağım. ve lancer hakkındaki tüm sayfaları okudum ama kullananlar yeterince anlatmamış.

artıları eksileri neler? ben test sürüşünde c sınıfından biraz lüks ve konfor beklerken, konfordan biraz alınıp sportifliğe verildiğini hissettim.koltuklar ve süspansiyon çok rahat gelmedi spor araç hissi verilmiş.ama tabiki bu beni asla vazgeçiremedi.bayinin söylediğine göre 2008ler daha kötüymüş motor izolasyonları zayıfmış. 2009da bu yönde iyileştirmeler yapılmış. konfor olayı uzun yolda problem yaratıyor mu? uzun yola gidip sesten ve sert süspansiyondan rahatsız olan var mı?

uzun uzun tüm tecrübelerinizi merak ediyorum açıkçası arkadaşlar.

ve tabiki modifiyeye en müsait araçlardan birine neler yaptınız?

ben şu araca hayran kaldım:http://www.sahibinden.com/3900_km_de_2009_siyah_lancer-22WQQaXQQ15038531WQQpXQQdisplayitem

ben de alır almaz da sis ve farları şuna benzetmeye çalışacağım.

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsulover -- 30 Temmuz 2009; 0:28:48 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 19:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitsulover

en cansız marka bölümü burası olsa gerek. mitsubishisine kavuşanlar, resimler yorumlar tecrübe paylaşımı bekliyorum sizlerden.

önümüzdeki aylarda büyük bir problem çıkmazsa lancer alacağım. ve lancer hakkındaki tüm sayfaları okudum ama kullananlar yeterince anlatmamış.

artıları eksileri neler? ben test sürüşünde c sınıfından biraz lüks ve konfor beklerken, konfordan biraz alınıp sportifliğe verildiğini hissettim.koltuklar ve süspansiyon çok rahat gelmedi spor araç hissi verilmiş.ama tabiki bu beni asla vazgeçiremedi.bayinin söylediğine göre 2008ler daha kötüymüş motor izolasyonları zayıfmış. 2009da bu yönde iyileştirmeler yapılmış. konfor olayı uzun yolda problem yaratıyor mu? uzun yola gidip sesten ve sert süspansiyondan rahatsız olan var mı?

uzun uzun tüm tecrübelerinizi merak ediyorum açıkçası arkadaşlar.

ve tabiki modifiyeye en müsait araçlardan birine neler yaptınız?

ben şu araca hayran kaldım:http://www.sahibinden.com/3900_km_de_2009_siyah_lancer-22WQQaXQQ15038531WQQpXQQdisplayitem

ben de alır almaz da sis ve farları şuna benzetmeye çalışacağım.

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

sis farları hoşuma gitmedi.fakat öndeki o krom çıta süper olmuş.başından beri aklımda var ama nerden temin ederim bilmiyorum

• krom çıta ralliart versiyonunda şu an var. mitsubishi üretiyor yani. getirtilebilir..

türkiyede bu işi yapan şirketler de var. krom kaplama diye aratırsanız bu işi yapan şirketlerin sitelerine ulaşmanız mümkün.
  • mitsulover cansız demekle doğru teşhis. bunu daha önce bende belirttim. en dandik arabanın bile forum sitesi yorumdan geçilmiyor. hele evo sahipleri hiç yazmıyor henüz daha lancerlenemedim. ama ben bile lancer sahibi gibi meraklıyım bu araca. alacağım ilk araba olacak Allah izin verirse. sadece acele etmiyorum. çünkü alsam da 4,5 ay daha kullanamam. C2H5OH dan dolayı trafik kaptı ehliyeti.
  • geçmiş olsun

artık biz araçları alınca yorumlarla doldururuz

alırsan ilk şunu taktır araç sıınıf atlıyor değişiyor resmen

http://www.x-factordesign.com/automirror

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

mitsulover cansız demekle doğru teşhis. bunu daha önce bende belirttim. en dandik arabanın bile forum sitesi yorumdan geçilmiyor. hele evo sahipleri hiç yazmıyor henüz daha lancerlenemedim. ama ben bile lancer sahibi gibi meraklıyım bu araca. alacağım ilk araba olacak Allah izin verirse. sadece acele etmiyorum. çünkü alsam da 4,5 ay daha kullanamam. C2H5OH dan dolayı trafik kaptı ehliyeti.

• quote:

C2H5OH dan dolayı trafik kaptı ehliyeti.

ben demedim mi İbrahim, alkol adamı yaya bırakır diye :)
  • quote:

geçmiş olsun

artık biz araçları alınca yorumlarla doldururuz

alırsan ilk şunu taktır araç sıınıf atlıyor değişiyor resmen

http://www.x-factordesign.com/automirror

quote:

mitsulover cansız demekle doğru teşhis. bunu daha önce bende belirttim. en dandik arabanın bile forum sitesi yorumdan geçilmiyor. hele evo sahipleri hiç yazmıyor henüz daha lancerlenemedim. ama ben bile lancer sahibi gibi meraklıyım bu araca. alacağım ilk araba olacak Allah izin verirse. sadece acele etmiyorum. çünkü alsam da 4,5 ay daha kullanamam. C2H5OH dan dolayı trafik kaptı ehliyeti.

Ayna komple'mi değişiyor,yoksa bu bir aparatmı.

• ayna kutusu komple değişiyor. yabancı forumlarda montajını resimli olarak incelemiştim. ama aynanın ayna kısmı geliyor mu onu bilmiyorum..
  • quote:

ayna kutusu komple değişiyor. yabancı forumlarda montajını resimli olarak incelemiştim. ama aynanın ayna kısmı geliyor mu onu bilmiyorum..

Türkiyede varmı acaba,kaç liradır.
  • bu sadece lancer için özel üretilmiş. elektriksel bağlantıları lancer için özel yapılmış.türkiyede olduğunu sanmıyorum..

sitede 190 dolar, yaklaşık 20-50 dolar arası da kargosu tutar diye tahmin ediyorum..
  • quote:

bu sadece lancer için özel üretilmiş. elektriksel bağlantıları lancer için özel yapılmış.türkiyede olduğunu sanmıyorum..

sitede 190 dolar, yaklaşık 20-50 dolar arası da kargosu tutar diye tahmin ediyorum..

ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiGa95

quote:

bu sadece lancer için özel üretilmiş. elektriksel bağlantıları lancer için özel yapılmış.türkiyede olduğunu sanmıyorum..

ok.

yukarı
  • Arkadaşlar lancerin bluetooth handsfree sisteminde arayanlarla araçtan konuşabiliyoruz. BEnim tel aracın bluetooth sistemine bağlıyken,, telde müzik açtığımda lütfen bekleyin yazısı çıkıyor ve telden çalmıyor. Belki araçta çalar diye düşündüm ama olmadı. Lancerdeki Bluetooth yardımıyla telden açtığımız şarkyı araçta dinleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansansan

Arkadaşlar lancerin bluetooth handsfree sisteminde arayanlarla araçtan konuşabiliyoruz. BEnim tel aracın bluetooth sistemine bağlıyken,, telde müzik açtığımda lütfen bekleyin yazısı çıkıyor ve telden çalmıyor. Belki araçta çalar diye düşündüm ama olmadı. Lancerdeki Bluetooth yardımıyla telden açtığımız şarkyı araçta dinleyebiliyor muyuz?

kardeş açıkcası dediğini denemedim. ama cihazları eşleştirdiğinde hizmet listesi yükleniyor gibi bir mesaj alıyorsun. o hizmet dahil olmayabilir. kaldı ki bluetooth ile konuşurken sadece ön sağ kolondan ses geliyor. yani müzik dinlemek için de çok kullanışlı olmayabilir. araç zaten mp3 çalıyor. aux bağlantısı da var. sanırım sadece meraktan soruyorsun. yoksa müzik çalarken ister cd ister radyo ister aux girişinden mp3 çalıyor olsun zaten müziği kapatıyor. ama madem dedin ben de bir deneme yapayım yarın. bakalım aracın bluetooth kitini telefon kulaktık olarak algılayacak mı.

• agırlık elbette güvenlik...

tır kullanıyomm
    %500 güven...

ister bmv, ister volvo,
    ister mersedes......

agırlık güvenlikteki önemli faktörlerden biri...
    bu nedenle
    araçları kendi sınıfındaki araçlarla karşılaştırırlar.
    b - c sınıflarını karşılaştırmazlar.

b-b
    c-c
    d-d ile
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.