öff oda nesi tasarım böle olur işte canavar gibi olmuş bide buna 1.5 dizel bi motor manyak olur tasarımları gercekten cok hoş
muhtesem ya mitsubishi biliyor bu isi bi de colttaki 1.5 98 bg dizel motoru koysaydı lancere ah be ah
çok fazla yazı var ve okumaya vaktim yok yazdıysanız kusura bakmayın ama ingilizce türkçe çevirmeni ne demek onu anlıyamadım..
quote:Orjinalden alıntı: strong84 lancer sportback agresif sinirli yırtıcı ön tasarımı gerçekden süper dediğim gibi colt 1.5 150 bg koyucan buna tutabilene aşk olsun ön tasarım gerçekden 10 numara
quote:Orjinalden alıntı: evo9 quote:Orjinalden alıntı: strong84 lancer sportback agresif sinirli yırtıcı ön tasarımı gerçekden süper dediğim gibi colt 1.5 150 bg koyucan buna tutabilene aşk olsun ön tasarım gerçekden 10 numara yapmayin yaw super filan demissiniz sedan kasasinin konseptini gormedinizmi bu araba ile sedan konsept arasinda hic fark yok bole yapiyolar seri uretime gelene kadar igrenclesiyo buda ayni guncel lancer gibi olacak yani abartmaya gerek yok
quote:Orjinalden alıntı: ultrasln Her fuarda konsept araçlar böyle durur satışa çıktığı zamanda bişeye benzemez. evet normal lancerinda consepti ayniydi onu, herkes harika muthis derken ciliz bi lancer cikti bu araba bole ciksin forumdaki herkese benden lancer :)
kaliteli bir araca benziyor. onden bakinca skyline a benzettim. arka stoplar seatin bir modeline benziyor. guzel arac bence.
quote:Orjinalden alıntı: LİTEON Bugün şehirdışından istanbul'a dönerken 8tır dolusu yeni outlander gördüm hoş bir araç olmuş Bende geçen Sakaryadan İstanbula gelirken gördüm 4 tır. O gebzedeki 21 aracın karıştığı kazaya takılmıştım. Consept falan ama çok iyi tasarımlar.
quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles quote:Orjinalden alıntı: LİTEON Bugün şehirdışından istanbul'a dönerken 8tır dolusu yeni outlander gördüm hoş bir araç olmuş Bende geçen Sakaryadan İstanbula gelirken gördüm 4 tır. O gebzedeki 21 aracın karıştığı kazaya takılmıştım. Consept falan ama çok iyi tasarımlar. Bende adapazar'ından gelirken gördüm.