Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CEVRE OTOGAZ

Mitsubishi Lancer'ların Avrupa'da orijinal LPG li satıldığını biliyormuydunuz ?

• Arkadaşlar,

Ben satıcı yanıdık olduğu için plakasız bir aracı test etme şansı buldum. Bence araç tek kelimeyle mükemmel. Gerçekten D sınıfı bir araç boyutlarında, her ne kadar ön taraf S 40, arka taraf da Alfa 159' u andırsa da araç bütün olarak mükemmel bir dizayna sahip.

Sürüş keyfi çok başarılı. Motorundan gelen ıslık sesi gerçekten çok etkileyici, resmen EVO' nun hayaleti dolaşıyor aracın içinde. Özellikle ESP ve TCS' yi de denedim. Sürücü hatalarını çok başarılı şekilde telafi edebiliyor. iç kısımdaki malzeme kalitesi başarılı, optitron göstergeler özellikle akşam çok şık ve spor bir görüntü sergiliyor. müzik sistemi mükemmellikten uzak olmasına karşın yeterli... Body kitlerinin fiyatları henüz belli değil. 1,8 ve 2,0 D motorların Türkiye' ye getirilmesinin düşünülmediği bilgisini aldım. Nedeni de motor hacmine dayalı vergi sistemi...

Araçta çok enteresan özellikler varken, bazı olmazsa olmazlar ise yok. Mesela ön sis farı yok. Ama ESP var, Yağmur, far sensörü yok, elektrokrom dikiz aynası yok ama bluetooth var :))

Gene de fiyatı ile kıyaslanırsa oldukça dolu bir araç. Corolla' nın Comfort donanım seviyesinde alaşım jant bile vermediğini unutmayalım.

Ben ciddi anlamda almayı düşünüyorum.

• Maalesef çok ön yargılısınız. Opel ve Vw Türkiye' de ne yazık ki bu imajı oturtmayı başardı. Avrupa' da bizdeki kuş serisi araçlar kadar kaliteli sayılan bu araçlar Türkiye' de Doğus Oto ve Egem' im inanılmaz pazarlama stratejisi sayesinde hakettiğinden çok daha fazla değer görüyor. Öyle ki halkımız son zamanlarda PASSAT ile Mercedes E serisini kıyaslayacak kadar ileri götürdü işi. Ne diyelim. O araçlar sizin olsun. gerçek otomobiller de bizim...

quote:

Orjinalden alıntı: diesotto

Yine tipik bir japon. Pek bir numarası yok aracın malesef. Kokpitteki malzeme kaliteside vasat görünüyor. Bir VW, Opel kalitesi yok yine. Konforda da geride kalır bence. Fakat sorunsuzlukta Mitsubishi iyidir o ayrı. Fiyatıda pek ucuz sayılmaz. Kısacası bu arac tutmaz diyen arkadaslara katılıyorum. Aynı fiyata cok daha iyi alternatifler var cunku. Bu aracı alsanız 1-2 yıl sonra 10.000 ytl kaybedersiniz kesin. 2.eli kotu olur. Bir Honda Civic falan varken bunu almak pek mantıklı degil mesela.

• quote:

Orjinalden alıntı: TT768

Maalesef çok ön yargılısınız. Opel ve Vw Türkiye' de ne yazık ki bu imajı oturtmayı başardı. Avrupa' da bizdeki kuş serisi araçlar kadar kaliteli sayılan bu araçlar Türkiye' de Doğus Oto ve Egem' im inanılmaz pazarlama stratejisi sayesinde hakettiğinden çok daha fazla değer görüyor. Öyle ki halkımız son zamanlarda PASSAT ile Mercedes E serisini kıyaslayacak kadar ileri götürdü işi. Ne diyelim. O araçlar sizin olsun. gerçek otomobiller de bizim...

quote:

Yine tipik bir japon. Pek bir numarası yok aracın malesef. Kokpitteki malzeme kaliteside vasat görünüyor. Bir VW, Opel kalitesi yok yine. Konforda da geride kalır bence. Fakat sorunsuzlukta Mitsubishi iyidir o ayrı. Fiyatıda pek ucuz sayılmaz. Kısacası bu arac tutmaz diyen arkadaslara katılıyorum. Aynı fiyata cok daha iyi alternatifler var cunku. Bu aracı alsanız 1-2 yıl sonra 10.000 ytl kaybedersiniz kesin. 2.eli kotu olur. Bir Honda Civic falan varken bunu almak pek mantıklı degil mesela.

ne diyeyim aynen katılıyorum tt768 arkadaşım.

ayrıca tekrar hatırlatmak istiyorum lancerin inü S 40 a değil 2001-2003 mitsubishi galanttan esinlenmiştir.

daha önce resmini verdim bakabilirsiniz.

hayırlı günler.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 14 Şubat 2008; 19:36:26 >

• quote:

Maalesef çok ön yargılısınız. Opel ve Vw Türkiye' de ne yazık ki bu imajı oturtmayı başardı. Avrupa' da bizdeki kuş serisi araçlar kadar kaliteli sayılan bu araçlar Türkiye' de Doğus Oto ve Egem' im inanılmaz pazarlama stratejisi sayesinde hakettiğinden çok daha fazla değer görüyor. Öyle ki halkımız son zamanlarda PASSAT ile Mercedes E serisini kıyaslayacak kadar ileri götürdü işi. Ne diyelim. O araçlar sizin olsun. gerçek otomobiller de bizim...

doğru söze ne denir
  • Bence Lancer'i kategorize etmemek gerek. Millet Megane ile bilmem neyle karşılaştırmış. Bu aracın taliplileri farklı olur sanıyorum. Modalanmaya yakın çok güzel bir sokak arabası Bakalım talepler nasıl olacak ülkemizde
  • abi Toyota yada Honda turkiye de kendileri uretip satiyorlar honda uretim satis tamamen kendisinde.toyota onceden sabanci ya urettirip sattiriyordu uretimi aldi siparisi direkt veriyo satis baskisina dayayarak yoksa oda olmayacakti.mazda da oyle aynen toyota kalitesinde saglamligini biliriz ama yilda 5000 den fazla sattiramadilar mermerler elllerinden aldi japonlar mazda kendisi satmaya basladi.1 sene de inanilmaz satislara ulastilar.Mitsubishininde kaderi boyle.subaru toyota grubunda ama kendi nasil satabiliyo TR de bile mitsubishi dunyada kapis kapisama tr de anlattiklariniz gibi maaalesef.kim neden adi megane lara fiatlara yonelsinki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karayel_kara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

Direksiyondaki düğmelerin herhalde bizim Swift deki gibi aydınlatması yok

Kullanmayan bilmez,gece sürerken artık ara dur

• quote:

Orjinalden alıntı: rabies

quote:

doğru söze ne denir

kesinlikle katılıyorum ayrıca gidip görenler içerisinde resim çeken yokmu acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

quote:

ne diyeyim aynen katılıyorum tt768 arkadaşım.

ayrıca tekrar hatırlatmak istiyorum lancerin inü S 40 a değil 2001-2003 mitsubishi galanttan esinlenmiştir.

daha önce resmini verdim bakabilirsiniz.

hayırlı günler.

hayırlı günler.

Bu arabaya 1.5 motor yetiyomu gerçekten ?
    Bide otomatik olursa inanılmaz hantal olur diye düşünüyorum

• Canlı gördüm hç güzel değil, konsepte yazık olmuş, niye bu kadar kötü ypamışlar anlamadım. Zevksizlik...
  • Anlaşılan burdaki arkadaşlarla senin zevklerin ve estetik beğeni yargıları aynı değil.Tabiki düşüncene saygı duyuyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Canlı gördüm hç güzel değil, konsepte yazık olmuş, niye bu kadar kötü ypamışlar anlamadım. Zevksizlik...
  • Mitsubishi markası ilerlemede gerileme kaydetmezken bu subaru için geçerli değil malesef özellikle tasarım konusunda subaru eski tasarımlarını baya bir özletmiştir,japon firmalarından son dönemlerde en cok atak yapan sahsi görüşüm olarak Nissan dır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Canlı gördüm hç güzel değil, konsepte yazık olmuş, niye bu kadar kötü ypamışlar anlamadım. Zevksizlik...

katiliyorum konsept harikaydi bu cok ciliz olmus
  • sanki far kısmı s40 ları hatırlatıyor
  • yok bir daha resmini koymadan anlatamayacağım herhalde :)

lancer s40 tan filan değil 2001-2003 mitubishi galanttan esinlenmiştir.

ha volvo s40 galanttan esinlenmişmidir orasını bilmiyorum ama lancerin s40 ten esinlenmediği kesin

galantın resmi aşağıdadır.

• Sen ne kadar uğraşırsan uğraş insanlar Türkiye' de bırakın Galant'ı Mitsubishi'yi çok fazla bilmedikleri için S40 'a benzeteceklerdir. Dillere bu şekilde pelesenk olmuş bi kere ne yapsan değiştiremezsin.

Ha diğer olaya gelince s40 Galant'tan esinlenmiş olabilir, biliyorsunuz eski kasa s40 ile Carisma Hollanda Ned Car tesislerinde aynı banttan çıkıyordu. Yeni S40 içinde Galantı örnek almış olabilirler.

Bu arada şu Galant'ı niye Türkiye'ye getirmezler bilmem. Bi tanıdığımızda 91 model Galant vardı mükemmel bi makineydi.

yok bir daha resmini koymadan anlatamayacağım herhalde :)

ha volvo s40 galanttan esinlenmişmidir orasını bilmiyorum ama lancerin s40 ten esinlenmediği kesin

[/quo

• quote:

ARKADAŞIM NİYE BU KADAR SİNİR YAPTIN BEN MİTSUBİSHİ S40 KOPYALALMIŞ DEMEDİMKİ KENDİ ME GÖRE FAR KISMI BENZETTİM YAN, BUNDA NE VAR S40 BENZEYEN BAŞKA YERİ YOK YANİ SANKİ ÇİZEN MÜHENDİS GİBİ SAVUNUYORSUN Bİ ŞEY DEMEDİK NACİZANE FİKRİMİZİ BELİRTTİK

• quote:

Ben ikna oldum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

quote:

ARKADAŞIM NİYE BU KADAR SİNİR YAPTIN BEN MİTSUBİSHİ S40 KOPYALALMIŞ DEMEDİMKİ KENDİ ME GÖRE FAR KISMI BENZETTİM YAN, BUNDA NE VAR S40 BENZEYEN BAŞKA YERİ YOK YANİ SANKİ ÇİZEN MÜHENDİS GİBİ SAVUNUYORSUN Bİ ŞEY DEMEDİK NACİZANE FİKRİMİZİ BELİRTTİK

sinir yapsam gülücük koymazdım arkadaşım.

yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.