Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temsa'nın bu konuya çözüm bulması lazım bence , servisler tutturduğu fiyatı söylerse, 120 ytl nerede 250 nerede tam iki katı. Bakım yapıldıktan 1 ay sonra Temsa müşteri hizmetlerinden aradılar, memnun musunuz aldığınız hizmetten diye , özellikle bu konuda şikayette bulundum ama ...

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: evo9

quote:

Orjinalden alıntı: shuma II

quote:

Bende de Lancer var. Servislerden gayet memnunum. Bakım masraflarında ekstralar mevcut değil. Yağ fiyatları neyse o zaten, yağfiltreside aynı şekilde.
    20000 bakımı için bujilere 5 küsür ytl yazmışlar. Cam suyu yine 3-5 ytl bişeydi.
    Rutin bakımda daha nasıl bir masraf olur ki?
    İşçilikle birlikte 10000 bakımına 90 ytl, 20000 bakımına 120 ytl ödedim.
    Yeni kasa çok farklı olur mu? Sanmıyorum.

Bakımları nerede yaptırıyorsun?
    Ben 10bin bakımına yıldızlarda 200 ytl ödedim oda pazarlıkla yoksa 250 istediler. Bu işin en kötü tarafıda bu işte servislerde bir standart olmalı yav.
    En sevmediğim şey her servisin tutturduğu fiyatı uygulaması

katılıyorum bizde carisma vardı bakım fiyatları farklıydı bence bulunduğunuz ildeki tüm bayilerden fiyat almak

Ben OTO KLİNİK/BİGA' da yaptırdım.
    Faturaları koyacaktım ama arabadalar şimdi gidip almak zor geliyor.

• Bu servis fiyatları birtek mitsubishi de böyle değil.. Fiat da aynı şekilde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

beklenen sedan sonunda geldi.

2008 yılı için Türkiye ye ayrılan kontenjan sadece 3000 tane

acele etmekte fayda var.

hayırlı günler.

1000 tanesini anca satarlar...
  • evet yok mu test eden aracı henüz?
  • http://www.yeni-lancer.com/

Temsa nın sitesinden aldığım adres.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

http://www.yeni-lancer.com/

Temsa nın sitesinden aldığım adres.

açılmıyor.
  • Teknik bi sorun var galiba bendede açılmıyor.
  • arkadaşlar ben dün sakarya bayraktar oto'da test ettim lancer'ı ve inanılmaz beğendim bu arada 2 ay içerisinde bütün araçları incelemiş birisi olarak bu araç sınıfında ilk 3'e oynar
    kullandığım araçlar megane,yeni civic,i30,linea, vb.. araçlar içerisinde kalite hissi yol tutuş ok ii araç 110 hp ama 4 kişi hiç zorlanmadan hızlanıyor artı bir şey dikkatimi çekti araç yakıt tüketimi 1.5 colt ileaynı seviyelerde ki bu en büyük artısı ben 1.8 olanını düşünemiyorum

FULL DONANIMLISINA BAKTIM VE COROLLADAN 3 BİN YTL UCUZ BİRDE KAMPANYA YAPARSA TEMSA ALINACAK ARABA BENCE MAZDA 3 GİBİ SPOR SEDAN SEVENLERE HİTAP EDİOR SEDAN AMA SPORT BİR ARAÇ OLUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: karayel_kara

arkadaşlar ben dün sakarya bayraktar oto'da test ettim lancer'ı ve inanılmaz beğendim bu arada 2 ay içerisinde bütün araçları incelemiş birisi olarak bu araç sınıfında ilk 3'e oynar
    kullandığım araçlar megane,yeni civic,i30,linea, vb.. araçlar içerisinde kalite hissi yol tutuş ok ii araç 110 hp ama 4 kişi hiç zorlanmadan hızlanıyor artı bir şey dikkatimi çekti araç yakıt tüketimi 1.5 colt ileaynı seviyelerde ki bu en büyük artısı ben 1.8 olanını düşünemiyorum

FULL DONANIMLISINA BAKTIM VE COROLLADAN 3 BİN YTL UCUZ BİRDE KAMPANYA YAPARSA TEMSA ALINACAK ARABA BENCE MAZDA 3 GİBİ SPOR SEDAN SEVENLERE HİTAP EDİOR SEDAN AMA SPORT BİR ARAÇ OLUŞ

resim çekmedinizmi acaba ayrıca otomatikmi kullandığınız model düzmü yoksa teş ederim

• resim çekmedim ancak siyah + içi krem olanı idi araç ta cruse control ipod mp3 9 hava yastığı kol dayama krom kaplamalar her şey vardı ama siyah + krem döşee çok yakışmış
  • Aracı balıkesir bayiinde gördüm sadece iki tane gelmiş ikiside siyah renkteydi. alt donanım 34100 üst donanım 37500 ytl. üst donanımda bluetooth bile var ama ön sis farı yok. bana çok tuhaf geldi ön sis farının olmaması. sebebi ise sis farı ile daha pahalı bir maliyete giriyormuş türkiyeye. o zaman hediye mi edeceksiniz dedim satış elemanına. hayır aksesuar olarak satışa sunulacak dedi. satış elemanından aracı evo görümüne kavuşturmak için evo body kiti olup olmadığını sordum. body kiti ve fiyatını öğrenince bamna mail atacak. bende sizlerle paylaşırım. plakası olmadığı için test edemedim. yakın zaman da test edeceğim inşaalah. bana göre aracın ön kısmı çok güzel ancak arka kısmı biraz yüksek ve stop lambalarını pek hoş durmuyor...
  • Off ya çok kararsız kaldım. Bende colt var lancerla değiştirsemmi acaba
  • kanımca 1.3 colt hala 1.5 lancerde ( ağırlık avantajı sebebi ile) daha performanslı olacaktır.

iç hacim olarak coltu biliyorsun zaten. lancerden farkı olduğunu sanmıyorum.

lancerin artıları var muhakak daha fazla donanım süper bir dizayn büyük bagaj vb.

şu anki coltunu servis 18000 e alsa üstüne bi 16-17000 daha koyman lazım.

büyük fark.

ben 2009 u da bekleyip yeni coltu görmek istiyorum. 2009 da gelmesi lazım.

2006 da aldım daha 2011 e kadar garantim var nasıl olsa.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Şubat 2008; 20:53:26 >
  • Bu arabyı çok merak ediyordum bugün Ankarada inceleme fırsatı buldum. Zaten orayada dün gelmiş araçlar yeni çekmişler içeriye tozları bile silinmemişti.
    Araç ilk etapta beni resimdekiler kadar "aşırı" etkilemedi. belki spoyler falan yoktu araçlar düzdü ondandır.
    Fakat dıştan sınıfının diğer rakiplerine fark attığı ilk izlenimde hemen belli oluyor ve araç "hoşunuza gidiyor". Orada Füme ve gümüş gri renklileri mevcuttu ikiside invite modeliydi. Aracın önü çok hoş bence arka stoplarda oldukça agresif ve hoş ben çok beğendim.

Şimdi Türkiyede invite ve inform modeli şu an için gelmiş. 1.5 motordan 109ps çıkarmışlar.

invite modelinin farkı:
    4 yerine 6 hoparlor
    çelik jant
    gövde rengi açma kolu
    krom ızgara çerçevesi
    direksiyondan kumandalı radyo teyp
    digital klima

İlk etapta 300 sonra 300 ve haziran ayında da 600 adet gelecekmiş. Her iki modelde de sis farı yok. Sunroof yok ... Haziran ayında şu an ismini unutuğum bir modeli gelecekmiş onda bu opsiyonlar olacakmış.

İç donanımı bana çok rahat geldi. Özellikle arka koltuğu çok rahat. Patron koltuğu gibi. Birde sunroof olsaydı... İşçilik ve kullanılan malzeme oldukça kaliteli. Koltuklar rahat kumaş sanırım lycra lı. Yalnız araba dışardan heybetli ve ağır duruyor ve araç yüksek. arkaya doğru irileşiyor. Bence garajı olan otopark sorunu olmayan aileler için birebir.
    Müzik sistemi çok kalite o resimde görülen bagaja gömülen kolon yok yalnız. iki modelde de yok

Aracın katalogları bile daha gelmemiş alamadım ama test sürüşü için irtibat ilgilerimi aldılar. Gidip deneyeceğim.

manuel invite modelini peşin 36.800 ytl ye konuştum
    manuel inform modelini peşin 33.500 ytl ye konuştum

otomatik invite 38.950ytl
    otomatik inform 35.600 ytl.

Rakiplerine göre göz kırpmadan alınabilecek bir araç. Ah birde sunroof olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 12 Şubat 2008; 20:53:02 >

• bu arabanın her ismi geçtiğinde başım dönüyo 307 satıp lancer mı baksak aradaki fiyat farkı biraz fazla hemde 307 yi alalı 7 8 ay oldu ne yapsak ya şuan param olsa başka hiç bi markayı 1 saniye bile düşünmeden otomatik full modelini alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquista -- 12 Şubat 2008; 23:15:51 >
  • bir subarucu olarak tebrik ederim araba bu...
  • Allah aşkına ne var bu araçta honda civic sedan çok daha şık ve gösterişli duruyor bunun yanında bazıları abartmış gene subaru nun motorlarına bişi demem ama estetik maalesef yapamıyor kim ne derse desin
  • arabayı gittim gördüm içerisinde carbon falan yoktu normal plastikti hız göstergesinin bölmesini beğenmedim cılız kalmış kutusu.Konsol sert plastikten yapılmış kaza anında kemer takmayan kafayı gözü dağıtır.
    Birde focusa baktım aynı yere kauçuk gibi malzeme kullanmışlar daha güvenli.
    sıfır fiyatı 1.5benzin 100 küsür beygir 35bin ytl
  • bende lancer almayı düşünüyodum ama arabayı bugün inceledikten sonra vazgeçtim..incelediğim model otomatik invitedı.. araçta 3 kişiydik hızlanması iyiydi..aracın konsol, göstergeler, direksiyon full plastik, ses yalıtımı kötü, müzik sistemi invite modeli olmasına rağmen bana yetersiz geldi..ayıryetten sis farları yoktu sordum aksesuar 400 ytl dedi..aracın önü güzel ama arkası güzel değil..ben bu arabayı alsam içime sinmeyecekti açıkcası aracı beğenmedim..
  • Mitsubishi Lancer'ların Avrupa'da orijinal LPG li satıldığını biliyormuydunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.