Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa olmamış, hele arka farlar hiç olmamış. bkz:,alfa 156,seat leon arka farları.
  •  YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

çizim daha iyi imiş...
  • manuel için 36,500 ytl çok normal. fiyatı abartı bulan, plastik kalitesi, konfor gibi konularda vasat yakıştırmasını daha aracı görmeden yapan arkadaşları da biraz objektif olmaya davet ediyorum..
  • tasshelhoff, anladım. Galant'ı bilmiyordum. Oldukça da güzel araca benziyor. Ve birazdüşündüm de bu küt burunlu tasarım oldukça yakışıyor araçlara. Mesela Lancer, S40, Galant, Mustang,... Araca değişik bir hava katıyor yatık burunlulara göre..
  • eski bmw lerde vardı bu şekilde küt burunlu olan kasa kodunu bilmiyorum ama.

bencede daha atılgan duruyorlar.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Şubat 2008; 12:19:55 >
  • arkadaşlar peki mitsubishinin yedek parça fiyatları bakım masrafları fazla mıdır? nasıldır fiyatlar
  • ayrıca dediğiniz gibi galant yeri geldiğinde hiç lancer colt görmemiş kişilerede rastladığımız ülkemizde hiç bilinmiyor.

aşağıda yeni galantın resimlerini koyuyorum. görmeyen bilmeyen arkadaşlar için.

• quote:

Orjinalden alıntı: tunerrus

arkadaşlar peki mitsubishinin yedek parça fiyatları bakım masrafları fazla mıdır? nasıldır fiyatlar

herangi bir büyük avrupa markasından fazla değildir.

yedek parça sorunu yok. Sabancı güvencesinde bir marka sonuçta.

zaten servise periyodik bakım harici pek uğramazsınız :)

hayırlı günler.
  • tasshelhoff, resimler için teşekkürler. Güzel araçmış Galant. Bir önceki resimdeki ön farlar daha güzel dursada bu yeni resimlerdeki orta ızagara güzel görünüyor.

tunerrus, bir yakınımda mevcut Lancer'dan var. Servisten şikayetçi değil. Şimdiye kadar bakıma ve iki kere farklı kapıların cam motorunu değiştirmeye uğradı. Motorlar garantiden değişti. Bakım ücretinide yanlış olmasın diye yazamıyorum. Öğrenince yazarım. Fakat forumumuz üyelerinden sanırım supermum bu konuda daha çabuk ve daha net cevap verecektir bizlere.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. aracı çok beğendik ama alabilmek için bi kaç ay maddi olarak kendimizi ayarlamamız lazım buda ancak 2008 in ikinci yarısında olur kısmet tabi bu arada en yakın zamanda aracı görmeye gidicem
  • quote:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. aracı çok beğendik ama alabilmek için bi kaç ay maddi olarak kendimizi ayarlamamız lazım buda ancak 2008 in ikinci yarısında olur kısmet tabi bu arada en yakın zamanda aracı görmeye gidicem

Acaba araç hangi bayilerde var? Özellikle İstanbul'da. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  • ben ulugöl e gitmeyi düşünüyorum ama araç varmı yokmu ellerinde bilmiyorum ulugöl bize yakın olduğu için düşündüm büyük bi bayi büyük ihtimal vardır onlarda.

http://www.temsa.com.tr/otomotiv/harita.aspx?LNG=TR&type=Seller burdan size en yakın bayi yi bulup telefon açarsanız yeterli olur sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

tasshelhoff, resimler için teşekkürler. Güzel araçmış Galant. Bir önceki resimdeki ön farlar daha güzel dursada bu yeni resimlerdeki orta ızagara güzel görünüyor.

tunerrus, bir yakınımda mevcut Lancer'dan var. Servisten şikayetçi değil. Şimdiye kadar bakıma ve iki kere farklı kapıların cam motorunu değiştirmeye uğradı. Motorlar garantiden değişti. Bakım ücretinide yanlış olmasın diye yazamıyorum. Öğrenince yazarım. Fakat forumumuz üyelerinden sanırım supermum bu konuda daha çabuk ve daha net cevap verecektir bizlere.

ikisi farklı kasalar .

ilk resimdekiler 2001-2003 galant.

son resimdekiler güncel galantın resimleri.

hayırlı günler.

• Ankaradakiler; şimdi telefonla sordum istanbul yolundaki Azizoğlu'na araçlar gelmiş inceleyebilirsiniz.
    malesef ben gidememekteğim. malum yol uzun
  • http://www.new-lancer.com/ şöyle bi site buldum
  • Arkadaşlar dün düz rakam almıştım araç için bugun iki donanım seviyesinde tam küsüratlı rakamları aldım..Buna göre

Yeni Lancer 1.5 invite AT ; 39.800 ytl
    Yeni Lancer 1.5 inform AT ; 36.300 ytl

Fiyatlar bu şekilde.. Otomatik vites istemezseniz 2.500 ytl daha düşük bir rakam olucak...
  • donanımını görebiliceğimiz bi yer varmı yada mesela bilenler vardır belki

invite donanımda xenon far, sunroof, deri koltuk varmı yoksa opsiyon olarak alınıyormu? çok soru sordum ama kusura bakmayın
  • ben istabulda olamadığım için servisime gidemiyorum.

elinizde bir broşür varmı?

tam donaımını iğneden ipliğe kadar yazma şansınız varmı acaba?

hayırlı günler.
  • quote:

donanımını görebiliceğimiz bi yer varmı yada mesela bilenler vardır belki

invite donanımda xenon far, sunroof, deri koltuk varmı yoksa opsiyon olarak alınıyormu? çok soru sordum ama kusura bakmayın

Bahsettiğiniz donanımlar standart olarak maalesef yok.. Opsiyon olarak alınır diye tahmin ediyorum..

@tashellhoff hocam maalesef bir broşür yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 9 Şubat 2008; 16:04:42 >
  • tasshelhoff olmasa galant'ı da unutacakmışız. Temsa sağolsun. Eskisinin dışı yenisinin içi çok güzel, Yeni Lancer'da eski galant'ın dışı yeni galantın içi birleşmiş gibi. Bu halkı mitsubishi marka araçlardan mahrum bırakanlar utansın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.