Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TUNNİNGLİ LANCER FOTOLARI

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

HKS tarafından yapılmış modding

• ülkemizdeki sonradan görmeler şu tuning den örnek alsalar çok iyi olur

güzelim civic leri focusları rezil ediyorlar tuning ayağınA
  • Beyaz çok yakışmış bu araca.
  • agresif bakışlar herşeyi anlatıyo zaten asfalt ağlar bunlarla
  • Bayilere ne zaman gelir?
  • bu hafta sonu bayiilerde kokteyl varmış diye durum ama tanıtım kokteyli tam emin değilim.

bence gümüş renk te çok yakışıyor.

• bu videoda arka stoplar led li gözüküyor orjinali öylemi yoksa sonradan mı birşey yapılmış bi bilginiz var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=YxCxMa9I60M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 8 Şubat 2008; 12:09:44 >
  • istanbul'da hangi bayide var bu araç? Bakmaya gidecem birazdan da
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

videolar;

2008 Mitsubishi Lancer - rockford fosgate KESİNLİKLE DİNLEYİN

Bu ses sistemini gördükten sonra...Tabi adamlar bizim gibi arabayı alırken bagajını düşünüyor mu?

• Araca resmen bayıldım.. Hatta 1 saat içinde evden çıkıp incelemeye ve fiyat almaya gidiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

Araca resmen bayıldım.. Hatta 1 saat içinde evden çıkıp incelemeye ve fiyat almaya gidiyorum...

gelince bizlede paylaşırsan seviniriz
    aslında bayi bize yakın sayılır ama gidebilicek durumda değilim şu an
  • Arkadaşlar şimdi bayiden geldim. Lancer 1.5 AT invite(üst donanım seviyesi) için 39.000 ytl fiyat aldım.. Bayide şu an 4 tane araç var 1'ini test aracı olarak ayıracaklarmış.. Geriye kalan 3 aracın 2 tanesi inform bir taneside invite donanım seviyesinde. Aracı biraz inceledim.Benim incelediğim invite olandı. Aracın içine binildiğinde kalite hissi gayet güzel.. Konsol kullanışlı herşey karmaşık bir bölge yok.. Deri direksiyon simidi ele çok güzel oturuyor. Donanım olarak bence gayet iyi sadece cruise control varmı yokmu onu sormayı unuttum.. Güvenlik donanımı olarak herşey standart hatta diz havayastığı bile mevcut.. En çok iştahımı kabartan konu ise lancerin tamamen evo 9 şasesi üstüne oturtulmuş olması bununla birlikte gelecek yol tutuş seviyesi eminim harika olacaktır.. Görünüm olarak zaten araç muhteşem resimlerden de anlaşılıyordu ama yakından görünce daha bir pekişti.. Vites konusunda ben otomatik(AT) olmasını istedim ve aracın şanzımanı tam otomatik yani DSG veya CVT gibi yarı otomatik değil.. Bu arada otomatik şanzımanın 2.500 ytl gibi bir fiyatı var.Test aracının daha plakası takılı olmadığı için kullanamadım.. Bu yüzden motoru hakkında bi izlenim edinemedim.. Satış danışmanının söylediğine göre sınıfının en az yakan benzinlisi olucakmış..Ortalama 6.4 lt.. Bu bana pek inandırıcı gelmedi..

Ben genel olarak aracı çok başarılı buldum.. Aracı almayı ciddi ciddi düşünüyorum.. Ben rockford fosgate müzik sistemi opsiyonlu olmasını istedim ancak ne kadar sürede geleceği hakkında tarih veremeyeceklerini söylediler.. Sanıyorum bu araç bayilere belli zaman dilimlerinde belli adetlerde gönderilecek ve almak isteyenler elini çabuk tutup almaya çalışıcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 8 Şubat 2008; 16:37:54 >

• peki hocam arkada spoiler'ı varmıydı? jantlar resimlerdeki gibi aynımı? (5 kol aliminyum) aldığın fiyat invite donanım + otomatiğin fiyatımı
    almayı düşündüğün (beğendiğin) renk nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 8 Şubat 2008; 16:47:52 >
  • Spoiler yoktu Jantlar 5 kolluydu.. Aldığım fiyat otomatik vites için evet.. Yani düzü 2.500 ytl daha ucuz.. Rengi griydi..
  • 1.araç tam otomatikmi 2.hb modeli ile ilgili bi bilgi aldınızmı 3.istanbul daki bayilere geldimi acaba teş ederim
  • 39000 ytl biraz çok kaçmış. düz vites için 36500 de çok, ancak kampanya falan yapılırda 28000 30000 seviyelerine çekilirse fena olmaz
  • Yukarda belirttiğim gibi araç tam otomatik.. Hb modeliyle ilgili bir bilgi almadım.. Ben Bursa'dayım burdaki bayiyle görüştüm ama İstanbul'ada gelmiştir mutlaka..
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

Arkadaşlar şimdi bayiden geldim. Lancer 1.5 AT invite(üst donanım seviyesi) için 39.000 ytl fiyat aldım.. Bayide şu an 4 tane araç var 1'ini test aracı olarak ayıracaklarmış.. Geriye kalan 3 aracın 2 tanesi inform bir taneside invite donanım seviyesinde. Aracı biraz inceledim.Benim incelediğim invite olandı. Aracın içine binildiğinde kalite hissi gayet güzel.. Konsol kullanışlı herşey karmaşık bir bölge yok.. Deri direksiyon simidi ele çok güzel oturuyor. Donanım olarak bence gayet iyi sadece cruise control varmı yokmu onu sormayı unuttum.. Güvenlik donanımı olarak herşey standart hatta diz havayastığı bile mevcut.. En çok iştahımı kabartan konu ise lancerin tamamen evo 9 şasesi üstüne oturtulmuş olması bununla birlikte gelecek yol tutuş seviyesi eminim harika olacaktır.. Görünüm olarak zaten araç muhteşem resimlerden de anlaşılıyordu ama yakından görünce daha bir pekişti.. Vites konusunda ben otomatik(AT) olmasını istedim ve aracın şanzımanı tam otomatik yani DSG veya CVT gibi yarı otomatik değil.. Bu arada otomatik şanzımanın 2.500 ytl gibi bir fiyatı var.Test aracının daha plakası takılı olmadığı için kullanamadım.. Bu yüzden motoru hakkında bi izlenim edinemedim.. Satış danışmanının söylediğine göre sınıfının en az yakan benzinlisi olucakmış..Ortalama 6.4 lt.. Bu bana pek inandırıcı gelmedi..

Ben genel olarak aracı çok başarılı buldum.. Aracı almayı ciddi ciddi düşünüyorum.. Ben rockford fosgate müzik sistemi opsiyonlu olmasını istedim ancak ne kadar sürede geleceği hakkında tarih veremeyeceklerini söylediler.. Sanıyorum bu araç bayilere belli zaman dilimlerinde belli adetlerde gönderilecek ve almak isteyenler elini çabuk tutup almaya çalışıcak...

düz vites olanı 36,500ytl oluyo yani peki bu fiyata rockford fostgate müzik sistemide dahil mi? değilse bi zahmet onunda fiyatını öğrenebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 8 Şubat 2008; 17:51:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

TUNNİNGLİ LANCER FOTOLARI

HKS tarafından yapılmış modding

HOBAAAAAAAAAAAAAAA

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.