Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gazete haberine göre 2008 in 2. yarısında sportback (hb lancer) ve evo gelecek.

hayırlı günler.
  • Mitsubishiyi ne kadar seviyorsam temsaya ve tanıtım stratejisine o kadar uyuz oluyorum, ya insan az da olsa bir reklam yapmazmı, bi internet sitesi kurmazmı yani şööle yeni lancerı canavar gibi tanıtan bir site, bir yeni lancerin bir lastiği parasına kurulur. ayıp ayıp
  • 2.0 litre, 152hp diodu araç için bazı yabancı siteler, acaba 1.6 sı yokmu
  • 4 ceker mi bu araclar?
  • temsa böyle

yapacak bir şey yok.

mesela buderusta böyledir.

en iyi kombi markası olmasına rağmen reklam yapmaz.

temsanın yüksek düzeyde bir yetkilsi ile tanışma fırsatım oldu. kurumda 3. kişi denilebilir.

dedim neden reklam yapmıyorsunuz.

biz müşterilerimizin bizi başkalarına tavsiye etmesini istiyoruz.

reklam yaparak fiyatlarımızı reklamlar yüzünden şişirmek istemiyoruz demişti.

hakikatende tüm mitsubishi modelleri sundukları donanıma göre piyasanın en ucuz araçlarıdır.

25000 ytl ye otomatik 4 havayastıklı absli ebd li herhangi bir araç varmı mesela?

her yapılan reklamın parası biz arabayı alırken cebimizden çıkıyor.

zaten arzı sınırlı. renault gibi bir satış hedefide yok.

sanırım mitsubishi tüketiciside kalıplaşmış durumda.

hep derim herkes mitsubishi alamaz diye. ( bunu subaru mazda daihatsu olarakta genişletebilirsiniz)

bilmez çünkü. araştımayan- arabalar hakkında genel bilgiden biraz daha fazlasına sahip olmayan ve teknik tablo okumasını bilmeyen kimseler mitsubishi almazlar.

çoğu eleştirilmekten korkarlar. neden tanınmış her gün tv de reklamları defalarca yayınlanan aracı almamışlardırki? hem mitsubishi de nedir. yollarda kaç mitsubishi vardır. ve hemen klasik söz gelir "aman abi elinde patlar".

daha çok paraya daha az şey almıştır. ama olsun artık komşuları ve tanıdıkları eleştirmeyecek, yollarda sık görülen bir araca binecektir. ve aracı "elinde patlamayacaktır"

herkes subaruda almaz mesela, mazda da almaz. ha bu arabalar bir çok çok satan araçtan teknik olarak kat kat üstündür. ve birçoğundan daha ucuzdur.daha çok donanımı daha az paraya verirler.

temsanın politikası bu. müşterisi var yok değil geçen aralıkta satacak colt kalmadı. adamlar çoğunu istemiyor demek ki.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Şubat 2008; 0:40:24 >

• önceki lancer forumunda da dedim, şimdide tekrarlıyorum 1600 cc lik 100-110 hp arası bir did dizel motor bulunmadıkça bu aracın tr de focus megane gibi modellerin satış rakamlarının çeyreğine bile ulaşması imkansız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

önceki lancer forumunda da dedim, şimdide tekrarlıyorum 1600 cc lik 100-110 hp arası bir did dizel motor bulunmadıkça bu aracın tr de focus megane gibi modellerin satış rakamlarının çeyreğine bile ulaşması imkansız...

ulaşmasın zaten herkes focusa golfe devam

lancerlar mazda 3 ler bize kalsın
  • quote:

önceki lancer forumunda da dedim, şimdide tekrarlıyorum 1600 cc lik 100-110 hp arası bir did dizel motor bulunmadıkça bu aracın tr de focus megane gibi modellerin satış rakamlarının çeyreğine bile ulaşması imkansız...

temsa zaten 2008 için toplam 3000 tane lancerim var, 3001. yok diyor.

megane focus kadar satmak gibi bir hedefide yok.

bunun bir sebebide sayılan firmaların ana gelirlerinin otomotiv olması olabilir.

mitsubishi uzay üssünden, nükleer reaktöre ( şu an abd ile japonya hükümetinin ortak bir projesinde uzayda deneysel bir laboratuar inşa ediliyor japonya tarafı mitsubishi amerikan tarafı boeinghttp://www.boeing.com/news/releases/2000/news_release_000726s.html )

gemi motorundan uçağa,

otobüsten klimaya kadar bir çok sektörde faaliyet gösteren bir dünya devi.

(ek bir bilgi japonyanın ilk otomobil, kamyon,otobüs ve uçağını mitsubishi yapmıştır)

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Şubat 2008; 1:00:22 >

• sağol aydınlattığın için...

bende mitsubishi sadece araba üretiyor sanıyordum...meğer bizim L200 ,evdeki klimalar ve amcamın geçen anjeo olduğu devasa makina da mitsubishi imiş..bilmiyordum sende olmasan
  • sende sağol.

ben sağlık sektöründede faaliyeti olduğunu bilmiyordum.

sende olmasan

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

gazete haberine göre 2008 in 2. yarısında sportback (hb lancer) ve evo gelecek.

hayırlı günler.

başka bi konuda arkadaş hb modelini göstermiş ona benzermi acaba siz gördünüzmü konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo9

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

gazete haberine göre 2008 in 2. yarısında sportback (hb lancer) ve evo gelecek.

hayırlı günler.

başka bi konuda arkadaş hb modelini göstermiş ona benzermi acaba siz gördünüzmü konuyu

hb sini bilmiyorum bu şekildemi olacak ama sportsback in prototip resmi bu sayfada var bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_20357806/tm.htm

• fiyatini bilen yokmu gerçekten hoş araba.....
    fazla satılmaması bazen iyi olur kupon araban olur işte
    mesela her köşe başı bir megane görmekten iyidir
  • Konya'ya ne zaman gelir?
  • quote:

sağol aydınlattığın için...

bende mitsubishi sadece araba üretiyor sanıyordum...meğer bizim L200 ,evdeki klimalar ve amcamın geçen anjeo olduğu devasa makina da mitsubishi imiş..bilmiyordum sende olmasan

mitsunun asansörü hatta pilot kalemi bile var
  • sanırım cep telefonuda var yanlışım varsa düzeltin
  • Araç yine kaliteyi yansıtmış fakat arka kısım hiç hoşuma gitmedi
  • Çok kaliteli ve yakışıklı gözüküyor,bu da tutmazsa bizim millet kör demektir.

• Gayet asi duruyor..

Ufak dokunuşlarla da korkulcak bir yaratığa dönüşür bu araç..

Şahsen beğendim..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.