Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

burda ne yazıyor

Rockfordfostgate olabilir.
    Yurtdışı versiyonlarda ses sistemi o çünkü.
    Bakalım Türkiye'ye gelenler nasıl olacak?
    Aracı nasipse cuma günü en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğim.
    Fotoğrafları ve görüşlerimi burada paylaşırım.

geldimi fotolar.

• biraz pahalı olmuş. bi de bunlar tanıtım fiyatlarıdır. ama araba harşka
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

Arkadaşlar şimdi bayiden geldim. Lancer 1.5 AT invite(üst donanım seviyesi) için 39.000 ytl fiyat aldım.. Bayide şu an 4 tane araç var 1'ini test aracı olarak ayıracaklarmış.. Geriye kalan 3 aracın 2 tanesi inform bir taneside invite donanım seviyesinde. Aracı biraz inceledim.Benim incelediğim invite olandı. Aracın içine binildiğinde kalite hissi gayet güzel.. Konsol kullanışlı herşey karmaşık bir bölge yok.. Deri direksiyon simidi ele çok güzel oturuyor. Donanım olarak bence gayet iyi sadece cruise control varmı yokmu onu sormayı unuttum.. Güvenlik donanımı olarak herşey standart hatta diz havayastığı bile mevcut.. En çok iştahımı kabartan konu ise lancerin tamamen evo 9 şasesi üstüne oturtulmuş olması bununla birlikte gelecek yol tutuş seviyesi eminim harika olacaktır.. Görünüm olarak zaten araç muhteşem resimlerden de anlaşılıyordu ama yakından görünce daha bir pekişti.. Vites konusunda ben otomatik(AT) olmasını istedim ve aracın şanzımanı tam otomatik yani DSG veya CVT gibi yarı otomatik değil.. Bu arada otomatik şanzımanın 2.500 ytl gibi bir fiyatı var.Test aracının daha plakası takılı olmadığı için kullanamadım.. Bu yüzden motoru hakkında bi izlenim edinemedim.. Satış danışmanının söylediğine göre sınıfının en az yakan benzinlisi olucakmış..Ortalama 6.4 lt.. Bu bana pek inandırıcı gelmedi..

Ben genel olarak aracı çok başarılı buldum.. Aracı almayı ciddi ciddi düşünüyorum.. Ben rockford fosgate müzik sistemi opsiyonlu olmasını istedim ancak ne kadar sürede geleceği hakkında tarih veremeyeceklerini söylediler.. Sanıyorum bu araç bayilere belli zaman dilimlerinde belli adetlerde gönderilecek ve almak isteyenler elini çabuk tutup almaya çalışıcak...

lancer de kullnılanacak olan 1.5 motor eskiden colt türkiyeye işk geldiğinde kullnılıyordu.

coltta 109 hp olan motor lancer de 110 hp olarak kullnılıyor.

mersedes mitsubishi ortak üretimi bir motor.

coltta bahsedilen tüketim değerlerini veriyordu.

o bakımdan bahsedilen rakamlar tutabilir.

evet lancer sahipleri parmakla gösterilecek gibi duruyor.

beyler 9 havayastıklı asr li esp li bir araçtan bahsediyorsunuz.

bu fiyattan gidecektir kanımca.

bir düzeltme yapalım lancerdeki vites tam otomatiktir. ama tiptronik olması lazım.

eski lancerde tam otomatikti ama tiptronikti de aynı zamanda.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Şubat 2008; 19:42:30 >

• @tashellhoff hocam motor konusundaki bilgilendirmen için teşekkürler.. Yanlız aracın otomatik şanzımanı tiptronik değil sanırım çünkü L-2-3-D-N-R-P şeklinde sıralanıyor.. Yani vites küçültüp büyütmeye yarayan ayrı bir kombinasyon yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 8 Şubat 2008; 22:29:11 >
  • Yine tipik bir japon. Pek bir numarası yok aracın malesef. Kokpitteki malzeme kaliteside vasat görünüyor. Bir VW, Opel kalitesi yok yine. Konforda da geride kalır bence. Fakat sorunsuzlukta Mitsubishi iyidir o ayrı. Fiyatıda pek ucuz sayılmaz. Kısacası bu arac tutmaz diyen arkadaslara katılıyorum. Aynı fiyata cok daha iyi alternatifler var cunku. Bu aracı alsanız 1-2 yıl sonra 10.000 ytl kaybedersiniz kesin. 2.eli kotu olur. Bir Honda Civic falan varken bunu almak pek mantıklı degil mesela.
  • pek bir numarası yok demiş arkadaşımız ;

opel yada wv modelleri transformersler gibi uçağamı dönüşüyor acaba? wv yada opel modellerinin ne numarası var bu bağlamda . 5 tekerlerimi var?

onlarda otomobil bu da otomobil.

hangi opel yada wv de baz modelinde bile 9 havayastığı standart acaba çok merak ediyorum.

resimden plastik kalitesi, araca binmeden konfor, daha satışa sunulmadan 2. el performası anlaşılamaz kanımca.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Şubat 2008; 22:46:36 >
  • Ucaktan falan bahsetmiyoruz otomobillerden konusuyoruz. Ic mekandaki malzeme kalitesini kast ettim gayet acık olarak ve evet vasat malesef. Hele Mitsubishi Colt vasat otesi. Hic Opel Astra'ya bindiniz mi mesela bilmiyorum. Buarada tabii ki herkes icin bu kriter olmayabilir. Bazı insanlar kalitesiz olsun ama fazla problem cıkarmasın, konforda cok onemli degil diyebilirler. Bunlar icinde Honda Civic gibi bir alternatif varken kimse Lancer almaz bu fiyatlara. Muneccim olmaya gerek yok bu arabanın cok deger kaybedecegini ve tutulmayacagını bilmek icin. Sonucta Mitsubishi nin piyasası ortada.

Buarada VW Golf ve Jetta da 10 havayastıgı var.
  • araba çıkmadan, içine oturup incelemeden nasıl "opel vw kalitesi yok" deniyor anlamıyorum ki. iç tasarımını beğenmedim derseniz anlarım da kalite yi nerden ölçüyosunuz o belli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diesotto

Ucaktan falan bahsetmiyoruz otomobillerden konusuyoruz. Ic mekandaki malzeme kalitesini kast ettim gayet acık olarak ve evet vasat malesef. Hele Mitsubishi Colt vasat otesi. Hic Opel Astra'ya bindiniz mi mesela bilmiyorum. Buarada tabii ki herkes icin bu kriter olmayabilir. Bazı insanlar kalitesiz olsun ama fazla problem cıkarmasın, konforda cok onemli degil diyebilirler. Bunlar icinde Honda Civic gibi bir alternatif varken kimse Lancer almaz bu fiyatlara. Muneccim olmaya gerek yok bu arabanın cok deger kaybedecegini ve tutulmayacagını bilmek icin. Sonucta Mitsubishi nin piyasası ortada.

Airbag yazan her yeri saymayın. Her iki modelde de 6 hava yastığı mevcuttur.

• quote:

Orjinalden alıntı: diesotto

Ucaktan falan bahsetmiyoruz otomobillerden konusuyoruz. Ic mekandaki malzeme kalitesini kast ettim gayet acık olarak ve evet vasat malesef. Hele Mitsubishi Colt vasat otesi. Hic Opel Astra'ya bindiniz mi mesela bilmiyorum. Buarada tabii ki herkes icin bu kriter olmayabilir. Bazı insanlar kalitesiz olsun ama fazla problem cıkarmasın, konforda cok onemli degil diyebilirler. Bunlar icinde Honda Civic gibi bir alternatif varken kimse Lancer almaz bu fiyatlara. Muneccim olmaya gerek yok bu arabanın cok deger kaybedecegini ve tutulmayacagını bilmek icin. Sonucta Mitsubishi nin piyasası ortada.

colttan bahsetmediğim halde colt hakkında yorumda bulunmanız ilginç.

sinirleneceğimi sanıyorsanız mesajlarımı hiç takip etmemişsiniz demektir.

ben demişim ki kalite; plastik kalitesi ile ölçülmez. halada bunu savunuyorum.

konforunu nereden biliyorsunuz arkadaşların dediği gibi kullandınızmı.

mitsubishinin hali ortada demişsiniz.

örnek verelim;

kia nın sorento diye çok tutulan bir modeli çıkmadan önce çok mu 2. eli vardı.

veya peugeot 206 modelini çıkarmadan önce ülkemizde bu kadar satılıyor tutuluyormuydu?

hyundai getz ve accenti çıkarmasaydı excel ile ne kadar başarılı olacaktı?

bazen bir model bir markanın kaderini toptan değiştirebilir. lancerin çok tutmayacağını nereden biliyorsunuz?

ayrıca jetta ve golfte diz havayastığı yoktur. jetta da olan tüm diğer hava yastıkları ise lancer de mevcut.

http://www.vw.com.tr/models/binek/jetta/index.htm

fazla ön yargılısınız.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Şubat 2008; 23:26:21 >

• tasshelhoff;dediklerine sonuna kadar katılıyorum,arada bazı fanatikler çıkıp böyle gerçeklerle alakası olmayan söylemlerde bulunabiliyor,malesef insanlarımız çok ön yargılı.
  • araba güzelde o fiyat çok haribden ben 30-33 civarı bekliyodum evo9 alrım üstüne biraz daha ekleyip 40 ytl ne ya:s
  • aracın malzeme kalitesini oturmadan bile anlayabilicek kadar 6. hisli arkadaslar var o kesin bellide bende onlardanım ve diyorum ki aracın kalitesi gayet yerinde bence. opel falan diyolar hayatımda gordugum bindigim hissettigim hatta içindeki ruhsuzluktan dolayı hissedemedigim ender araclardandır opel astra falan. ruh namına hiç bir sey yokki aracta ne malzemesi ne kalitesi. lancer astrayıda yer bir genc arabası olarak bakıldıgında golfude. arabanın herseyi sıcak geliyor insana içi dısı tasarımı daha ne olsunki
    bu arada fiyatına da cok diyenler için o donanımdaki bir golfu bir astrayı bir hondayı hatta meganı falan incelerlerse fiyatın ne kadar normal oldugunu gorurler. ust seviye donanımı 39 diyor adam gayet normal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mromer911 -- 8 Şubat 2008; 23:38:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

bu hafta sonu bayiilerde kokteyl varmış diye durum ama tanıtım kokteyli tam emin değilim.

bence gümüş renk te çok yakışıyor.

Resmin önünü görünce aklıma ilk Volvo geldi nedense.. Amacım Volvo'dan çalıntı bir tasarımı var demek değil yanlış anlaşılmasın. Hatta gayet güzel yakışan bir tasarımı var.

• yanlış anlaşılmıyor ama daha önce açıkladım.

küt burun tasarımını mitsubishi volvodan çok daha önce kullanmıştır.

lancerin örnek alındığı araba volvo s40 değil bir önceki kasa mitsubishi galanttır.

ülkemizde çok olmadığı için küt burun tasarımı volvodan alınmış gibi düşünülmekte.

buyrun 2001-2003 mitsubishi galant.

• bu "plastik kalitesi" deyimi biliyorsunuz çok saygın (!) araba dergilerinden dilimize tünemiştir. Ayrıca , ağızlarıyla kuş tutsa bile, japon otomobillerine yine bu saygın (!) araba dergilerinden "plastik kalitesi yeterli değil" yaftası yapıştırıldığı için, çok bilgin araba uleması halkımızda plastik uzmanı kesilmiştir.
    Ha birde , eski lancer'ın plastik kalitesi bile Jetta 'dan veya astra'dan aşağıda değildir. Ben üçünüde kullandım.
    Ayrıca eski lancer'in, araba uzmanı halkımız tarafından çok beğenilen avrupa otomobilleri tarzı ve görünümü ile genlerindeki japon sportifliği birleştiği için ortaya çok keyifli bir sürüş çıkmıştır. Eminim bu yeni lancer çok daha keyiflidir. Bilmeyenlere kullanmayanlara önerilir.

Ha birde 36.500 ytl çok diyenler Lancer'ın invite donanımına eşdeğer diğer markaların fiyatlarını bi incelesinler.

Sonuç olarak sokağa atacak fazladan paranız yok ise bu tam size göre olacak.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuma II -- 8 Şubat 2008; 23:51:34 >

• mazda 3 tadında bir araba olmuş,gayet başarılı olacak gibi...
  • lancer varken astrayada bakmam golfede meganeda çünkü nereye baksam bu arabalardan var benim şahsi fikrim tabiki biraz farklı olmak gerekir ama alırım 1 sene sonra satarım derseniz o başka bi konu ayrıca rakiplerine göre donanımıda gayet makul alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo9

lancer varken astrayada bakmam golfede meganeda çünkü nereye baksam bu arabalardan var benim şahsi fikrim tabiki biraz farklı olmak gerekir ama alırım 1 sene sonra satarım derseniz o başka bi konu ayrıca rakiplerine göre donanımıda gayet makul alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Bugun aracın yanında dikilirken aynen sizin dediğiniz farklı olma hissi benide sardı.. C sınıfı bir sedan ancak bu kadar sportif görünümlü olabilirdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

Orjinalden alıntı: evo9

lancer varken astrayada bakmam golfede meganeda çünkü nereye baksam bu arabalardan var benim şahsi fikrim tabiki biraz farklı olmak gerekir ama alırım 1 sene sonra satarım derseniz o başka bi konu ayrıca rakiplerine göre donanımıda gayet makul alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Bugun aracın yanında dikilirken aynen sizin dediğiniz farklı olma hissi benide sardı.. C sınıfı bir sedan ancak bu kadar sportif görünümlü olabilirdi..

eğer alırsanız çok memnun kalacaksınız gibi gözüküyo ayrıca resimdeki lancerda triptonik var gibi kafam karıştı açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquista -- 9 Şubat 2008; 1:21:04 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.