Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba her yönden cok güzel duruyor ici , arkası yandan görünüşü fakat su öndeki mitsubishi ableminde bi eksiklik var ya cok kücük yada ordaki siyah petek cok kücük. bi yanlıslık varmıs gibi duruyor sadece....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

tasshelhoff, resimler için teşekkürler. Güzel araçmış Galant. Bir önceki resimdeki ön farlar daha güzel dursada bu yeni resimlerdeki orta ızagara güzel görünüyor.

tunerrus, bir yakınımda mevcut Lancer'dan var. Servisten şikayetçi değil. Şimdiye kadar bakıma ve iki kere farklı kapıların cam motorunu değiştirmeye uğradı. Motorlar garantiden değişti. Bakım ücretinide yanlış olmasın diye yazamıyorum. Öğrenince yazarım. Fakat forumumuz üyelerinden sanırım supermum bu konuda daha çabuk ve daha net cevap verecektir bizlere.

ikisi farklı kasalar .

ilk resimdekiler 2001-2003 galant.

son resimdekiler güncel galantın resimleri.

hayırlı günler.

Tabi ki. Kasaların farklı olduğunu anladım. Onu demek istedim zaten ben de eski kasanın farları daha güzel duruyor diyerek.

• Resimlerde objektıf durmuyo pek araç , sanki gerçekte gördüğümüzde çok daha hoşumuza gitcek gibi bir tipi var .. ama dur bkalm
  • arkadaşlar;

lancerin bir sitesi yok ama evo x in sitesini yapmış temsa.

henüz çok ayrıntılı değil.

teknik açıklamalar yer alıyor.

http://www.evoturkiye.com/

hayırlı günler.
  • quote:

arkadaşlar;

lancerin bir sitesi yok ama evo x in sitesini yapmış temsa.

henüz çok ayrıntılı değil.

teknik açıklamalar yer alıyor.

http://www.evoturkiye.com/

hayırlı günler.

bilgi için teş ederim baktım gerçekden çok süper bi araç yapmışlar 10 numara diyebilirim fiyatı bulamadım galiba henüz belli değil
  • 90-100 bin ytl arası olacaktır herhalde.

evo 9 56500 euro.

evo 10da bu civarda olacaktır.

araçta ralli arabalarında olan çelik barlar bile var.

direkt bayiiden ralliye sokabilirsin nredeyse :)

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Şubat 2008; 0:45:16 >
  • quote:

90-100 bin ytl arası olacaktır herhalde.

evo 9 56500 euro.

evo 10da bu civarda olacaktır.

son damlasına kadar hak eden bi araç olacaktır bence
  • hayalimdeki tek otomobil inş bigün tüm evo hayranlarına nasip olur
  • mitsubishi iyi bir iş başarmış . bence yukarıdaki fotodaki galanttan sonraki en oturaklı arabasıdır .
    bu arada mitsubishi dünyada çok satan bir firma değildir . 3-5 ay belki bir sene bu lancer için amerika japon pazarı için türkiyeye fazla araç gönderilmez ancak zaten türkiyede satabileceği rakam bence senelik en fazla 3000dolaylarındadır . osebeple çok sorun olacağını düşünmüyorum . araba güzel olmuş güzel olmuşta rakipleri çok çok fazla . adam 35buna verip ne kadar dolu bir donanımda alsa bir düşünür yahu der 35e dizel astra veriyolar auris veriyolar der yada benzinli jettalar var corollalar var civic var
    yani işi bir hayli zor . güzel güzel ancak ne olacağını ortalama olarak belirtmek gerekirse şu andaki lancerin durumuna bakıp biraz daha iyisini kabul etmek gerekir .
    kime yarar tabiki biz yeni tüketicilere yarar . 2sene sonra türkiyeye geldiğimde gider 2 sene kullanılmış bir lanceri bugünün parası ile en fazla 22-23e alırım çok iyi şekildede keyifle kullanırım . gider birazda modlarım sonra . fazlasıda olabilirse tebrikler mitsubishi derim .

• arkadaşlar dün lancer'a bakmaya gittim. gerçekten dış tasarımı çok ama çok güzel olmuş. iç tasarımı içinse mazdadan sonra ilk kez bir japon otomobilinin içini beğendim desem anlarsınız sanırım. çerçekten araba son derece ağır oturaklı bir o kadarda spor duruyor.
    ancak 1 tek araç vardı ve test sürüşü aracı henüz gelmemiş telefonumu bıraktım geldiğinde test sürüşü yapmaya mutlaka gideceğim.
    fiyatı full donanımlı ve düz olanı 37,100 dediler

aracın beğenmediğim 2 yanı oldu.
    1. koltuk döşemelerinde kullanılan kumaş çok kaliteli durmuyor (çok önemli değil)
    2. aracın ön koltuğunu kendime göre ayarlayıp (1.81 boy) arka koltuğa geçtiğimde arka alan çok ferah değil.
    (yeterli değil demiyorum ama çok geniş değil)
    saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

burda ne yazıyor

Rockfordfostgate olabilir.
    Yurtdışı versiyonlarda ses sistemi o çünkü.
    Bakalım Türkiye'ye gelenler nasıl olacak?
    Aracı nasipse cuma günü en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğim.
    Fotoğrafları ve görüşlerimi burada paylaşırım.

geldimi fotolar.

Bahtsızlık işte. İzmit Çamlıca'ya araç cuma günü gelecekti. Uzun uzadıya inceleme ve test etme sözü almıştım satış temsilcisinden. Cuma Ç.kale'den Ardahan'a gitmek için yola çıktım. Saat 12:00 de İzmit'teydim öğlenden sonra gelecek dediler İzmit'te uğradım biraz takıldım tekrar sordum Gebze'den yola çıktı dediler. Saate baktım vakit geçiyor daha 1300 km yolum var, bekleyemedim devam ettim.
    Nasip olmadı malesef. Halbuki makinanın hafıza kartını bile sıfırlamıştım.

quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

tasshelhoff, resimler için teşekkürler. Güzel araçmış Galant. Bir önceki resimdeki ön farlar daha güzel dursada bu yeni resimlerdeki orta ızagara güzel görünüyor.

tunerrus, bir yakınımda mevcut Lancer'dan var. Servisten şikayetçi değil. Şimdiye kadar bakıma ve iki kere farklı kapıların cam motorunu değiştirmeye uğradı. Motorlar garantiden değişti. Bakım ücretinide yanlış olmasın diye yazamıyorum. Öğrenince yazarım. Fakat forumumuz üyelerinden sanırım supermum bu konuda daha çabuk ve daha net cevap verecektir bizlere.

Bende de Lancer var. Servislerden gayet memnunum. Bakım masraflarında ekstralar mevcut değil. Yağ fiyatları neyse o zaten, yağfiltreside aynı şekilde.
    20000 bakımı için bujilere 5 küsür ytl yazmışlar. Cam suyu yine 3-5 ytl bişeydi.
    Rutin bakımda daha nasıl bir masraf olur ki?
    İşçilikle birlikte 10000 bakımına 90 ytl, 20000 bakımına 120 ytl ödedim.
    Yeni kasa çok farklı olur mu? Sanmıyorum.

• Araç çok güzel.
    Klima düğmeleri basit duruyor ve konsolun alt kısmı güzel tasarlanmamış hem şık değil hem de ergonomik değil gibi..
    Ancak onun dışında herşeyiyle olmuş bu sefer. Malzeme kalitesi de yükseltilmiş; belli oluyor.. Tasarımı da özellikle ön bölüm gayet güzel, önden sinirli bakıyor..
    Ayrıca Direksiyondan kumandalı tiptronic şanzıman harika bir detay; bu donanımı ucuz yaparlarsa ayrıca tercih sebebi olacaktır.
  • Bu konuda bu haberde biraz daha bilgi var...

Yeni Mitsubishi Lancer ocakta Türkiye'de
    Temsa Otomotiv & Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Yusuf Soner, tamamı Japonya'da üretilen ve 2008'in ilk çeyreğinde Türkiye'de piyasa sunulması beklenen Yeni Lancer Sports Sedan'ı 21'inci yüzyıl otomobili olarak niteledi.

Türkiye'de Temsa'nın 23 yıldır temsilciliğini yaptığı Mitsubishi'nin 9'uncu nesil Lancer ailesi üyelerinin test sürüşleri, Sardunya Adası'nda gerçekleştirildi.

Burada düzenlenen tanıtımdaki konuşmasında Türkiye'den gelen gazetecilere pazara ilişkin bilgiler veren Temsa Otomotiv & Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Yusuf Soner, Mitsubishi'nin son dört senedir pazardan daha hızlı büyüdüğünü kaydetti.

Temsa'nın toplam satışlarının 2008 yılında 16-17 bin seviyelerinde gerçekleşmesinin beklendiğini anlatan Yusuf Soner, 2009'da ise 20 binin hedeflendiğini bildirdi.

Soner, yeni Lancer'in C segmentinde hiçbir sedanın olmadığı kadar güzel bir otomobil olduğunu ifade ederek, yol tutuşu, güvenliği, konforu ve fiyatına bakıldığında bunun daha iyi anlaşılacağını, aracın D segmentindeki bir araç kadar büyük olduğunu da söyledi.

Yusuf Soner, "Eski Lancer 20'nci yüzyıl arabasıydı, yeni Lancer ise 21'inci yüzyıl arabası. Yeni Lancer'le büyük bir adım attık, dev bir değişiklik bizim açımızdan" dedi.

Temsa Pazarlama Müdürü Aytuğ Bük ise 2006-2007 yılları karşılaştırıldığında toplam pazarın yüzde 12 gerilerken, Mitsubishi'nin pazar payının yüzde 4 artırdığını anlattı.

EVO X

Yeni Lancer Sports Sedan, piyasaya sunulduğu 1973 yılından bu yana 9'uncu nesil Lancer oldu. Yeni yılda Türkiye pazarına sunulacak olan Yeni Lancer Sports Sedan'ı, 2008'in ikinci yarısında ailenin diğer üyeleri Yeni Lancer Sportback ve Yeni Lancer Evolution X takip edecek.

Jetlerden esinlenilen tasarımla Yeni Lancer Sports Sedan, 2005 Concept-X baz alınarak geliştirildi. Mitsubishi'nin gelecek modellerinde uygulamaya koyacağı yeni görsel kimliğinin ilk örneği olan Yeni Lancer, jet uçaklarının hava emiş sistemlerinden esinlenilerek tasarlanan ön ızgarası ile yırtıcı bir görünüme sahip.

Yeni Lancer, köpekbalığı ağzı şeklindeki ters açılı burnu, uzun kaputu, arkaya doğru yükselen bel çizgisi ve kısa bagajı ile bir kama görüntüsü çiziyor, bu görüntü araca dururken bile hareket ediyor imajı veriyor.

Yeni Lancer'in gövde sertliği bir önceki Lancer'a göre bükülmede yüzde 56, burulmada ise yüzde 50 oranında arttırıldı, bu da otomobilin yol tutuş ve sürüş karakteristiğini geliştirdi.

Yeni Lancer Sports Sedan, 4570 milimetrelik uzunluğuyla bir üst segmentin büyüklüğüne ulaşıyor. ABS EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtımı) ve 9 hava yastığı (ön, yan, perde, diz) tüm modellerde standart olarak sunuluyor. Invite modelinde sunulan ASTC (Aktif Stabilite ve Çekiş Kontrolü) ile birlikte Lancer segmentindeki güvenlik standartlarını bir adım öteye taşıyor.

Yeni Lancer, Euro NCAP testlerinde 5 yıldızı hedefliyor. Yeni Lancer Sports Sedan, Temsa tarafından Türkiye'de ilk etapta 1.5 L 110 PS manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri ve Inform ve Invite donanım seviyelerinde satışa sunulacak.

Aracın, C segmentinde yer alan diğer araçların fiyat aralığında satışa sunulacağı öğrenildi.

Araçta, versiyonuna göre 650 Watt Rockford Fosgate, müzik sistemi, sabit disk sürücülü (HDD) 7 inch monitör, araç navigasyonu, Bluetooth bağlanabilen eller-serbest telefon kiti, otomatik ışık kontrolü ve yağmur sensörlü silecekler, elektronik tüm otomobil kontrol sistemi (ETACS) özellikleri bulunuyor.

Daha sonra 1.8L CVT versiyonun eklenmesi ve 2008'in ikinci yarısında sunulacak Yeni Lancer Sportback ve Yeni Lancer Evolution X ile aile tamamlanacak.

• quote:

Bende de Lancer var. Servislerden gayet memnunum. Bakım masraflarında ekstralar mevcut değil. Yağ fiyatları neyse o zaten, yağfiltreside aynı şekilde.
    20000 bakımı için bujilere 5 küsür ytl yazmışlar. Cam suyu yine 3-5 ytl bişeydi.

Bakımları nerede yaptırıyorsun?
    Ben 10bin bakımına yıldızlarda 200 ytl ödedim oda pazarlıkla yoksa 250 istediler. Bu işin en kötü tarafıda bu işte servislerde bir standart olmalı yav.
    En sevmediğim şey her servisin tutturduğu fiyatı uygulaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: shuma II

quote:

Ben 10bin bakımına yıldızlarda 200 ytl ödedim oda pazarlıkla yoksa 250 istediler. Bu işin en kötü tarafıda bu işte servislerde bir standart olmalı yav.

katılıyorum bizde carisma vardı bakım fiyatları farklıydı bence bulunduğunuz ildeki tüm bayilerden fiyat almak

• quote:

Orjinalden alıntı: evo9

quote:

Orjinalden alıntı: shuma II

quote:

katılıyorum bizde carisma vardı bakım fiyatları farklıydı bence bulunduğunuz ildeki tüm bayilerden fiyat almak

Ben OTO KLİNİK/BİGA' da yaptırdım.
    Faturaları koyacaktım ama arabadalar şimdi gidip almak zor geliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yarın bakmaya gitmeyi düşünüyorum,olmazsa en geç salı ve foto çekcem arkadaşlar.İzlenimlerimi yazarım daha sonra.
  • arabanın çizgilerini çok beğendim ama gördüğüm kadarıyla siyah bu arabaya en güzel giden renk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: panisher

Yarın bakmaya gitmeyi düşünüyorum,olmazsa en geç salı ve foto çekcem arkadaşlar.İzlenimlerimi yazarım daha sonra.

merakla bekliyorum
  • GÜZEL ARABA OLMUŞ.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.