Temsa otobüs olayına o kadar kaptırmış ki otomobiller ufak geliyor. kesmiyor onları her halde.
motorlarini bilen varmi ??
eskisi gibi 1.6 98 hp filansa hic tutmaz
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
ilk gelen motor 1.5 110 hp.
daha sonra 1.8 motor gelecek.
sonra sportsback ve evo gelecek.
kısa vadede dizel motor yok.
hayırlı günler.
güzel olmuş,atak motor yoksa almayı düşünmem...
LPG
ARACIN ŞANZUMANI SÜPERMİŞ DSG DEN DAHA İYİYMİŞ...BANA BİRAZ YERDEN YÜKSEK GİBİ GELDİ...MOTOR 1.5 MPI MOTOR OLURSA YİNE YETERSİZ KALIR BENCE...BOYLE Bİ ARACLA İLGİLENEN PERFORMANSIYLA DA KESİNLİKLE İLGİLENİR..O YUZDEN EN AZINDAN CIVIC PERFORMANSI BEKLENİR BU ARAÇTAN...
1.5 110 hp iyi bence 1.8 motoru ne olur acaba 140 150 olabilir honda gibi
yazılanları okudum da; bu araba harbiden alınır. inşallah şöyle 3-4 ay içinde stokları eritmezler de biz de bir lancer sahibi oluruz :)
BEYAZ BUNA DA ÇOK YAKIŞACAK...
ben bu arabayı hiç beğenmesem param olsa sadece ve sadece markaya olan güvenimden yine alırım.adamlar çok sağlam araba yapıyolar.mitsubishı L 300 minibüs var bizde böyle sağlam araba görmedim.125.000 km de arabanın bi elektirikli camı,kornası,kaloriferi ne biliyim kapı kilidi falan bozulmazmı ya.araba arıza yapmıyo 125.000 kmde istanbul şartlarında ön takım yaptırdık.debriyaj balatası,baskı balata falan bitmiyo zaten.
gerçi bizim minibüsün bakımlarını sanayide yaptırıyorum bi para tutmuyo.acaba lancer bakım masrafları nasıl olur bilgisi olan yazarsa sevinirim.
subarunun baz modellerinin tozunu attıracak sedan piyasasının altını üstüne getirebilecek bir tasarım.fiyat,motor seçenekleri ile harmanlayıp uygun
erişilebilecek bir şekilde satılırsa cıvıc,focus vede meganın işi zor gibi.ama mutlaka dizelinin olması lazım ve fiyatıda diğer rakiplerinin ayarında hatta
biraz daha uygun olması lazım.tasarımını ben çok beğendim
Evo X çıkınca arabamı değiştircem
Alınası bir araç ancak kokpit hondanın kokpiti ile çok benzerlik gösteriyor
arka stoplar ve tampon güzel değil
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
hiç sanmıyorum reklam yapılacağını
yeni l200 ün bile reklamını yapmadılarki mitsubishinin iddialı olduğu ticari araç segmentinde.
Yapmadılar ama 2007'de en çok satılan Pick-up oldu L-200. (Navara sonuncu )
Çok satıp satmaması alan için bir dezavantaj oluşturmaz. Tersine aracını daha özel kılar
Görünüş olarak çok güzel.
3000 adeti bile satılmaz alacak arkadaşlar korkmasın o yüzden... honda ve toyota haricindeki japon otoları ülkemizde pek tutulmuyor nedense... ama araç güzele benziyor...[ fiyat olark ta eski kasa lancerden pahalı olacağı kesin gibi... bence baz verssyon 32- 33 seviyesi üst versyon da 35-36 seviyesi olur... bu fiyatlrlada işi zor sonuçta corolla ile nerdeyse aynı..
ön tarafı cok sportif duruyor
Babamı kandırsam nasıl olur acaba 2. eli olsa şu aracın ahh ahh
Klima kontrol düğmelerinin basitliği dışında fena araba değil.
alfa-volvo havası da var.
kopyadan hoşlanmayanlar için olumsuz genele bakarsak da olumlu bir durum.
mitsubishi ,elbet honda ve toyota kadar satmaz ama senelik 3000 hedefini bu araç tutturur.