Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evo9

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

umarım mitsubishi'nin bu yeni aracı tutulur.

bunla süper bi evo yapılır dış görünüm olarak.
    gerçekten modifiyeye yatkın bir tasarımı var.

Bunu tam anlamı ile Evo' ya çevirmek epey tuzlu olur .

Fiyatlarını gerçekten merak ediyorum ...

30 milyar civarı olacağını okumuştum ama ne kadar doğru bilemem

Araç ne kadar ki ? Stock ..
  • iyi hoş araç güzel de iş yine temsa'da bitiyor.
    mitsubishi üvey evlat gibi
    toyota'ya yaptıkları reklamın çeyreğini mitsubishi'ye yapsalardı b ugün mitsubishi daha iyi olabilirdi tr'de.

hatta bu konuyu forumda ben konu olarak açmıştım;çoğunluk böyle demişti.
  • fiyatı civic yada corolladan farklı olacağını sanmıyorum.

donanıma göre 30 ila 35 arasında olacaktır.

diz havayastığının standart sunulduğu başka C segmenti sedan yok herhalde bildiğim kadarı ile.

hayırlı günler.
  • quote:

iyi hoş araç güzel de iş yine temsa'da bitiyor.
    toyota'ya yaptıkları reklamın çeyreğini mitsubishi'ye yapsalardı b ugün mitsubishi daha iyi olabilirdi tr'de.

Belkide onlar böyle olmasını istiyorlar. Strateji yani , böyle bakmak lazım.
  • quote:

iyi hoş araç güzel de iş yine temsa'da bitiyor.

katılıyorum kesinlikle mitsubishinin en son yaptığı reklam carismaydı galiba inş bu lancerı ziyan etmezler
  • iç kısım gercekten çok güzel olmuş karbon efekti yakışmış araçaönde gercekten volvo 40 benziyor
  • yok son mitsubishi reklamı colta aitti.

milla jovovich **denizin dibinde açık mavi bir colt ile gidip kocaman bir denizaltıya siren çaldırdıyordu.

sloganıda colt sizi nereye götürecek idi.

bir ay kadar yayınlandı.

hayırlı günler.

*** dikkatli bir arkadaşımızın uyarısı ile düzeltilmiştir.***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Şubat 2008; 0:39:06 >
  • acaba dizel motoru varmı yada varsa gelicekmi bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquista -- 6 Şubat 2008; 0:08:53 >
  • ön konsol gerçekten harika olmuş bariz sportif ve estetik bir havası var konsoldaki malzeme kalitesi nasıl bilemiyorum ama çok kaliteli olacağını sanmam yinede orta sınıf için ideal gibi görünüyor teknik özelliklerine de bakmak lazım eğer Türkiye şartlarına uygunsa gerçekten alınacak bir araç birde arka kısımda Mazda çizgileri hakim sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy85 -- 6 Şubat 2008; 0:10:18 >
  • ilk gelen motor 1.5 110 hp.

daha sonra 1.8 motor gelecek.

sonra sportsback ve evo gelecek.

kısa vadede dizel motor yok.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

yok son mitsubishi reklamı colta aitti.

miila jahovich denizin dibinde açık mavi bir colt ile gidip kocaman bir denizaltıya siren çaldırdıyordu.

sloganıda colt sizi nereye götürecek idi.

bir ay kadar yayınlandı.

hayırlı günler.

unutmuşum doğru söylüyosunuz inş lancerın ruhuna yakışan bi reklam yaparlar
  • hiç sanmıyorum reklam yapılacağını

yeni l200 ün bile reklamını yapmadılarki mitsubishinin iddialı olduğu ticari araç segmentinde.

3000 adet söz gelimi megane (şimdi baktımda 21000 satmış mesela) 3 aylık satışından da az herhalde.

o bakımdan reklam yapıp karşılanamayacak talep patlaması yapmak istemeyeceklerdir.

gerisi yok çünkü 2008 için sadece 3000 lancer.

bu aracı mitsubishiyi bilenler tanıyanlar ve bu gibi forumları takip edenler alacaktır kanımca.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Şubat 2008; 0:24:24 >
  • Temsa yüzünden bu güzelim araç da yalan olacak ülkemizde. İç kalitesi güzel görünüyor. Tasarım adına çok şeyler vaad etmiyor ama yeterli. Oldukça ergonomik duruyor. Dışı da güzel, daha ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Temsa yüzünden bu güzelim araç da yalan olacak ülkemizde. İç kalitesi güzel görünüyor. Tasarım adına çok şeyler vaad etmiyor ama yeterli. Oldukça ergonomik duruyor. Dışı da güzel, daha ne olacak.

katılıyorum sanki satmamak için uğraşıyo arabayı başka bi firmanın elinde olsa kim bilir neler olur
  • gerçekten çok güzel bir araç. eski lancer'ın tasarımı mitsubishi gibi bir firmaya yakışmıyordu, Lancer efsanesine gölge düşürüyordu. Umarım fiyatlar da rekabetçi olur da iyi bir satış yakalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabies

gerçekten çok güzel bir araç. eski lancer'ın tasarımı mitsubishi gibi bir firmaya yakışmıyordu, Lancer efsanesine gölge düşürüyordu. Umarım fiyatlar da rekabetçi olur da iyi bir satış yakalar.

doğru ama rekabet zor 3000 tane getirilecekmiş nasıl bi rekabet olsunki yazık bence
  • Mitsubishinin sitesinde yok ama çok tuhaf
  • colt üzerinden örnek vereyim.

ülkemizde tanınmayan colt tüm dünyada 2004 ten beri ( tüm gövde ve motor tipleri dahil) 200.000 den fazla satmıştır.

http://www.topspeed.com/cars/mitsubishi/2008-mitsubishi-colt-ar40064.html

mitsubishi dünyada tutulan bir araç. ama türkiyede reklamı yapılmıyor.

hayırlı günler.
  • temsanın üvey evladının çocuğu olmuş.bakalım temsa torun sevmesini biliyor mu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Mitsubishinin sitesinde yok ama çok tuhaf
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.