Şimdi Ara

Yeni Lancia Delta almak istiyorum??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mturfandam

Lancia delta alan arkadaşlar lütfen arabayı fazla övmeyin, onu herkesin almasını istemiyorum
    1 hafta önce aracı aldım(1.4 150 bg). Passat'ım da var. eşimle ben Lancia'yı paylaşamıyoruz. Sabah erken kalkan onu kapıyor.
    Sürüş keyfi en üst seviyede. Gaz ve frenin bu kadar seri cevap verdiği araç bu sınıfta olamaz. Yol tutuş, viraj güvenliği, ses sistemi, iç döşeme gibi özellikler en üst seviyede. Zaten çok şık olan araçta gündüz ön led'ler yanınca dikiz aynasında bile dikkatleri üzerine topluyor.
    Ancak araç Türkiye'ye çok az getirildiği için opsiyonel özelliklerde ve renklerde 2 ay beklemek gerekiyor, yani bayideki 3-4 otomobilden birisini seçiyorsunuz. Zaten bayilerde toplam 15-20 araç var. Beklerseniz de euro ne olacak bilemiyorsunuz. Ben 1 hafta önce 1.85'den larak 4000 ytl kar ettim.
    Son olarak ikinci el düşünenler bu aracı almasın, ben kolay kolay ayrılacağımı zannetmiyorum. Lancia'yı seçkin ve seçici, farkedilmeyiseven bir grup alır diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.

Bizde dün tekrar bayiye gidip Lancia Delta'yı tepeden tırnağa inceledik ve 1.4 150 bg olanının daha performanslı olduğunu başka bir araç test ederek tecrübe ettik. euro da biraz düşüş olması durumunda hemen gidip aracı alıcam çünkü şu an 1.95 den hesaplıyorlar 1.85 olsa çok büyük kârımız olur. Arabayı alıp kullanan arkadaşlar söylediğiniz kadarıyla performans konusunda son derece tatmin edici galiba benim içinde en önemli konu bu araba anında tepki vericek bastın mı gidecek

• Hayırlı olsun,hem eşiniz hemde siz güle güle kullanın,inanın hiç pişman olmayacaksınız.Bu arada sizde ki Delta ne renk?Her hangi bir opsiyon ilave ettiniz mi?
  • Delta alıp kullanan arkadaşlar bana karar verme aşamasında araçtaki ilk izlenimlerinizle gerçekten çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum. Eğer varsa daha bilmediğimiz keşfedemediğimiz özellikleri paylaşırsanız çok güzel olur. Mesela ortalama yakıt değerleri nedir şehir içi şehir dışı ne yakar fabrika değerleriyle örtüşüyor mu vs???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bin979 -- 8 Kasım 2008; 14:56:02 >
  • Bendeki aracın rengi siyah+ siyah titanyum tavan. Ancak belirtmeliyim ki 1000 euro fark ödeyerek aldığım titanyum tavana değer mi, bilmiyorum. Fakat söyeldiğim giib araç bayilerde çok az, hızlı almak ellerinde ne varsa razı oluyorsunuz. Aslında araca bence en yakışan renk, inci beyaz + siyah tavan.
  • Aracın yakıt tüketiminin pek iyi oduğu söylemnemez. 680 Km.lik şehirlerarası yolda, ortalama 98 km. hızda 9,2 lt/100 Km. (yani 400 ytl) yüketimi oldu. Ama perforamns mükemmel, yeniden belirteyim.
  • quote:

Bendeki aracın rengi siyah+ siyah titanyum tavan. Ancak belirtmeliyim ki 1000 euro fark ödeyerek aldığım titanyum tavana değer mi, bilmiyorum. Fakat söyeldiğim giib araç bayilerde çok az, hızlı almak ellerinde ne varsa razı oluyorsunuz. Aslında araca bence en yakışan renk, inci beyaz + siyah tavan.

güle güle kazasız günlerde kullanın.....fotoğraflarını bekliyoruz arabanızın....
  • quote:

Aracın yakıt tüketiminin pek iyi oduğu söylemnemez. 680 Km.lik şehirlerarası yolda, ortalama 98 km. hızda 9,2 lt/100 Km. (yani 400 ytl) yüketimi oldu. Ama perforamns mükemmel, yeniden belirteyim.

Şehir dışı verileri 5.7 lt/100 km diyor. Bir yanlışlık olmasın bu işte arada çok büyük farklar var...
  • Bende deltayı çok beğeniyorum, alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun bu arada. Çok şık bir araç.
  • Şehir dışına çıkmadım ama verdiğiniz değerler fabrika değerleriyle çok farklı bencede bu işte bi yanlışlık olmasın?
    quote:

Orjinalden alıntı: bin979

quote:

Aracın yakıt tüketiminin pek iyi oduğu söylemnemez. 680 Km.lik şehirlerarası yolda, ortalama 98 km. hızda 9,2 lt/100 Km. (yani 400 ytl) yüketimi oldu. Ama perforamns mükemmel, yeniden belirteyim.

Şehir dışı verileri 5.7 lt/100 km diyor. Bir yanlışlık olmasın bu işte arada çok büyük farklar var...
  • Fabrika verileri şehir dışını 90 Km./saat sabit hıza göre hesaplar ve en düşük yakıt tüketimi bu hız ve üst viteslerde gerçekleşir. Bense bu yolu bazen 60, bazen 150 km. hızla katettim. yani bu tüketim ortalamaya yakın tüketimdir.
    Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.
  • aracınız hayırlı olsun.kazasız belasız inşallah.
  • tasarım ya berbat ya da farklı olduğu için öyle geliyor, ama her şekilde beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

tasarım ya berbat ya da farklı olduğu için öyle geliyor, ama her şekilde beğenmedim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.