Şimdi Ara

YENİ LAPTOP ALCAM ARKADAŞLAR 2000 İLE 2200 TL ARASI DÜŞÜNÜYORUM ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftadır laptop araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim marka işlemci ekran kartı hatta ram hdd seçenekleri ile ne almam karlı ve iyi olur oyun film müzik internet autocad için kullanabileceğim tavsiyelerinizi yakın zamanda beklerim şimdiden ilginize teşekküler

• Bir kaç araştırma yapmıştım laptop kullanan arkadaşlarımda yaklaşık 50 60 kişi ile konuştum geneli acer asus gibi markaları önermiyor lenova casper ve packard bell hakkında pek bilgi sayibi bulamadım kullanan bir kaç kişi ye ratladım ama kısa süre önce aldıkları için pek emin olamadım geneli sony ama pahalı olduğu için barındırdığı özelliklere karşın çok yüksek fiyatı var toshiba dell samsung u önerdiler en çok dell ve toshiba önerildi zaten 2 laptop eskittim ikiside dell di memnundum ancak yeni alternatifleride inceliyorum kafamı karıştıran en çok i7 ve i5 işlemciler ve arasındaki fark öncelikle işlemci konusunda yardım ederseniz sevinirim ekran kartı olarak GT 330 335 M SERİSİMİ YOKSA ATI 4670 HD Mİ genelde laptoplarda iki model var hangisi iyi karar veremedim 1 2 model belirledim ancak sizden gelcek olan tavsiyelerde önemli kısa sürede önerilerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.