yukardakilern hangilerini kaldırmam lazım yani ordaki yazılımların çoğunu biliyorum zaten siz yukardaki bildiklerinizin ne işe yaradıklarını lütfen söyleyin ona göre kaldırcam
bu arada test ettim bilgisayarı :
2.26 ghz işlemci var intel diğerlerin den farklı olarak 350 m i3 ati 5650 1 gb ekran kartı dx 11 desteği 3 gb ram win 7 64 bit yani süper bir bilgisayar şu an da ev süper sessiz olsa bile leptop dan tık duyacağınızı sanmam süper bir laptop diyorum 10 numara , sadece tek kötü yanı yaz ı yazmakta biraz zornanıyorum alışmam lazım ,
bu arada çekirdek sıcaklığı felan ilk çekirdek en fazla 38 gördüm diğerini 49 gördüm ama hemen düştü bi yükseliyor bi düşüyor hiç bir işlem yapmadım bi düşüyor bi yükseliyor
bu arada benim masaüstüm var çekirdek sıcaklığı çok yüksek nasıl düşürebilirim ? biraz tozunu temizledim sol tarafındaki açık yuvarlak bir yer var orayı temizledim 70 lere düştü sıcaklık normal de 95 felan dı 2,3 haftadır sıcaklık böyle nasıl düşürebilirim bilgisayar exper garanti geçti sanırım toz la alakalı bilgisayarda ağırlık yapıcak bir şey yok