Şimdi Ara

Yeni laptop aldım birkaç şey danışacaktım ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb internetten laptop almıştım şarjının uzun ömürlü olması için kaç saat takılı bekletmem gerekiyor?Birde windowsu kurulu olmadığı için hiçbirşeye giremedim net üzerinde bütün bilgisayarlar windows kurulmadan mı gönderiliyr?Windows kurulum ücreti ne kadar bilginiz var mı?Kusura bakmayın çok soru oldu ama çok anlamadığım için szilerin tavsiyelerine çok ihtiyacım var

• arkadaşlar yardım
  • Hayırlısı olsun öncellikle...

En yakın bilgisayarcıya gidip Win7-Win8 Format attirabilirsin muhtelemen bilgisayar FreeDos olarak gelmiştir işletim sistemsiz bu sorun değil :)

Sarja geliceksek zaten ilk başta ortalama %80 şarjlı olarak gelir format arttırdıktan sonra 3-4 Saat Şarj etmen yetecektir.(Kullanım kılavuzuna da bakabilirsiniz)

İyi Aksamlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen alırken ileyim sistemi kısmına bakmadınız freedos ürünlerin satışı çok. Windows kurulumundan anlamıyorsanız tek yapacağınız şey arkadaşın dediği gibi bir bilgisayarcıya gidip windows kurdurmak. Piller eskisi gibi değil artık hepsi lityum-ion piller o yüzden şu kadar saat beklet gibi bir durum yok. Fakat kullanım kılavuzunda bunun için bir bilgi varsa uygulayın.

• bilgisayarcıya ver 20 tlye windows yükler.şarj olayı da sıkıntı değil.format atarken prizde kalsın yeter.sonra istediğiniz gibi kullanın.
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.O zaman pazartesi günü ilk iş bilgisayarcıya gitmek olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KpssZede Pınar

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.O zaman pazartesi günü ilk iş bilgisayarcıya gitmek olacak..

Ben teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.